sobota 1. dubna 2017

Outfit duel no. 19

Ahoj všichni. Tak co, napálil vás dneska někdo, když je ten Apríl? Málem jsem napsala Valentýn, nevím proč :D Já se většinou obtěžuji nějakými blbými vtípky o tom, že končím s blogem nebo tak něco, ale tenhle rok žádný takový nehrozí. Tenhle rok jsem ani nevnímala, že je 1. dubna a že je Apríl. Před několia dny se stalo něco strašného, co hodně ovlivnilo jednoho blízkého člena mojí rodiny, který se to včera dozvěděl. A vzhledem k tomu, jak přecitlivělý člověk jsem a jak emotivní jsem, vždycky přebírám ty pocity i na sebe. Když je někdo smutný, jsem smutná i já, a když je zničený, trpím spolu s ním. Stalo se něco, co mě donutilo znovu zhodnotit smysl života a to, jak důležité je si života vážit. Jak je důležité žít přítomností a žít každý den, jakoby byl váš poslední, protože nikdy nevíte, co se stane. Uvědomila jsem si zase jednou, jak křehký život je a že může skončit během několika vteřin. Nechci to úplně rozpatlávat, jen tímhle směrem se teď ubírají moje myšlenky. Važte si života, užívejte si život, zhluboka dýchejte a dávejte na sebe pozor. Vždycky se rozhlídněte pro jistotu dvakrát, když přecházíte silnici a nezapomeňte, že být opatrný není žádný důkaz trapnosti, naopak. Vždycky je lepší být opatrný, než být lhostejný. Ale to jsem zabředla do trochu jiného tématu.

Je nový měsíc a já mám pro vás další anketu o outfit měsíce. Když jsem viděla ten outfit z Los Angeleské premiéry filmu Personal Shopper, hned jsem si vzpomněla na jeden outfit z roku 2012. Ten outfit jsem si tehdy zamilovala na první pohled a nemohla jsem se na něj vynadívat. Šlo o outfit, který Kristen vytáhla na premiéru filmu On the Road na filmovém festivalu s názvem AFI Fest. Oba dva outfity jsou si vážně hodně podobné, oba jsou kombinací vysokých kalhot a croptopu, nebo tedy u prvního outfitu nevím úplně, jestli to spadá do téhle kategorie, no a boty jsou dost možná dokonce úplně ty samé, protože vypadají jako Kristeniny oblíbené lodičky od Jimmy Choo. Nevím teda, jestli u Kris vůbec existuje něco, jako oblíbené lodičky, ale ty černé s tou červenou podrážkou zkrátka tahá už roky na různé akce :D Je to tedy focené s odstupem necelých 5 let, což je docela drsné. No jsem zvědavá, který outfit zvolíte. Já osobně ten první miluju, ale ten druhý se mi taky na první pohled hrozně zalíbil. A kdybych se ptala na vlasy, je mi jasný, že vyhraje ten první, ale berte to jako outfit prosím :D I tak si myslím, že vyhraje ten první :D Ale třeba mě překvapíte :D
* * * * *
Hello everyone. Did anyone try to fool you toda, as it's 1st April? I didn't really care about this day, I usually post some little joke here about me ending this blog or something even less original, but not this year. Something terrible has happened, and it is no April's fool, I should not write what is it about, but it is something really bad that made me once again think about life and about its value. About how important it is, to live every day as it is the last one. Appreciate life, appreciate those little things. I don't really want to talk about it, because it doesn't affect me directly, but one close member of my family was hit hard by this event and when he is devastated, I am with him. Just take care of yourself, people, think about your safety, think about your life. Look twice, when you are crossing the street, 'cause you never know, what might happen.

But I am here to talk about much less heavy topic. It's a new month, so I have for you another fashion duel poll. When I've seen that outfit from Los Angeles premiere of Personal Shopper, I remembered in that exact moment one another outfit from few years ago. In that exact moment, I was sure about this months outfit duel. I think that I know, which one is going to win this time, but still, I wanted to let you choose from these two. I love both of them, the first one is one of my most favorite Kristen's outfits of all time. It was in 2012, at the On the Road premiere at AFI Fest. I am very curious about which one will you choose. I know which one would I choose, but I have usually very different taste, so... surprise me.


Vlastně jsem byla dost překvapená, když jsem zjistila, že minulou anketu vyhrál 1. outfit. Já osobně ten outfit vážně miluju, je opravdu skvělý, ale nečekala jsem to. Trochu jsem si myslela, že druhý outfit je jasným vítězem, ale vy jste mě potom tedy vyvedli z omylu. Což je fajn, jsem ráda, když to neodhadnu :D
* * * * * *
I was actually quite surprised, when I found out that outfit no. 1 won. I was quite convinced that the second one was the winner from the very beginning , but you actually proved me wrong. I am glad, because I love the first one, it's one of my most favorite ones and I wanted it to win, I just didn't quite expect that.


5 komentářů:

  1. Mňa prekvapivo ani ne a som aj za to rada lebo ako dneska stále nepociťujem že je apríl, pre mňa je stále ešte február a chcem aby to tak zostalo lebo tento rok je proste skvelý a nechcem aby skončil ale to sa mi určite nesplní ale tak aspoň želanie. Aj ja som presne taký človek čo na seba berie iných problémy a aj pocity... a keď sa napríklad niečo zle dozviem aj keď to proste nie je pre mňa dôležité tak sa s tím strašne dlho zmierujem a uvažujem nad tím. Je pravda že veľa ľudí vlastne aj ja si neuvedomujem aký je život a že sa môže s jednej sekundy na druhú zmeniť a to je smutné. Ale idem už radšej ku Kristen. Podľa mňa sú fakt podobné a ku Kris sa dosť hodia lebo jej postava je tip-top. No a s tými topánky neviem veľmi ale sú si dosť podobné ale ja som slepá na to aby som ich vedela rozlíšiť čo je hrozné. A ako tie je lodičky jej už tak dlho vydržali alebo si ich menila? Lebo keď ich má len tieto jediné tak ako kvalitné. Ale popravde z tých outfitov som si vybrala ten prvý aj keď druhý je tiež pekný ale ten kontrast bielej a čiernej mi ukázal správnu možnosť. A plus sa mi neskutočne páči ten strih toho croptopu lebo je dosť zaujímavý a taký som ešte nevidela.

    OdpovědětVymazat
  2. Já už nějak ani Apríla neřeším. Takže mě nikdo nenapálil a ani já, taky mi nějak nedochází, že už je duben, masakr! Jinak vybrala jsi skvělé outfity, tohle Kristen neskutečně sluší. ♥ Dávám hlas jedničce kvůli tomu bílému topu, díky kterému ten outfit ještě zhezčil. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Já to měla včera stejně! Úplně jsem přešla, že je vlastně apríl - já jenom zaregistrovala, že jsme vstoupili do nového měsíce Ale bylo mi divné, když na Óčku říkali, že se Ed Sheeran přebarvil na blond Nechtělo se mi věřit, že by se zbavil svých slavných zrzatých kadeří ♥ Jinak je mi líto, že se teď někomu z tvého okolí stalo něco smutného. Já jsem taky takový citlivý člověk. Nejsem si úplně jistá, jestli na sebe beru i pocity druhých, ale třeba když vidím někoho brečet, tak začnu taky. Je to taková moje automatická reakce. No co jiného říct - snad jen, že čas pomůže a skoro všechny rány zahojí. Z vlastní zkušenosti vím, že to tak většinou funguje.
    Outfity jsi tentokrát vybrala parádní a je super, že jsou si takhle podobné! Na fotky z první akce si ještě živě pamatuju Ani mi nepřijde, že už by měly být staré 5 let! Ale teda jak tak na to koukám, musím hlasovat pro dvojku. Ten outfit je takový o ždibec stylovější a přijde mi, že i ten vršek Kristenině postavě víc sedí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hlasuju pro 1, ale ne kvůli vlasům, ale ten bílý top se mi líbí víc.

    OdpovědětVymazat
  5. takcto mi je teda ľúto a v poslednej dobe je toho v správach dosť často niečo podobné a je to hrozné, mno a k fotkám tak ja som tu hlasovala za druhý outfit a proste sa mi páči ako teraz vyzerá a veľmi dobre to spolu ladí

    OdpovědětVymazat