neděle 21. října 2012

Breaking Dawn part two - Featurette

Ahoj lidi. Celej den jsem byla venku, teda v čajovně:D tak se omlouvám, že jsem nic nenapsala. Ale tohle jsem si tu připravila už včera, tak nemusím hledat nic dalšího. Měla jsem dneska sraz s lidma z jedné webovky, znáte takové ty stránky s tématem Bradavické školy? No tak na jedný takový jsem:D a dneska jsme měli sraz. Většinu z nich jsem viděla asi před dvěma týdny, no dneska znova. Miluju ty lidi, je to úžasná parta lidí, kterou nemůžu než nemilovat. Jsou švihlý přesně tim správnym způsobem, tak jako já:D Jsou skvělí. No, nicméně, teď mám pro vás jedno video, které se týká Rozbřesku 2. Spousta scén je tam z traileru, ale jsou tam i nějaké útržky nových a hlavně záběry z natáčení a teda především komentáře herců a režiséra filmu, takže je to zase něco nového:) tak se určo koukněte.
* * * * * * * * *
Hi guys. I was out whole day today, so I am sorry that I could not write any articles. But I prepared this yesterday so I don't have to look for anything else. I was with my friends who I know from one website... you know those kinds of Hogwarts websites? Well, I am at one of these and today was a meeting, again. I saw most of them two weeks ago. I love them so much, they are amazing, the best people I've ever met, as crazy as I am. Anyway, now I have for you video about Breaking Dawn - part two. Some new scenes, but most of them are from the trailer. But some parts behind the scenes and the important part is, that there is commentary from the cast of Twilight, so enjoy it:)

2 komentáře:

  1. Já už se na to hrozně moc těším!! Mám v plánu jít s kamarádkama do kina 17.11. a oslavit tím svoje narozeniny:)Nemůžu se dočkat!!

    OdpovědětVymazat