neděle 30. dubna 2017

Layout no. 35

imagebam.com imagebam.com
February 22, 2017 - May 1, 2017

Nemyslela jsem si, že budu mít čas udělat ten slibovaný nový layout tak brzy poté, co jsem se o něm zmínila. Několik dní jsem na něj ale v kuse myslela, měla jsem vizi toho designu dost jasně v hlavě a v podstatě to dopadlo tak, jak jsem si představovala. Co nedopadlo, jak jsem si představovala, byla moje narozeninová oslava, kterou jsem trávila se svou nejlepší kamarádkou Emily na pražském Majálesu. Kdo trochu sleduje můj účet na instagramu, tak ví, že jsem si sice částečně Majáles užila, ale že jsem ve výsledku hned po koncertu Jelena skončila ve zdravotnickém stanu, projela jsem se k jinému zdravotnickému stanu sanitkou, a tam si mě museli vyzvednout moji rodičové, kteří museli prorazit policejní uzavírku, aby se ke mně vůbec dostali. Dobře, to jsem přidala trochu víc infa, než je na tom instáčgramu, ale každopádně jsem si vyvrkla nohu a nemohla jsem v postatě chodit. Možná to bude tím, že jsem si jí vyvrkla už asi v 11 dopoledne, ale k těm zdravotníkům šla až kolem čtvrté odpolední. Já se ale zkrátka nechtěla toho Majálesu vzdát.

Já jsem naštěstí člověk, který je schopný na každém dni najít nějaké to pozitivum a i přesto, že jsem obrečela Mandrage a Kluse, které jsem letos kvůli té noze prošvihla, tak jsem zažila naprosto parádní Majálesový průvod, kde jsem i chvíli toho Kluse viděla, UK to rozjelo s Rybičkama48, které taky miluju a zažila jsem svůj první Bahňáles. Na Majálesu jsem byla už počtvrtý, ale Bahňáles to byl poprvý XD Viděli jste film Bridget Jones Baby? Tak přesně tak to tam vypadalo, co se bahna týče :D No nic. Proč to říkám? No... jo. Nový layout. Zkrátka a dobře trávím poměrně hodně času tím, že ležím nebo sedím, protože nemám na tu nohu stoupat, takže mám i volný čas. Ten bych sice měla ideálně trávit učením, ale když byla sobota tak na prd, tak jsem si neděli udělala flákací a v rámci toho vzniknul na konci dne i nový layout, který jsem ještě hned nastavila, když už jsem v tom byla. Ten předchozí jsem měla vážně hodně ráda, proto tu taky vydržel takovou dobu. Byl tu už od 22. února, což z toho dělá jeden z nejvytrvalejších exemplářů, ale já zkrátka nejsem schopná vydržet neudělat nový layout. Někdy mě to chytí dřív, někdy později, ale většinou do dvou měsíců zaručeně. Tak doufám, že se vám nový layout líbí, já osobně jsem s ním poměrně spokojená, tak snad i vy. Začala jsem trochu zkoušet tenhle nový styl layoutů. Časem se možná vrátím ke své klasice, ale zatím mi to takhle vyhovuje. Možná ten layout vypadá hodně jednoduše, no trval mi docela dlouho, tak doufám, že se vám aspoň trochu líbí. Je nový den, s ním i nový měsíc a tak mi tentokrát načasování nového layoutu přišlo poměrně dobré :D
* * * * * * * *
So yeah... I promised a new layout few days ago and I thought it will take me longer, but I hurt myself yesterday... actually on Saturday, it's already Monday and my dad's birthday, whatever. Who follows my instagram sometimes knows the whole story, or at least longer version of it. Shortly, I spraid my foot and I couldn't walk, so I got to a medical care tent and my dad had to go get me, so I missed Mandrage and Tomáš Klus and I was basically dying the whole time, because it hurt as fuck. Now it's much better, but you know... I cannot walk properly. So I have a lot of time, because I have to lie in my bed and do basically nothing. And I had time to make a new layout. It took me quite a lot of time to make it, surprisingly not as much time to arrange it. I hope you guys like it, because I actually quite do. I started this new style of layouts, I know it's popular now, and I think it's quite nice. Simple, but nice. The previous blue one with photos from SNL promo shoot was great, I loved it, I really did, but it was here from February 22, basically two months and one week in a row... and that is too much for me. I am not changing layouts as often as I used to, Katie can tell you, she remembers... maybe somebody else does too, but I am still not able to have one layout for more than 2 months without starting to think about a new one, so here it is. It's not just a new day, but also a new month, so I thought the timing was perfect for once in my life.

4 komentáře:

  1. juuu tak to mi je teda veľmi ľúto, že sa ti to stalo ale je pravda, že netrebalo až tak dlho čakať potom to všetko takto dopadá      ale chápem, že si si to proste chcela užiť a basta   , tak dúfam, že sa to dá čoskoro do poriadku a budeš v pohode , mno a čo sa týka layu tak ten je parádny, ako som prekvapená, že sa ti podaril tak rýchlo ale je to skvelé, ja sa proste neviem dopozerať ako je to pekne farebné a aké si vybrala skvelé fotografie , ja tiež rozmýšľam nad novým layom, aj by som vedela ktoré fotky použiť ale ešte nemám konkrétnu predstavu, zmenu by som teda už chcela

    OdpovědětVymazat
  2. Původně jsem chtěla okomentovat ten předchozí článek, ale když jsem viděla tenhle nový layout, tak jsem musela prvně napsat sem! Ještě jednou musím říct, že je mi líto, že se tvůj narozeninový den nevyvrbil tak, jak sis přála, ale na druhou stranu - budeš mít na co vzpomínat a o čem jednou říkat svým dětem a vnoučatům :) Taky ráda slyším, že další den už sis udělala takový odpočinkový. Já jsem toho taky dneska moc do školy neudělala Teda pročítala jsem si ZSV na přijímačky, udělala jsem úkol a pak jsem koukala na Růžovýho pantera Občas je prostě potřeba takhle vypnout :) Ale k layoutu.  Mně se teda hrozně moc líbí ♥ To záhlaví jsi zpracovala báječně a jsem ráda, že teďka tak trochu experimentuješ s jinými styly :) Taky se mi líbí, že jsi ho udělala do barev bílá-růžová/červená. A naprosto unešená jsem z těch popisků v menu ♥ Moc se mi líbí ten font, ale taky odstín růžové :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Majáles jsem také chtěla jít, ale nakonec se to krylo se svatbou mé kamarádky, takže jsem dala přednost tomuto, ale koukala jsem, jaké hezké bahénko tam bylo, ale je škoda, že jsi tam měla takovou nehodu, ale úplně mě dojalo, že ti kamarádka pak sehnala podpis s věnovaním, to bylo to krásné! A k layoutu, jsem ráda, že tam jsou fotografie s aktuálním sestřihem, velmi se mi líbí ty barvičky, no paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  4. U nás bude Majáles v pátek, tak se asi půjdu kouknout, i když u nás to není zase takové wauu! A co se týče layoutu, dokážeš vážně překvapit, jsi šikulka a moc se mi tvé layouty pokaždé líbí, jsou jiné než ostatní! ♥ To záhlaví je opět bombovní, vybrala jsi skvělé fotky, které jsi moc pěkně zkombinovala.

    OdpovědětVymazat