pondělí 30. listopadu 2015

Gallery update 49.7: New fan photos from Rome

Mám pro vás špatné zprávy. Kristen už není v Praze. Jak se předpokládalo, opustila ji včera, 29. listopadu a nejspíš se tu teď nějakou dobu zase neukáže. Ale přísahám vám, že jestli se někdy vrátí, tak si ji najdu. Tentokrát se mi to nepodařilo, což ostatně téměř nikomu. Pár lidem se to údajně povedlo. Konkrétně vím jen o jedné holčině, jejíž příběh si můžete přečíst u Ajjinky, ale ani ona neměla šanci s Kris mluvit, získala od ní ale alespoň podpis a zážitek z toho, že ji viděla. Já to štěstí bohužel neměla, ale já jsem v to ani moc nevěřila, Praha je přece jen docela velké město a já musela sem tam být i ve škole a v práci a nejen stalkovat po Praze. Podle všeho jí navíc alespoň v posledních dnech nebylo příliš dobře, zřejmě byla nachlazená, což není nic divného, vzhledem k tomu, jak strašná zima minulý týden začala. Doufám ale, že si Prahu alespoň trochu užila... její kamarádka Suzie očividně ano :D No nic. Co se dá dělat. Kristen za pár dní nejspíš zamíří do Ománu. Ano, slyšíte správně. Omán je totiž další destinací natáčení Personal Shopper. Mám pro vás dvě fotky s fanynkami z letiště v Římě, na kterém byla Kristen včera, a které jsou opravdu skvělé a moc se mi líbí. Jen už teď asi u všech fotek s fanoušky budu mít ten dojem "kurňa, mohla jsem mít taky" :D Ale tak časem se s tím holt smířím. Omlouvám se, že jsem tu teď moc nebyla, ale jak teď natáčí, tak se toho moc jiného neděje. Dít se ale začne, protože v Římě Kris není náhodou, ale proto, že se tam bude konat módní show Chanelu, na kterém bude promítán film Once & Forever.
* * * * * * *
I've got bad news for you guys. Kristen is no longer in Prague and if nothing unexpected happens, she will not be back soon. At least not for this movie. I, as same as most of the fans, didn't have luck and did not have an opportunity to meet her. Someone did. And I am happy for them, but it wasn't easy to find out where she was. According to some information, she was also ill and not feeling very well, so she probably did not spend much time outside in this cold weather, so it was even harder to meet her. Whatever. I have for you photos from yesterday, November 29, 2015. Two photos with fans from Rome airport. Kristen is now in Rome, because of Chanel's fashion show, which is supposed to be tomorrow, and then will be probably heading to Oman, which is another filming location. I love these photos, they are very cute. I am sorry I wasn't here much last few days, but there were almost no news in the land of Kristen Stewart, so I was doing other things.

imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. To je škoda, že Kristen už Prahu opustila a že si neměla tu možnost jí vidět. :( Snad přijede zase co nejdříve. :) Jinak fotografie z Říma s fanynkami, jsou skvělé, Kris je tam krásná.  ♥

    OdpovědětVymazat