středa 30. srpna 2017

Gallery update 67.5: Official stills from 'Gabrielle' Fragrance campaign film


Ahoj všichni, jak se máte? Já se mám dost mizerně. Jsem nervní jak prase, protože zítra ráno v 7 odjíždím na 5 měsíců na erasmus do Utrechtu a tak jsem dnešek strávila brekem, vyšilováním, brekem a vyšilováním, takže parádička. Střídavě chci brečet a střídavě chci umřít, takže nádhera. Nejvíc brečím, když si uvědomím, že nechávám doma psa. S rodičema si můžu zavolat, s bráchou taky i s kamarádama, ale se psem si těžko zavolám. Je mi fakt hrozně. Nechápu, jak to, že to tak uteklo. A taky vůbec nechápu, proč já jsem se do něčeho takovýho vůbec uvrtala. Proč jsem si nezůstala v poklidu v Praze, dopachtila bych si toho bakaláře... a nemusela řešit nějakej podělanej Erasmus. Ale tak zvolila jsem si to sama no. Co z toho vyplývá pro všechny mé blogy je, že tu teď nejspíš nějakých pár dní vůbec nebudu. A když říkám vůbec, myslím fakt vůbec. Moje budoucnost je naprosto nepředvídatelná, netuším, kolik toho budu mít, jak to budu zvládt, v jakém budu stavu a tak vůbec. Já doufám, že tenhle stav nebude trvat dlouho a já si na blog vždycky čas najdu, je to terapie a odpočívám u toho, ale v sobotu budu celý den na akcích od školy, v neděli přijede kamarádka z Amsterdamu, takže budu s ní a ve středu už mi začíná škola, takže to bude asi dost náročný týden. Uvidíme. No... ale než odjedu mám pro vás ještě poslední článek s novinkami o Kristen. Včera jsem zveřejňovala článek s oficiálním reklamním videem na novou vůni od Chanelem, Gabrielle. To video je vizuálně naprosto překrásné a Kristen je tam dokonalá, takže se na něj dojděte určitě mrknout. Já mám pro vás teď oficiální stillsky z tohoto klipu, kterých je celkem 8 a jsou vážně nádherné. Kromě těch potom ještě dvě fotky z natáčení. Jedna z rozhovoru, který dělala v rámci behind the scenes a jedna z natáčení samotného. Mějte se tu krásně, já dám vědět. Když už nikde, budu na insta.
* * * * * * *
Hello everyone. How are you? I am in some kind of weird state of mind when I just want to cry or die or scream whole day. I am leaving tomorrow and I am pissing my pants. It is terrifying and also there were some complications, so my dad is not driving me there, but one family friend is, so I will have to say goodbye to my dad tomorrow morning... And to my brother probably tonight, so he doesn't have to wake up so early. I am devastated... I cried like 30 times today, mostly over my dog. Like... basically every time I looked at my sweet little love and realized I have to leave him. My time home run out so fast, I cannot quite believe I should start going to school next week and that I am leaving tomorrow to live abroad, it's just crazy. Well... whatever. What I wanted to tell you is, that I probably will not be here like... at all for few days. Maybe few days, maybe a week, maybe even more, I have no idea what to expect. My future is a complete blank page right now and I am no Bran Stark, so I don't see what's gonna happen. Well... he maybe doesn't know what's gonna happen, only what happened and is happening right now, but whatever, I wanted to be funny. And I failed, so anyway. Before I leave I have for you one last article with some news. I have for you today 10 new photos, that are so awesome, I couldn't wait and I had to publish them even though I should probably do other things. I have for you 8 official stills and 2 behind the scenes from the Chanel official advertisment film for Gabrielle fragrance. You can watch the official video two articles ago, it is beautifully made and it is a visual masterpiece. I LOVE IT. I really hope more pictures will show up.

001_28829.jpg MQ002.jpg MQ003.jpg 57d4be588828843.jpg f6c672588764423.jpg
001_28729.jpg 665ab2588828883.jpg

4 komentáře:

  1. tak toho maš teda na pleciach naozaj dosť ale ja verím, že to zvládneš zvlásneš lebo keby nie tak by si to takto nenaplánovala, to určite dáš, ako určite to je strašidelné ale ja ti verím , fotografie sú proste dokonalé a ani neviem ako by som to inak povedala a na to video sa pôjdem pozrieť

    OdpovědětVymazat
  2. Ja by som určite taktiež tak šalela, keďže ja by som bez rodiny a kamarátov ta dlho nevydržala. Podobnú otázku prečo som ta išla som si pokládala keď som išla do Londýna lebo vôbec sa mi tam nechcelo ísť a mohla som byť doma v pohodičke ale nakoniec na to strašne rada spomínam a ešte by som tam išla aj s tými ľuďmi, s ktorými som bola Takže držím palce aby si sa tam dobre ubývala a teším sa na ďalší článok keď už bude všetko v pohode Tak stills fotky sú prekrásne a Kristen ako vždy vyzerá famózne... dobre kedy ona nevyzerala a behind the scenes taktiež.

    OdpovědětVymazat
  3. Chápu tvoje pocity a musím říct, že na tvém místě bych se chovala úplně stejně Ale hrozně moc ti držím palce a pevně věřím, že to všechno zvládneš! Určitě se ti tam bude líbit. Těch 5 měsíců uteče, že ani nemrkneš a pak ani nebudeš chtít odjíždět ;) Ke Kristen - všechny fotky jsou fakt suprové :) Z těch stills se mi teda nejvíc líbí ta první. Je krásná a líbí se mi moment, který zrovna zachycuje :) Bezva jsou i ty fotky z natáčení. U té první se mi líbí, jak se tam Kristen krásně usmívá :) Druhá je zase taková umělecká a vážně vydařená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiš, ty mi úplně rozumíš Já to mám stejně. Vždycky se do něčeho uvrtám, když na to ještě nejsem připravená, pak stresuju dva měsíce dopředu a pak brečím. Stalo se mi to před lyžákem, na který jsem jela bez předchozích lyžařských zkušeností (tenhdy jsem byla přesvědčená, že se u nevrátím ), stejně tak s řidičákem (i po roce to řízení furt nesnáším) a teď se stěhováním od rodičů - to už jsem brečela asi 6x No ale pevně věřím, že si zvykneš, a nakonec si to i užiješ. První dny jsou vždycky hrozný, ale bude to určitě fajn :) Hlavně si užívej, že máš tu možnost. A k fotkám... Ty jsou fakt krásné a hlavně originální, moc se mi líbí hlavně třetí v setu v galerii :)

    OdpovědětVymazat