pátek 28. dubna 2017

Gallery update 65.0: Chvrches' "Down Side of Me" music video + photo


No... zítra mám narozeniny. Bude mi už 23... A mám z toho upřímně trochu depku, nějak nevím, kam ty roky šly. V podstatě mám čtvrtinu života za sebou. Možná i víc než čtvrtinu. Je to hrozný, kam ty roky utekly? Přijde mi, že jsem se zastavila někdy v 17 a od tý doby se můj život nějak významně nezměnil, kromě toho, že jsem měnila školy :D 23... to je hrozný. Připadám si stará :D Vím, že nejsem, ale připadám si tak. No nic. Je teda pravda, že se teď pro mě bude hodně věcí měnit, pojedu na Erasmus, to bude velká změna, to je pravda. Někdo tu vyjádřil naději, že budu stále na blog přidávat, i když budu pryč. Já osobně si myslím, že určitě, ale upřímně nemůžu nic slibovat. Myslím, že to nějak půjde, ale možná ne tak často, jako to dělám teď. Ale budu se muset nějak udržovat při smyslech, sama v Nizozemsku víc než kdykoliv jindy. Ale samozřejmě uvidíme, jak to všechno bude, na to je ještě čas, odjíždím až na úplném konci srpna. Ale já nejsem připravená tenhle blog ukončit, nejspíš na to nedojde ani kvůli Erasmu. No nic. Teď ke Kristen.

Mám pro vás hned dvě novinky, což je docela div, protože se toho kolem Kristen teď moc neděje. Natáčí totiž stále film Underwater a tak se akorát sem tam objeví nějaké ty candids, které jak víte nepřidávám, takže je to zkrátka bída. Stejně tak je to i bída s mým obíháním, za což se omlouvám. V neděli se to pokusím napravit. No, k těm novinkám. Jen velmi krátce, mám nějaké nové zprávy ohledně filmu o JT Leroy. Vypadá to, že na spolupráci Kristen a Heleny Bonham Carter si ještě budeme muset počkat, protože zřejmě z filmu vypadla. Tu nejspíš nahradila právě Laura Dern. O jejím obsazení jsem psala před nějakou dobou. James Franco by ale stále měl být součástí obsazení, on by nevycouval z filmu s Kristen, to opravdu nehrozí, vzhledem k tomu, jak hrozně dlouho si s ní chtěl v nějakém filmu zahrát a všichni víme, že James Franco je trochu pako, takže nejen zahrát ve filmu, že, úchylák jeden :D No dobře, s nadhledem, já vím. Každopádně by se mělo začít natáčet už v červnu podle nejnovějších informací, což znamená, že to teď bude mít Kris opravdu hodně nabité. Sotva dotočí Underwater pojede do Cannes a sotva se vrátí z Cannes tak začne natáčet. On tam nějaký ten čas mezitím je, ale není ho zas tolik. No a k hlavní novince dne. Včera vyšel nový klip skupiny Chvrches, který zrežírovala právě naše milovaná Kristen. A myslím si, že se jí to hodně povedlo, ten klip je každopádně dost zajímavý. Píseň se jmenuje 'Down Side of Me' a je součástí projektu 7-inches pro Planned Parenthood. Je to akce na podporu této organizace, kterou aktuální americký prezident Donald Trump chce zakázat, jelikož je striktně proti asistovaným potratům a tato organizace pomáhá ženám v nalezení adekvátní zdravotní péče, když jsou v situaci, že se právě pro tuto variantu rozhodnou. Nepomáhají jenom s tímhle, také se zaměřují na osvětu, na informace o tom, jak se chránit, na pomoc ženám obecně, na pomoc s umělými oplodněními a tak podobně. Kromě videa, na které se můžete podívat tady< nebo po kliknutí na náhled nahoře, mám pro vás i jednu fotku z produkce, kterou fotila Kistenina kamarádka Lindsey Byrnes.
* * * * * * *
Soooo.... it's my birthday tomorrow. I will turn 23 already. And I am a bit depressed because of that. I am still in my early twenties, but you know... I am one year older and things seem to be all the same. But they aren't actually. I am changing my life, I'm going to Erasmus... and so on. And it is very scary but also very exciting. But my 23rd birthday is just scary :D Someone wrote in a comment, I think it was Katie, that she hope I will be still here on this blog, writing articles, when I am in the Netherlands. I would love to say yes, but personally? I just don't know how it's all going to be, so I am not promising anything. But I am not ready to leave it here, I just think that instead of three or four articles a week I will write three or four in a month, but I could also be completely wrong and maybe I will have even more time during that time there. I just don't know, but I am definitelly not planning to leave, that's not gonna happen. Or at least I think so right now. Thinking about leaving this blog makes me sick, I am not ready to let go, I love it, I love writing articles, gathering information about Kris, I love this blog and I love you all, so nah... whatever. I won't leave for good. I just might not be as often as now. Well, whatever. Kristen.

It is not very good period for this blog, because Kristen is filming, so there is almost nothing to write about. But I knew this news is coming. Before I talk about the main topic, I have for you additional info about the JT Leroy film project. I found that the filming should start in June. So Kristen will be very busy this year, she will finish filming of Underwater, then she goes to Cannes and then she starts to film another film, but it is exciting. It was also confirmed, that James Franco is in this movie and Laura Dern (probably) replaced Helena Bonham Carter. And now the news. Kristen directed another music video, this time she alone, without co-director. Kristen directed music video of music group Chvrches. The song is called 'Down Side of Me' and it is part of the 7-inches project to support Planned Parenthood. I have for you the video, it was released yesterday alongside with official picture from the production. Lindsey Byrnes was a photographer, Kristen was the director, Melanie Shaw editor and Sean Steigmeirer DP, whatever that means. You can watch the video here< or when you click on the picture on the top.

imagebam.com


4 komentáře:

  1. Tak já jen prostě gratuluju ke krásnému věku.....a hlavně zdravíčko!

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé milovaná Angie přeji všecičko nejlepší k tvým narozeninám! Je to klišé fráze, ale mám ji ráda, protože zahrnuje vše, co má   Hlavně teda přeji to nejlepší do let následujících,zejména  povedený výjezd do Holandska, který bude bez debat představovat velký krok ve tvém životě, tak ať je holka sakra povedený po všech stránkácj! Já teda beru jako jasnou věc, že budeš tady s námi na blogu i tak, to by ani jinak nešlo hele   Jééé milovaná Angie přeji všecičko nejlepší k tvým narozeninám! Je to klišé fráze, ale mám ji ráda, protože zahrnuje vše, co má   Hlavně teda přeji to nejlepší do let následujících, zejména  povedený výjezd do Holandska, který bude bez debat představovat velký krok ve tvém životě, tak ať je holka sakra povedený po všech stránkách! Já teda beru jako jasnou věc, že budeš tady s námi na blogu i tak, to by ani jinak nešlo hele   Ke Kristen...já se do té písničky naprosto zamilovala! Je tak kouzelná, ten hlas zpěvačky je neuvěřitelný a k tomu ten instrumentální doprovod, prostě fantazie. A ten klip samotný se k tomu všemu tak nádherně hodí! Líbí se mi, jak je jemný, lehký, přirozený...jako Kristen má mega talent a nepochybuji, že jednou z ní bude sakra dobrá režisérka! Navíc je fajn, že touto cestou zároveň podpořili dobrou věc. Upřímně nechápu, co na tomhle Trumpovi může proboha vadit, jako kdyby nebyly jiné, mnohem důležitější věci k řešení!!!! No dobře, ruce pryč od Trumpa a od politiky, to stojí akorát zbytečné nervy Ještě bych na závěr chtěla napsat, že jsem ráda, jak se JT Leroy hýbe dopředu a docela jsem zvědavá, jak celé to natáčení bude probíhat právě kvůli Jamesovi a jeho menší posedlosti Kristen…doufám, že to bude bezproblémové

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Nevím, jak se mi sakra povedlo první půlku komentu vložit dvakrát, jsem fakt IT negramot, moc se omlouvám   

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsem nebyla bohužel na blogu, jinak bych ti samozřejmě popřála přesně! :( Tak ti opožděně přeji všechno nejlepší, ať se ti daří a splní se ti vše, co si přeješ! ♥ Já slavila 21 a taky nechápu, kde se všechny ty roky poděly, všechno to děsně letí.. nedávno jsem byla "malý fakan" až mě to děsí, no.. A ta fotka je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat