středa 2. srpna 2017

Gallery update 66.7: New photoshoots for Harper's Bazaar & Marie Claire France


Včera jsem přišla domů a vyskočilo na mě velikánské překvapení, které jsem vážně nečekala. Kristen má novinky! A nejen ledajaké. Hned dva nové photoshooty pro zářijová čísla dvou časopisů. Upřímně jsem z toho nadšená, protože Kristen neměla žádnou pořádnou novinku od začátku července, takže musím říct, že se mi ulevilo, že konečně mám o čem psát :D Vůbec jsem si neuvědomila, že už je srpen, ten čas tak strašně rychle utíká, že to ani není možný. Nejspíš nestihnu nastavit ani ankety na příští měsíc, protože za hodinku odjíždím na Sázavafest, ale hned jak se vrátím, tak to napravím. Pokusím se vás oběhnout dnes večer z ubytka, ale nevím, jak to tam bude s připojením. Každopádně ale k těm novinkám. V anglické verzi jsem rozebírala erasmus, ale zrovna dneska jsem v náladě popírání, takže to řešit prostě nechci a nebudu. No... Mám pro vás 5 fotek z nového photoshootu pro Harper's Bazaar UK a zároveň dva scany z časopisu, na jehož obálce Kristen v zářijovém čísle bude. Článek ještě nevyšel, ale až vyjde, jsem zvědavá. Druhé scany jsou pro Marie Claire France a tam byla zatím zveřejněna pouze jedna fotka, doufám, že se jich objeví víc, stejně jako doufám stále, že se objeví další i pro Harper's Bazaar. Všechny fotky jsou naprosto úžasné a neskutečně se mi líbí. Kris měla na všech fotkách Chanel, ale pěkný Chanel, ne odporný Chanel jako obvykle. Ale upřímně na některých fotkách až "vážně se mi líbí" Chanel, což se nestává. Ty šaty na té první obálce třeba naprosto zbožňuju. A to se mi fakt u Chanelu nestává. Jsem nadšená, že Kris po dlouhé době nafotila nové photoshooty a že už bylo alespoň něco zveřejněno. Doufám ve víc, ale zase jsem skromná, smířím se i s málem a jsem z tohohle mála nadšená, snad i vy :) Líbí se mi u toho shootu pro Harper's, jak tam pracují s těmi zrcadly. Připomnělo mi to tento starší photoshoot pro Variety.
* * * * * * * *
I came home yesterday and I was so happy, when I found out that Kristen has some news!!! What a surprise! I am kind of shocked actually. Well, whatever :D I will not be here next few days, I go to a music festival for work, so I will probably just prepare monthly polls if I have time and that will be all, since those news will be published in this article today. I didn't even realized it's already August, that's so fucking weird, the time runs so fast, it's crazy. I have so much plans and I am leaving to Utrecht in few weeks, I am so afraid... It's getting real. I am having serious panic attacks sometimes, but I am kind of in denyal to be honest. One day, I am totally fucked up and the other day, I am not even realizing that I am going somewhere. Weird mind, weird moods. Whatever. I have for you today new photoshoots and new scans! That's exciting, right? There was quiet around Kristen for a long time, basically since the beginning of July, so I am happy something showed up. And it will be even better when more pictures will be published. Kristen is on the cover of September issue od Harper's Bazaar UK. Photoshoots for Harper's Bazaar are always amazing, so I am very excited about that. I have for you two scans from the new issue and three outtakes, for now, I hope they made much more. I also have for you three scans from Marie Claire France's September's issue. Only one outtake was published and I am not sure if there is actually more, but I hope so. Kristen looks absolutely stunning in both photoshoots. She's wearing Chanel for both. But nice Chanel, not the usual Chanel. But seriously, she's wearing I LOVE IT Chanel, which happens... like... never? :D Article for Marie Claire is in French and the one for Harper's Bazaar is not yet released, so I cannot tell you what are they about, but I have at least these photos.

001_28329~0.jpg 002_28329~0.jpg 001_28429.jpg 002_28429.jpg 3cacc8570507903.jpg
003_28329~0.jpg 004_28329.jpg 005_28329.jpg 006_28229.jpg

6 komentářů:

  1. tak to je skvelá správa toto, je super, že sa objavilo niečo nové a to shoot, je na v ňo naozaj krásna a pristane jej to tam aj keď to je od tejto značký

    OdpovědětVymazat
  2. Konečne!!!  Nejaké celkom nové novinky o Kristen a verím že sme to nezakríkli. Ono to ja už niekedy nechápem že proste celý mesiac nič a potom už 4 novinky (ako ja som túto novinky rozložila na "photoshoot marie clark"....). No a čo sa týka tých fotiek... tak vyzerajú skvelo a tie šaty od chanel boli fakt pekné a jak hovoríš je to neobvyklé.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tyto photoshooty jsou oba naprosto boží. Už aby byly další fotky. No.. upřímně taky nejsem moc obdivovatelka značky Chanel, ale tady jsou ty šaty docela pěkné a nápad se zrcadly taky není špatný.Jinak jsem zpět na blogu a mám tam kontrolu affs, tak se určitě zapiš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já úplně koukala, když jsem zjistila, že Kristen nafotila nový photoshoot! A hned mi bylo jasné, že Chanel měl prostě hlavní slovo. Ale naprosto s tebou souhlasím - ty šaty z první obálky jsou fakt luxusní! (Na to, že je to Chanel ) Přijde mi, jako by byly dělané pro nějakou řeckou bohyni I celkově se mi ta první obálka líbí o něco víc. Samotný photoshoot je taky skvělý, ačkoliv těch fotek by se opravdu mohlo objevit trochu víc Já se akorát přiznám, že mi tam trochu vadí ty odrůstající vlasy, ale to je jen detail :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten nový photoshoot nemá chybu, mám z něho radost, protože je strašně moc povedený, Kristen je na něm taková, já nevím - jemná?! Nicméně je tam krásná. ♥ Doufám, že se objeví ještě o dost více fotek, byla by škoda, kdyby ne. :)

    OdpovědětVymazat