čtvrtek 19. listopadu 2015

Gallery update 49.6: BTS photos from Chanel's short film

Nejsem si jistá, jestli jsem vám o tomhle vůbec říkala, ale mám takový dojem, že asi ne, za což se stydím... Ale co můžu dělat, tak vám to holt řeknu teď. Když jsem mluvila o tom, že nejsou žádné novinky, v podstatě jsem očekávala, že se okamžitě nějaké objeví a taky jsem měla pravdu. Jen o dva dny později se objevilo 5 fotek, 5 scanů, dvě videa a nějaké novinky v podobě informací, takže mám samozřejmě radost :D O co tedy jde? Kristen totiž natočila další film, o kterém jsem vám nejspíš v době, kdy jsem to zjistila, nenapsala, protože toho bylo moc a pak jsem na to zapomněla. Nejde o žádný kino trhák, ale o krátký film, pod kterým je podepsát návrhář a fotograf Karl Lagerfeld, se kterým Kris už docela dlouho spolupracuje v rámci Chanelu. Právě pro Chanel je natočen i tento krátký film, který by měl mít 11 minut a jmenuje se "Once & Forever" tedy "Jednou a navždy" nebo tak nějak bych to asi překládala. Měl by být promítán 1. prosince v rámci módní show, na které bude uvedena i nová kolekce Chanelu. A co v tomhle filmu vlastně dělá Kristen? Kristen si loupla roli Gabrielle 'Coco" Chanel, samozřejmě. A podle těch fotek musím říct, že už teď to vypadá zajímavě. Mám pro vás 5 fotek z natáčení a pak ještě 5 scanů z časopisu Harper's Bazaar, pro který Karl udělal i rozhovor, ve kterém o jeho filmové prvotině mluví, kde jsou další fotky z natáčení. Jsem na to musím říct hodně zvědavá. Kromě fotek mám pro vás taky ta zmiňovaná videa, ale těm věnuju vlastní článek. Kromě toho jsem ještě přeložila kousek toho rozhovoru s Karlem, pasáže, které mě zaujaly a ve kterých mluví o Kristen. Jak ho nemám ráda, tak musím říct, že o Kristen vždycky mluví hrozně hezky a je vidět, že ji skutečně obdivuje a oceňuje jakožto osobu i jako herečku, což je skvělé.

"Je tak dobrá," prohlásil módní návrhář o Stewart. "Myslím, že je jednou z nejlepších herců její generace," říká Lagerfeld. "Vždycky do toho hned vloží ty správné emoce a tu správnou intenzitu, takže je velmi snadné s ní pracovat, stejně jako je snadné pracovat s Geraldine (Chaplin)". Lagerfeld byl "opravdu nadšen a poctěn," že Stewart "souhlasila s tím, že bude dělat něco, co by mohlo být amatérským filmem, přestože si nemyslím, že by moje filmy byly amatérské," dodává. Také si mysl, že Stewart "vypadá více jako Coco Chanel než všechny ostatní herečky, které ji kdy hrály."
* * * * * * * *
I am not sure if I actually told you about this. I think I did not, which I am ashamed of, but what can I do, I will tell you now. Well, I was talking about there are no news and just two days later I have for you bunch of photos, magazine scans, information article and two videos. That's pretty cool. What is the information part? Well, Kristen filmed another movie and I forgot to write you about that, but she did it during her stay in Paris this summer during the Paris Fashion week, where she visited Chanel's fashion shows. This film is called "Once & Forever" and it should be 11 minutes long and it is not very clear yet if it does have any story, but Kristen portrayes Gabrielle "Coco" Chanel. It should be scrVeened on December 1, 2015 at Chanel's fashion show where will be also showed new collection for the first time. I have for you first look at this movie, five behind the scenes photos from the set and also five scans with another pictures. And also two videos, but about those later. I also have for you short parts from an interview with Karl, those parts he mentions Kristen. I do not like Karl, but I like him more, when I know that he loves and admires Kristen and always talks about her so nicely. I am really curious what comes from it, but this pictures look pretty interesting, so I cannot wait.

"She's so good," the designer enthused about Stewart. "I think she's one of the greatest actors of her generation," Lagerfeld said. "She gives the right emotion and the right intensity immediately so it's very easy to work her, like it's easy to work with Geraldine." Lagerfeld was "very flattered and honored" that Stewart "accepted to make something that could have been an amateurish movie, although I don't think my movies are amateurish," he said. For one, he thinks Stewart "looks more like Chanel than all the other actresses who played her."

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. No na ten filmeček jsem fakt zvědavá. Chanel má obvykle skvělé filmečky, takže to bude určitě moc pěkné :) Jinak já teda musím říct, že se mi tyhle fotky líbí tak napůl. Kristen to tlusté obočí tak hrozně nesluší... Tohle se mi prostě nelíbí. A nevím, když jsem koukala na fotky Coco tak mi přijde, že ani takové velké obočí neměla - možná na stáří ale jako mladá určitě ne

    OdpovědětVymazat
  2. Páni Kristen tady vypadá úplně jinak než jsem zvyklá. Je to něco neobvyklého a nového a už se moc těším až to uvidím! :) Jsem si jistá, že to bude úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s Merylkou, Kristen je tam vážně překrásná. Strašně se na ten film těším, protože Kristen zahraje snad každou roli perfektně a to určitě nebude vyjímka! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kristen je tam vážně moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se do "Coma Dance With Us!" zamilovala Ten pohyb "Check the door" úplně miluju ♥ A ještě mám ráda "Disco, binoculars" Mám dojem, že na tohle video budu koukat tak často, že ho za chvilku budu umět nazpaměť
    Jinak ráda slyším, že se to Mockingjay - Part 2 taky líbil :) Úplně s tebou souhlasím ohledně té scény mezi Katniss a kočkou. To bylo fakt skvělé! Taky mi běhal mráz po zádech, Jennifer to sehrála úžasně! Ale nechápu, jak je možné, že to snesla ta kočka Asi měla hodně dobrý trénink
    Co se týče té Snowovy popravy, tak já to měla úplně stejně. "Doufám, že zastřelí Coinovou" říká kamarádka. Pak se na chvilku odmlčela a říká "Ona ji zastřelí, co?" Byl to skvělý pocit zadostiučení! :)

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je skvelé, že sa na to podujala a ešte lepšie ako ju ohodnotil sám  Lagerfeld určite mala z toho obrovskú radosť a k tomu je to jej obľúbená značka , ja sa na to určite veľmi teším a rada si to pozriem ako si už podotkla ty fotografie vyzerajú veľmi dobre, ale musím povedať, že na tej fotografii ako má ten klobúk alebo na tej ako je fotena z blízka a má ten zapletený vrkoč okolo hlavy by som ju takmer nespoznala ... no vážne na prvá pohľad nie     

    OdpovědětVymazat