úterý 30. října 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - part two: Some new official clips

Ahoj lidi. V průběhu tzv. Twilight week... takže týdnu s Twilight nejen, že herci furt někde couraj :D (už jsem viděla fotky asi z deseti akcí, no jen jedna byla s Kris), ale i se objevujou různé klipy a videa a spoty... no prostě všechno možné. Četla jsem, že má dneska vyjít i oficiální hudební klip k té písni od Green Day se scénami z filmu, tak na to jsem taky zvědavá. Ta písnička je skvělá, hrozně se mi líbí:) No, dneska mám pro vás pár těch nových klipů. Dám vám to do jednoho článku, protože jsem moc líná na to to rozdělovat a navíc nemám čas, protože jdu do divadla a až se vrátím, tak chci akorát oběhnout affs a zhodnotit, jestli se ještě náhodou někdo nezapíše do zápisu (v menu je odkaz). Protože mi tam pořád někdo chybííí...:D no nic. Mám pro vás teda ty klipy, které jsou totálně úžasný a já je žeru. No v tom druhym sice Bella neni, ale Kris do toho mluví, takže jsem vám to sem stejně dala, protože se mi líbí:) No... můj oblíbenej je ten poslední. Je to i má oblíbená pasáž z knihy. Tak víte co, Emmett... kdysi jsme dokonce s nej kámoškou E. zparodovaly píseň Jožin z bažin na téma Emmett nejed... to bylo relativně legendární, kolovalo to i po netu :D ale teda jen na pár stránkách. Emmett je nejoblíbenější postava E. Moje je asi Jasper :D ale do tý písničky se nehodil. Nicméně, nemůžu se dočkat filmu, ačkoliv se trochu bojim, že to bude až moc jiný jak kniha, tak určo koukněte na ty klipy, jsou super.
* * * * * * * * * *
Hi guys. During the "Twilight" Week will be released many clips. And these are some of them. I've read that today shoul come out an official Breaking Dawn music video with the song by Green Day. I actually love that song, it's so beautiful. Well now, before I leave to the theater, I have for you three new clips. Bella is not in the second one actually, but you can hear her voice, she talks about Jane and her brother Alec, so... I love that clip and it's part of Twilight, so I wanned to publish that. I love the last one, it's actually one of my favorite parts in the book, you know, that with Emmett.. actually, when we were younger, me and my best friend E. (or W. I don't remember how I called her here before:D), we did a remake of a song Jožin z bažin:D it was about Emmett. And I still sing that sometimes:D Emmett is E.'s favorite character. Jasper's mine, but it was perfect with "the Emmett" name. Anyway, enjoy clips, I can't wait for the movie, bud still, I am kind of afraid... it will be probably very different than the book.




4 komentáře:

  1. Jsou super! Hlavně ta posledí:) Na tule scénu jsem byla moc zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už se filmu fakt nemůžu dočkat! To mně zase nijak nevadí, že tam na konci bude bitva... myslím, že ta "kecačka" z knihy by filmu moc neprospěla...

    OdpovědětVymazat