středa 9. srpna 2017

Gallery update 66.8: New photos for Harper's Bazaar UK


Ahoj všichni. Stihla jsem nastavit pouze dva články před tím, než jsem odjela, tak snad vám to nebude moc vadit. Kristen teď má nějaké novinky, ale není jich zase tolik, takže si nějaké nechám i na příští týden. Zase to dělám na poslední chvíli no, kdybych tak něco dělala v pondělí celý den, nééé. Jen jsem se flákala a nenastavovala, typická já :D No nic. Mám pro vás slibované nové fotky pro Harper's Bazaar UK. Photoshoot byl focený v bytě Coco Chanel a má podle mě naprosto úžasnou atmosféru, mně osobně se ten shoot neskutečně líbí, zamilovala jsem se do něj a to i přesto, že Kristen má na sobě na všech fotkách oblečení od Chanelu. Nevím, asi jsem se praštila do hlavy, ale na těhle fotkách se mi téměř všechno to oblečení hrozně líbí :D Kristen tu podle mě vypadá naprosto skvěle, tak určitě koukněte jak na 6 scanů, tak na 7 nových outtaků.
* * * * * * *
So hello everyone. I had time to prepare just two articles, but I hope you don't mind that much. Kristen has some news, but not too many, so I will keep some for next week. I am in Brno right now, so I won't probably be here at all. I have for you today another update on Harper's Bazaar photoshoot. I have for you 6 new MQ scans with new photos and then also 7 new outtakes. Some of them are the same as in those scans, some of them are new. I will save scans with complete article, when I get home, I didn't have time for that before I left. I have to say, that I completely fell in love with this phosothoot, I think it's amazing. It is photographed in Gabrielle Chanel's apartement and it has amazing atmosphere. Kristen looks stunning and I am very happy she made new shoots after a long time.

3 komentáře:

  1. Jé, již dlouho jsem neviděla žádný shoot od Harper's Bazaar a musím říct, že tento je naprosto dokonalý a to nejenom díky Kristen, ikdyž ta na tom má největší podíl, velmi se mi líbí to prostředí, kde je to focena a také i outfity, co měla a celkově ten efekt fotek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle photoshoot je opravdu senzační a moc se mi líbí. A stejně jako ty to mám s oblečením od Chanelu! Taky se mi většina těch šatů líbí :) Taky mě zaujalo, že se fotilo v bytě Coco Chanel. To mi přijde jako skvělý nápad a takový způsob, jak paní Chanel vzdát úctu :)

    OdpovědětVymazat