sobota 8. dubna 2017

Gallery update 64.6: Various New/Old photos


Včera jsem měla dost špatnou náladu, byla jsem naštvaná a docela dost hnusná a radikální, tak se za to omlouvám, ale fakt jsem nebyla zrovna v nejlepší náladě po tom všem. Tenhle článek zase píšu celej den, já mám vážně problém s udržením pozornosti, až to hezký neni. Vůbec nevím, kam se zase celej den ztratil. No co se dá dělat. Dneska mi není moc dobře, mám zas nějakej divnej žaludek, musím si s tím konečně dojít k doktorovi, i když na to absolutně nemám čas. Mimochodem moji rodičové mají dneska výročí svatby. 28 let, což je neuvěřitelné. Ráda bych našla někoho, s kým strávím zbytek svého života, ale pochybuju, že se to stane :D No nic. Mimochodem jsem se rozhodla, že si nechám nabarvit vlasy na fialovo. Příští týden zjistím, jestli mi to udělá můj kadeřník a když ne, tak už mám i záložní plán u jiného týpka, ale zkrátka a dobře budu mít fialové vlasy, juhů. Už se na to těším. Proč? Protože jsem se úplně zbláznila nejspíš, ale tak kdy už by měl člověk dělat hovadiny s vlasama, než dokud je mladej :D Měla jsem to udělat už dávno.

Ale teď už ke Kristen. Kolem té se toho teď upřímně moc neděje. Poslední candids se objevily asi před týdnem a kdyby se před dvěma dny neobjevila jedna osobní fotka nebo fotka s fanynkou nebo co to je, tak bych snad i začínala mít starost. Kristen aktuálně stále natáčí film Underwater a ještě nějakou dobu ho natáčet bude, takže se holt musíme smířit s tím, že bude nějaké to novinkové ticho. Naštěstí se mi ale objevuje spousta nových fotek do starých photoshootů, a tak mám co přidat i dneska. Mám pro vás několik nových fotek do několika už dříve zveřejněných photoshootů. Jako první mám pro vás 2 nové fotky do kampaně pro Chanel na líčení očí, Ombre Premiére Collection. Tenhle photoshoot se mi celkově hrozně líbí, Kristen tu vypadá skvěle. Jí zkrátka výrazný make-up očí sluší. Jako další mám pro vás dalších 6 fotek pro Los Angeles Times, které byly foceny před Kristeninou radikální změnou účesu na oholenou hlavu. Jako třetí mám pro vás dva nové scany z V Magazinu. Tenhle photoshoot je hodně zvláštní, ale tyhle nové fotky se mi obě hodně líbí. Photoshoot fotil Mario Testino. Další fotka je ze Sundance pro LA Times, stejně tak ze Sundance jsou i další 4 fotky, konkrétně pro Variety. No a poslední dvě fotky jsou asi nejstarší. První pochází z New Yorského Filmového Festivalu 2016 a druhá je z photoshootu pro Marie Claire France z roku 2016. Všechny fotky jsou skvělé, já osobně mám hrozně ráda tu pro LA Times, jak má Kris nohy na stole a chill. Tak se pokochejte, snad se budou líbit.
* * * * * * *
I was quite angry yesterday and also a bit offensive, I am sorry about that, but I was just really pissed out. I am not feeling very well today, I should probably finally go to see my doctor because of these problems I am having from time to time recently, but I don't have time for it. My parents have a wedding anniversary today. They are married for 28 years today. It is unbelievable, how can someone stay with one person for such a long time and be also happy with this one person the whole time. I would love to have that one day, but I don't think I will. By the way, I have decided to dye my hair purple. I will find out if my hairdresser will do it for me and if not, I have another one in mind, who will definitely do it, but it will be expensive. But it's going to happen, I am 100% sure about it. But I will stop talking about myself, because I have quite a lot of stuff to publish in this article.

Most of the photos I have for you today are additional pics from already published photoshoots or scans, but it doesn't really matter. They are mostly new, or at least from a recent period of time, but I also have for you one new picture from New York Film Festival 2016 and also one new picture from 2016 photoshoot for Marie Claire. Then I have for you two new photos for Chanel Ombre Premiere collection Make-up campaign, six new photos for Los Angeles Times, two new scans from V Magazine, five new photos from Sundance Film Festival. One for LA Times and four for Variety. I have some more but I don't want to publish it all in one article, so that is all for this moment. There are no proper news about Kristen right now. She's still in New Orleans, filming Underwater and because she's filming it in the studio, a lot of green screen, probably, so we don't even have any photos from the set. I've seen one picture with a fan, but I didn't want to publish it with all this older stuff, so maybe next time. I also still hope, that something will show up.

imagebam.comimagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Zbožňuji ty první dvě fotky, vůbec bych totiž nepoznala, že je to Kristen a vážně jí to na nich moc sluší :)
    Jinak doufám, že budeš v pohodě a potíže se žaludkem rozhodne nepodceňuj mohl by to být třeba vřed a to by nebylo nic hezkého. Takže držím palce ať je ti líp! :)

    OdpovědětVymazat