neděle 13. srpna 2017

Gallery update 67.0: New photos for 'Chanel' Fragrance campaign


Nejsem si jistá, co přestně se stalo, ale držte se... Kristen má novinky! Já jsem tomu taky nemohla uvěřit, pořád jsem ještě v šoku :D Doufala jsem v nějaké novinky posledních několik měsíců docela často a vždycky se objevilo něco málo, ale tentokrát? Tentokrát fakt nářez. Mám pro vás totiž další photoshoot a to už je třetí v podstatě během dvou týdnů. Nemám pro vás teda ještě úplně ten photoshoot, protože nebyl zveřejněný v oficiální kvalitě, ale mám pro vás něco málo z něj. Něco víc z něj vlastně :D K tomu se dostanu. Dneska jsem přijela domů z Brna a doma na mě čekal nový mobil a nový počítač. Teď tedy píšu ze starého notebooku, protože jsem se s Johnnym ještě nezvládla rozloučit, ale jinak už mám nový. Johnny má trochu problém, že když se do něj moc drcne, obraz se rozprskne na červené čtverečky, což není úplně ideální, když si ho s sebou musím vzít do Nizozemska. Mobil zase má problém ten, že je to chytrý telefon a tudíž nic nevydrží. On ještě funguje a docela dobře, ale má jisté své nálady a to taky není zrovna ideální jet s napůl rozbitým mobilem na 5 měsíců do ciziny. Teď jsem měla úplně hnusné deja vu, poslední dobou se mi to stává nějak často. No nic. Každopádně to, že už mám konečně ten nový comp a nakonec tedy i přes protesty ten mobil, nějak způsobil, že jsem přešla z období popírání do období deprese, protože datum mého odjezdu se kvapem blíží a mně je z toho úplně zle. Už mám i kolo... Bude to peklíčko. V anglické verzi mluvím vlastně o tom, jak bylo v Brně, ale v české se to nějak vymklo... :D V Brně bylo fajn, ale letos to nějak nebylo ono. Došlo tam k pár konfliktům, kvůli kterým se bohužel musím dívat na určité lidi jinak, než dřív a musím říct, že mě někteří lidi dost zklamali, takže jsem docela ráda doma. Teď mám den doma a v úterý zase mizím. Upřímně jsem to ale přehnala... být na cestě celé léto je únavné. Těším se do Kodaně, ale zároveň bych nejradši zůstala doma a nedělala vůbec nic :D No dost bylo mých keců, zpátky ke Kristen.

Mám pro vás dvě fotky ve vysoké kvalitě, no jsou to obě varianty jedné fotky. První z nich je pro Fashion Magazine a druhá je pro Aubazine Magazine. Ta fotka se mi neskutečně líbí, je vážně skvělá. Nejspíš se objeví na novém layoutu, který chystám co nejdřív. Vzhledem k tomu, že budu muset nějakým způsobem ukrást novější verzi photoshopu, než kterou mám, nejsem si úplně jistá, jak často budu v Utrechtu měnit layout... protože si nejsem jistá, zda jsem schopná cracknout PSko... :D Uvidíme. Jinak tedy všechny fotky v tomto článku jsou z nového oficiálního photoshootu Chanelu k nové kampani nové vůně od Chanelu, který nese jméno Coco Chanel, tedy Gabrielle Chanel. Kromě té jedné fotky ve dvou variantách mám pro vás ještě 8 scanů z chorvatského čísla časopisu GloriaGlam. Bohužel to nejsou nijak moc kvalitní scany, ale svému účelu poslouží... a já doufám, že se brzy photoshoot objeví oficiálně i od Chanelu a v lepší kvalitě. Ne všechny fotky v tomhle shootu se mi líbí, ale většina ano a opravdu hodně. Strašně se mi líbí ty fotky, kde má Kristen na těch nohách ty pásky. Jinak teda beru zpět, ta druhá fotka není pro magazín Aubazine, ale byl focen v Aubazine, což je hrad a město ve Francii. Moje chyba :D Zítra to předělám :D Každopádně ten photoshoot má hrozně skvělou atmosféru tím, jak je focen v tom hradním prostředí a mně se opravdu moc líbí. Co vy si o novém shootu myslíte?
* * * * * * * *
I am not sure what happened, but Kristen actually has news. I am shocked, like seriously shocked. I was hoping for something for weeks and weeks and now, when I am still on the road, bunch of news that I don't have time to publish. But I do have time now, so I am writing at least something and I will also prepare some articles for next week, since I am leaving on Thuesday morning again, so... I go to Copenhagen with my friend Thea. I have never been there, so I am really curious, but I am actually kind of tired of being on the road... I would probably prefer if I could stay home at least few days, not just one day and half. Those few days in Brno were fine, but it was kind of weird this year. Some people I love weren't there and I just didn't feel the way I usually do. I am leaving Czech Republic in few weeks and I am not ready... I am more than not ready... but kind of leaving the denyal state, getting to the panic state of mind. But enough about me, back to Kristen.

I have for you today new photoshoot. I KNOW, it's shocking. I actually don't have a full photoshoot, I have two verisons of the same picture, one for Fashion Magazine and one for Aubazine magazine, both come from new official promotional Chanel photoshoot made few weeks ago. It wasn't officially published as a photoshoot yet, so I made these two sections in the gallery... I also have for you the whole photoshoot, but only as not very high quality scans for GloriaGlam Croatia magazine. I personally cannot wait to see all these pictures in a high quality, officially published by Chanel and I also hope that more photos will show up, because I absolutelly love them. It is supposed to be part of the Gabrielle Chanel fragrance campaign and Kristen looks amazing. I love especially the first black and white picture.

39137e576445053.jpg 001_28629.jpg
02.JPEG 05.JPEG 06.JPEG 03.JPEG 04.JPEG

6 komentářů:

  1. ultimate-lilycollins14. srpna 2017 v 6:57

    Musím s tebou souhlasit, taky se mi velice líbí ta fotografie, kde má Kristen ty pásky na nohách, možná to dělá to hezké prostředí s jejím krásným, ale přesto jednoduchým outfitem. Musím též vyzdvihnout tu předposlední fotku, kde má na sobě ten parádní kabát. Ta fotka totiž vypadá jako neplánovaně vyfocená, jelikož Kris tam má přirozený výraz a to dělá fotku o to krásnější ♥Jinak doufám, že ti nová technika dobře poslouží a na nový comp si zvykneš, co nevidět

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moc ráda spřátelím s blogem o Kristen a ne proto, že bych nechtěla s oběma blogy, ale protože Sophii vůbec neznám, tak nevím, co bych ti tam komentovala Ale s tímto blogem určitě počítám, jdu si tě napsat :)

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak to je skvelé, že sa to aspoň trochi rozbehlo a objavovali sa tie fotografie, to určite nemáš radosť len ty, mno a tak dúfam, že to všetko prežiješ a dopadne to dobre a nebude to nič strašné, mno a Kris na fotografiách, outfit ktorý ma na sebe sa mi veľmi páči aj napriek tomu, že je to jednoduché ale pekné teda pre mňa určite, fotky sú dobré a tiež sa mi páči ako ma tie šnúrky okolo nôh, to tomu dodáva šmrnc   

    OdpovědětVymazat
  4. K novému počítači a taky mobilu (máš Samsung že? pokud jsem to stihla dobře vidět na instastories ) gratuluju. Ono je to vždycky na prd, když ta elektronika blbne nebo se prostě pokazí. Nás za chvíli čeká koupě nové televize do kuchyně. To je tak, když si pořídíš něco od LG a ono se to pak zničeho nic posere S tím "popíráním" to máme stejně. Akorát, že mě nečeká až taková drastická změna - snad to nevyzní nijak zle. Ale pevně věřím, že po pár dnech to bude úplně v pohodě. Budu ti držet palečky :) Jo a ptala ses tuším, jak jsem se dostala k tomu překládání, že? To kvůli taťkovi. On se chtěl podívat na jeden film, ke kterýmu byly jen anglické titulky, tak jsem mu je přeložila a on mě pak přemluvil, abych je nahrála na titulky.com. No a tak to vzniklo. To překládání je teda extrémně pracné, ale baví mě to :) Dneska jsem se pustila do "Pobřežní hlídky" S tím Brnem mě to teda hodně mrzí. To je na prd. Sama nemám ráda, když si o některých lidech myslím něco dobrého, a oni, nebo někdo jiný, mi to pak vyvrátí. Člověka to vždycky mrzí, ale to už jsou prostě lidi.
    Jsem ráda, že Kristen má teď docela dost novinek. Mně se to teď pomalu začíná kupit i u Jennifer . Ta černobílá fotka se mi moc zalíbila! Je taková... stylová je asi to slovo, co hledám :) Je opravdu suprová. Doufám, že se tahle vůně objeví i u nás v Sephoře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ako gratulujem ku novinkám ku Kristen, nepíšem to vždy akože mám taký pocit, no nepodstatné. Je super že už máš nový mobil a aj počítač lebo asi by to nebolo dobré keby si rozbité zobrala do Holandska (jak ti závidím). Je mi ľúto že to takto dopadlo v Brne ale tak aspoň vieš o tých ľuďoch svoje. No a tú Kodaň ti neskutočne závidím jak aj by som sa tam vrátila. Určite si to tam uži, lebo ej dokonalá  a mám z toho krásne spomienky. Videla som že už si navštívila Malú morskú pannu a máš pri nej krásnu fotku. J asi pamätám keď som tam bola a mám ako z ta mať dve fotky každú návštevu raz ale vtedy som bola maličká takže s a tam tvárim jak... ach. No ale tu som s a už rozkecala asi o sebe tak nič ale určite si to už a choď raz nakŕmiť labute (moja obľúbená aktivita). No a ku fotkám Kristen. Kris vyzerá skvelo ako vždy aj keď na tie vlasy som si ešte prekvapivo stále nezvykla a fotky sú dosť pekné ako štýlovo.

    OdpovědětVymazat
  6. Na fotkách mi Kristen vypadá taková zvláštní, nevím jak to popsat, ale je mi z těch fotek trošku smutno. Možná to dělají ty krátké vlasy nebo ten její nepřítomný výraz, ale ty fotky mi připadají prostě zvláštní. :)

    OdpovědětVymazat