pátek 7. dubna 2017

Gallery update 64.5: Chanel 'Gabrielle' Bag Campaign photos


První odstavec je plný mých depresivních a vůbec ne pozitivních myšlenek, takže kdo nemá náladu na to, nechat si zkazit náladu, může přeskočit rovnou k dalšímu odstavci, ve kterém už jsou informace o Kristen. Jsem tak hrozně naštvaná... je mi špatně z lidí. Měla jsem docela dobrý den. Sice jsem byla ráno vážně unavená, ale dalo se to. Pak jsem se dozvěděla, že už přišla odpověď z Utrechtské univerzity a že mě berou na Erasmus, z čehož jsem měla hroznou radost, ale potom se to zase posralo, samozřejmě. Přišla jsem domů a ve zprávách na mě vyskočilo, že zas nějakej zasranej kretén najel do lidí. Tři zabil a množství zranil. A já už toho mám prostě plné zuby. Nedokážu tomuhle světu porozumět, nedokážu porozumět lidem. Pořád se mluví o lidskosti, ale mám pocit, jakoby ten pojem začínal ztrácet svůj smysl, protože už ji v lidech nedokážu vidět. Moc špatných zpráv v poměru k těm dobrým. Tahle planeta je nemocná a její nemocí je lidská rasa. Viděla jsem před několika minutami rozhovor s mužem ze Sýrie, který přišel o celou rodinu při útoku před několika dny. Při útoku, při kterém měly být použity chemické zbraně. Přišel o celou rodinu, včetně své ženy a malých ročních dvojčat. Přišel o svůj život, i když on pořád dýchá. Jenom si na to video vzpomenu, zase začínám brečet. Jsem z těch lidí, kteří nejspíš už moc dlouho nedokážou snášet to zlo, které se šíří jako moc. Nikdy jsem nedokázala pochopit, proč se lidé nejsou schopní přestat navzájem vraždit. Nejspíš proto, že jsme pořád jenom zvířata. Prošli jsme si evolucí jen proto, abychom se dál zabíjeli? Vážně? Proč nikdo nevidí ten velký obraz? Lidé se budou vzájemně vraždit z různých důvodů, dokud jeden z nich nevyhraje a nezbaví se všech, kterých se chtěl zbavit. A co bude potom? Mír? Ne. Potom se začne ta vítězná strana zase zabíjet mezi sebou, dokud nebudou mrtví úplně všichni. Až tam to skončí, až budou dva poslední lidi na planetě stát proti sobě... a možná tehdy si řeknou: "Hele, co kdybysme se na to konečně vysrali a aspoň si užili život, který nám zbyl." Rasa, která nepřestane se zabíjením nevinných lidí ani po té, co v 2. světové válce zemřelo 60 milionů lidí... není rasa, která si zaslouží žít na téhle planetě. Jsem znechucená, smutná a zklamaná z lidského pokolení. No pro rozveselení se koukněte na tohle video, aspoň se zasmějete. Mně to trochu zvedlo náladu.

Tak konečně tedy ke Kristen, když už jsem vás zavalila tou svojí depresí. Tenhle článek píšu už několik hodin, furt od toho odbíhám, tak ani nevím, jestli ho zvládnu vůbec někdy zveřejnit. Snažila jsem se si trochu zlepšit náladu, což se mi trochu povedlo, ale jen trochu. No každopádně mám pro vás ty slibované fotky pro novou kampaň Chanelu, která se jmenuje Gabrielle podle Gabrielle 'Coco' Chanel. Kolem té kampaně bylo velké haló, ale nakonec se zatím objevily jen dvě oficiální fotky a reklama, na kterou se můžete kouknout v minulém článku spolu s videem z natáčení. Zato se ale objevilo docela hodně fotek z natáčení a z focení, takže alespoň něco. Dneska mám pro vás tedy jednu novou oficiální fotku, na které konečně také vidíme tu kabelku :D a potom dalších 16 fotek z tvorby photoshootu a videa. Ty fotky jsou vážně skvělé, hrozně se mi líbí některé, nejvíc asi ta, co je na náhledu. Tak doufám, že se vám budou líbit taky. A taky doufám, že se těch fotek objeví víc, protože jen dvě oficiální? To by bylo zklamání. Uvidíme.
* * * * * * *
The first paragraph is very angry and depressive, so if you don't want to read that, skip it and go to the second one. I am so sick of people. I had a good day, I really did. I found out that I was accepted at the Utrecht University, so I will go there for 5 months, thanks to Erasmus+ program. But then some crazy motherfucker killed three and injured several people in Stockholm and I am just so tired of it, I am so pissed of, I cannot understand this world. This planet is sick. And we, people, are the sickness. I've seen an interview with a man from Syria, who lost his entire family, including his two little baby twins, during that attack few days ago, where were supposedly used chemical weapons. It was devastating. I could never understand why are people unable to stop killing each other. It is because we are still just animals. So we came throught evolution to this? Really? Why doesn't anybody see the bigger pictureM People are killing other people for various reasons and when those who are not wanted by those who killed them dead, what then? Peace? No. Because the killing never stops, the war never ends. They will start to kill each other again for some other stupid reason, until there is no one left. And that's where it ends. Because race that doesn't stop with mass killing of innocent people not even after 60 million people died in WWII doesn't deserve to live on this planet. Obviously, I am not in good mood and I am just very disappointed by human race right now.

Well... but this article should be about Kristen. I promised you photos and I have for you photos. I need to get myself distracted a little bit, because it is eating me alive. Kristen is the face of new Chanel handbag campaign called 'Gabrielle'. Two videos were published, I wrote about them yesterday, but actually not many official photos showed up. On the other hand, I have for you a lot behind the scenes photos. I really hope more pictures will show up. They were talking about this campaign so much and then just two official photos show up, that is just weird, but what can I know. I love these pics though, Kristen looks amazing. I hope you guys like them.

imagebam.com
imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Super fotky, ale doufám, že se jich objeví víc.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak začnu asi tím, že ti gratuluju k přijetí na Erasmus! :) Sobecky ale doufám, že i v cizině budeš moct přidávat sem na blog články a přidávat na Instagram všechny ty krásné fotky, které určitě pořídíš! Pokud jde o tu drhou část... Jako je hrozný, co se teď v posledních asi dvou letech děje. Já spíš nechápu, proč ještě nikdo na ten Islámský stát nezaútočil zbraněmi. Vždycky, když se něco takového stane, tak mi přijde, že jediný následek je, jak lidi vyjadřují soustrast, chytne nebo se zastřelí viník a pak se dělá jako by se nic nestalo -_- Teď jak byl nedávno útok v Petrohradě tak jsem taťkovi říkala, i když to možná bude hnusný "Doufám, že se k tomu přihlásí IS, aby se konečně Putin nasral a poslal vojsko, aby to tam šlo udělat pořádek". A teď je toho taky jakýsi ticho, což je divný. Jo, ono se pořád říká, že by se všechno mělo řešit v míru a láskou, ale na IS nějaké demokratické kecy neplatí. To jsou normální fanatici, u kterých se násilí postě musí oplatit násilím. A líbí se mi, jak jsi lidi nazvala zvířaty. Asi nikdy nezapomenu, co nám b BiChemu řekla učitelka: "Lidi jsou jediný živočišný druh, který se mezi sebou zabíjí záměrně, žádný jiný druh to nedělá". To asi vystihuje úplně všechno :/
    Pokud jde o fotky, tak ty jsou docela povedené. Ale mě prostě tahle kampaň Chanelu moc nezaujala. Nelíbí se mi ta reklama, ani prostředí, ve kterém ji tvořili

    OdpovědětVymazat