pondělí 7. srpna 2017

POTM: September 2017

Ahoj všichni, jak se máte? Byla jsem teď posledních pár dní na Sázavafestu a byl to pravděpodobně můj nejhorší pracovní zážitek, jaký jsem kdy měla. Já jsem těch prací moc za svůj život nedělala, ale tohle bylo strašný, protože ta, co nám tam šéfovala, je strašná kráva a bylo to fakt peklo. Nechci to moc rozebírat, ale byl to děs. Ne úplně všechno tam bylo děsný, ale tohle teda jo. Jsem doma zase jen na otočku, ale chtěla jsem připravit nějaké články, než půjdu spát, protože je, ač je to šokující, dokonce i o čem psát. Zatím mám pro vás ale alespoň konečně první anketu na tento měsíc. Nemůžu uvěřit tom, že už uběhl první týden v srpnu... Už za 24 dní odjíždím do Utrechtu, to je prostě šílený. No nic. Vybrala jsem pro anketu pro fotku měsíce září fotky z nového photoshootu pro Harper's Bazaar. Některé z nich jsem ještě ani nenahrála do galerie, ale musela jsem je použít, rotože jsem se do nich absolutně zamilovala. Jinak tedy... minulé kolo POTM skončilo naprostou plichtou 2 hlasů pro každou z fotek, tak prosím někdo skočte hlasovat sem, nechci být tím, kdo to rozhodne :D A teď už tedy výběr na září. Jsem zvědavá, kterou fotku vyberete.
* * * * * * *
Hello guys, how are you? I was at Sazavafest last couple of days and it was probably the worst job I have ever had. I didn't have many jobs during my lifetime, but this was definitely the worst one, because our boss was a total bitch. But I don't really want to talk about it, I want to forget it as soon as possible. Whatever. I finally have for you polls for next month. I have for you photo of the month first, not fashion duel, because I still haven't decided which outfits to choose. I've chosen new pictures for Harper's Bazaar for this next photo of the month poll. I haven't published some of them yet, that's something I will do right away as soon as I have time. I fell in love with these pictures, so it was an easy choice. Last poll was a complete tie. Two votes for each photo, so I beg you, go vote, to choose the winner, because I don't want to be the one to decide. You can still vote here. So... I am very curious, which one of these new pics will you choose, because I personally love all of them.

3 komentáře:

  1. Šla jsem do té předchozí ankety znovu hlasovat a stejně je tam pořád stejný počet hlasů Tak jsem ti moc nepomohla. Já myslela, že jsi na Sázavafestu byla kvůli hudbě a ty jsi tam byla pracovně! No já si umím představit, že dělat brigádu na nějakém fesťáku musí být samo o sobě dost náročné a ještě když do toho máš "velice příjemného" šéfa... Ani se ti nedivím, že z toho máš takové pocity. Ale snad na tom stráveném času tam najdeš nějaká pozitiva :) Pěkně se nám to všechno blíží, viď? Ty nám odjedeš do ciziny, já mám za 2 týdny zápis Ani se nechci vidět . Ale je pravda, že teď, když už vím, co a jak, tak jsem klidnější a skoro vůbec ne to nemyslím a nejsem vystresovaná :) Ale k POTM. Photoshoot pro Harper's Bazaar se opravdu moc povedl, tak se ti ani nedivím, že jsi ho použila do POTM. Já teda hlasovala pro jedničku, která mě okamžitě upoutala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné krásné fotografie jsi vybrala, jen co je pravda! :) Ale měla jsem docela rychle jasno, naprosto mě okouzlila druhá fotografie, je krásná. ♥ A bylo by super, kdyby vyhrála, tak jdu dát hlas jí!

    OdpovědětVymazat
  3. tak to ti teda nezávidim, ja sa tiež parym v robote a to tu máme dnu 33 stupňou no proste hrôza, takže ani to čo si zažila ty ti nezávidím, a je skvelé, že ai vybrala tento shoot lebo je naozaj perfektný, ja mám z neho radosť, mno a z fotiek ma na prvý pohľad zaujala druhá fotografia, neviem to ako je tam usadená a tak trochu do niečoho zanraná a je celkovo taka iná oproti ostatným tak preto

    OdpovědětVymazat