sobota 13. října 2012

Gallery update 7.9: Breaking Dawn - part two Official Banner

Ahoj lidi, jak se máte? Já trochu v depce, protože zas všichni řeší vejšku a já jí řešit nechci:D No nevadí, zkusím se od toho nějak odpoutat. Zrovna jsem vstala a došlo mi, že jsem sice včera rozepsala asi 4 články, ale ani jeden jsem nakonec nezveřejnila. Já fakt nevím, co na tom compu vždycky dělam, že to zabere tolik času:D no, každopádně večer snad zveřejním ještě i ten zbytek, ale odpoledne jdu pryč, takže zatím jen tenhle. Je to ten oficiální Breaking Dawn banner ve velké kvalitě. No... jako líbí se mi, nemůžu říct, že ne, ale ne tolik jako ty plakáty. Na tomhle už je fakt dost vidět, jak je to upravovaný, na těch plakátech ne tolik. Ale tak stejně se mi docela líbí:)

* * * * * * * * *

Hi guys, how are you? I'm kinda depressed about my situation because of choosing the university. But I really don't want to think about that today. I just woke up:D and I realised that I totally forgot to write any article yesterday. I hope I will in the evening write more, but for now I have for you that official Breaking Dawn - part 2 banner in HQ. I saved that in gallery in category with posters, because it's kind of poster. I like it but not as much as those new posters, but I still quite like it:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Skvělý plakát, moc se na BD těším

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je mi líto, že sis ty taneční neužila na 100%... když se k tomu dokopu, tak tam půjdu alespoň na zkoušku, abych věděla, jestli by to mělo smysl nebo ne A teda vidím, že když bych potřebovala něco vědět ohledně Hvězdnžch válek, tak můžu přijít za tebou

    OdpovědětVymazat