úterý 10. listopadu 2015

Gallery update 49.5: New personal photo with Adir Abergel

Došlo na nějaké změny moji drazí. Kristen není v Praze tenhle týden a dost možná nebude ani příští týden, ale to je něco, co stále zůstává zahaleno tajemstvím. Vypadalo to, že už se budou s natáčením Personal Shopper přesouvat do mého rodného města, ale zatím na to ještě nedošlo. Dva dny se nic nedělo, až se před dvěma dny objevila fan fotka z Londýna. Londýn není nijak náhodným městem, je to jedna z destinací natáčení filmu, ale dle náznaků to vypadalo, že nejdřív se vydají do České republiky a až potom do Londýna. Ale náznaky jsem si zřejmě špatně vyložila. Jisté je, že tenhle týden Kris ještě v Praze není a otázkou stále zůstává, kdy vlastně teda bude. Pravděpodobný je příští týden, možná ještě pravděpodobnější až ten další, ale těžko říct. Vzhledem k tomu, že v Praze se mají natáčet především interiéry, tak si nemusí tolik lámat hlavu s počasím, takže na Prahu klidně může dojít až na přelomu listopadu nebo prosince, ale kdo ví. Upřímně, já nevím nic a to ani nemusím být Jon Snow. Hrozně ráda bych nějak vyšťárala, kde že vlastně budou natáčet v té Praze, ale zatím se mi nic najít nepovedlo. Psala jsem několikrát Charlesovi na twitteru, jestli by nemohl prozradit, kdy že Kris bude v Praze, ale nebyla jsem tak naivní, abych si myslela, že mi odpoví :D Za zkoušku jsem ale nic nedala, že ano. Z Londýna teda nemám žádné fotky z natáčení, zatím, ale mám jednu fotku, která z něj pochází a myslím si, že je lepší než 50 fotek z natáčení. Je totiž úžasná. Z té fotky je možné vydedukovat, že Kris možná fotila v Londýně nějaký photoshoot nebo tak něco, protože je na fotce výrazněji nalíčená a hlavně je na fotce se svým vlasovým stylistou a blízkým kamarádem Adirem Abergelem, tudíž ji kvůli něčemu pravděpodobně česal. Otázkou ovšem je, jestli to bylo v rámci Personal Shopper z nějakého důvodu anebo to s tím natáčením nemá společného vůbec nic. Jediné, co vím, je, že je ta fotka naprosto rozkošná a já jí zbožňuju. Adir ji zveřejnil na svém oficiálním instagramu s krátkým popiskem: "Z téhle fotky mi taje srdce." A mně taky.
* * * * * * * *
Some changes fokes. Kristen is not in Prague this week, she's arrived to London two days ago. London is another filming destination, so that is not anything surprising, but I thought she will be first in Prague. Never mind. So the shooting of Personal Shopper has moved to London these days, no photos from that, but I have for you at least one. And I think that it is better than 50 photos from the set. When is she going to be in Prague? Well, who knows. I don't. But she is supposed to film here, so she will actually be here... just no dates, still no dates, no other information like where or when exactly, which I hate, but what can I do. Nothing, But I believe I get to know something in the right time. It looks like Kristen also did some interview or maybe some photoshoot, according to this new photo. Well, there are two teories, first, it has nothing to do with Personal Shopper, second it has got something to do with Personal Shopper and it was for the set, but I know nothing and I don't have to be Jon Snow for it. All I know is, that Kristen's hairstylist and also a close friend Adir Abergel posted this picture on his official instagram with short comment: "This one melts my heart!!!!!!!!!" and it is one of the cutest photos ever.

imagebam.com

3 komentáře:

  1. tak ale za pokus to určite stálo lepšie sa opýtať ako potom lamentovať, že si sa o to aspoň nepokúsila ale tak možno sa potom niečo objaví mno a tá fotogafia je veľmi pekná a Kris tam vyzerá skvelo a zlatučko

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad se o tom natáčení brzy dozvíme nějaké další informace. Já hlavně doufám, že tu Prahu nakonec nezruší... Ale to nám snad neudělají! Jinak ta fotka je fakt skvělá! Taková roztomilá :) Je vidět, že Kristen a Adir mají super vztah :) A snad dedukuješ správně a budeme mít k dispozici nějaký nový photoshoot - to by mi udělalo velkou radost :)

    OdpovědětVymazat