neděle 9. dubna 2017

Happy 27th Birthday, Kristen!


Když jsem tenhle blog zakládala, bylo Kristen ještě nějakou chvilku 21 let. Ten první rok tohohle blogu oslavila svoje 22. narozeniny. Mně je teď 22 let, tak se nám tak zajímavě uzavírá kruh bych skoro až řekla. Dneska je 9. dubna 2017 a Kristen slaví svoje 27. narozeniny! A k těm jí chci popřát jen to nejlepší. Za uplynulý rok se toho v jejím životě stalo hodně. Dva její filmy měly premiéru na filmovém festivalu v Cannes a následně i v kinech, v létě zrežírovala vlastní krátký film, který následně v lednu uvedla v Sundance, natočila další snímek v roli herečky a začala natáčet další před několika týdny. Nafotila několik nových photoshootů pro kampaně Chanelu a na New Yorském filmovém festivalu uvedla dokonce 3 ze svých 5 filmů, které vyšly v roce 2016. Kristen také několikrát navštívila Jimmyho Fallona, TODAY show, objevila se po několika letech u Ellen Degeneres a tuším poprvé vůbec byla hostem u Stephena Colberta.

Kristen se také více rozpovídala o svém osobním životě, zapojila se do charity na stavbu škol v Nicaraguy, podporuje několik organizací, které mají pomáhat lidem a poprvé v životě vystoupila jako hlavní hvězda v Saturday Night Live, kde veřejně vystoupila proti Donaldu Trumpovi a zahrála si v hudebním klipu legendární skupiny The Rolling Stones. Kristen si taky zvládla obarvit vlasy na blond, pak si je obarvit zpátky na hnědo, natočit film a následně si je obarvit znovu na blond a nechat si je oholit. Kristen byla také oceněna Elle Women in Hollywood Awards a na New Yorském Filmovém Festivalu též, za svou práci v uplynulém roce. Od narozenin v roce 2016 až do těch dnešních, toho opravdu stihla hodně, měla neskutečně hektický rok, ale podle všeho i neskutečně úspěšný. V tomto roce by měl vyjít jeden její film a její kraťas Come Swim by měl mít premiéru na letošním festivalu v Cannes. Také zrovna aktuálně natáčí film Underwater a v létě by mělo začít natáčení filmu o JT Leroyovi. Takže ne, nevypadá to na žádný odpočinkový rok a já jsem za to ráda. Do dalšího roku jejího života jí přeju hodně štěstí, zdraví, spokojenosti, spoustu budoucích úspěchů, spolupráce se skvělými režiséry, štěstí v osobním životě. Zkrátka všechno nejlepší, Kristen!!!

Nebyli by to ale Kristenini fanoušci, pokud by letos neuspořádali projekt na podporu nějakého projektu ve jménu Kristen. Jestli si vzpomínáte, začalo to celé více významně v roce 2015, kdy fanoušci vybrali něco přes 27 000 dolarů na podporu výzkumu v hledání léčby na Alzheimerovu chorobu. O rok později fanoušci vybírali peníze na záchranu opuštěných zvířat a v letošním roce se zaměřili hned a dva projekty. První z nich, více propagovaný, je příspěvek organizaci Planned Parenthood, za kterou Kristen otevřeně stojí a která má problémy kvůli novému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi, protože se mu nelíbí, co tato organizace dělá. Tato organizace se přitom zaměřuje na edukaci mladých žen ohledně sexu, informuje lidi o způsobech ochrany, zajišťuje zdravotní péči v případě, že se někdo rozhodne pro potrat, zajišťuje tuším snad i podporu v případě umělého oplodnění a zkrátka pomáhá ženám v tom, aby byly vlastnily svoje vlastní tělo. Pro tuto organizaci bylo ve jménu Kristen vybráno zatím 10 126 dolarů, ale stále je možnost přispět, takže se to možná ještě zvedne. To je v přepočtu přibližně něco přes 250 000 korun. Druhý projekt se spustil až později a jde o podporu organizace ASPCA, která se zaměřuje na pomoc zvířatům v nouzi. Víme, že Kristen je milovníkem zvířat, takže takovéhle projekty by jednoznačně podpořila. Na tuto organizaci se zatím vybral 1 695 dolarů, v přepočtu nějakých 42 000 korun. Já osobně myslím, že je to opravdu úžasné, jak jsou fanoušci schopní se semknout v něco takhle krásného, co pomáhá lidem a jsem na všechny, kdo přispěli hrozně hrdá. Tak ještě jednou všechno nejlepší k 27. narozeninám, Kristen!

6 komentářů:

  1. Páni, ten čas neskutečně letí a Kristen už je 27 let! Šílené, ještě více šílenější je, že blog o ní vedeš už tak dlouho, je super, že tě pořád baví, jde vidět, že máš Kristen vážně a upřímně ráda. ♥ Toho si cením. :) Napsala jsi to celé moc pěkně. :) Tak já se přidávám a přeju jí jenom to nejlepší, ať je pořád tak skvělá osoba a herečka. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem sice nečetla ty dva předchozí články, ale tenhle jsem brala jako přednější - ačkoliv se přiznám, že kdyby na mě ráno někde nevybaflo, že má dneska Kristen narozky, tak na to úplně zapomenu Je super, že jsi v tomhle článku udělala takové shrnutí. Já si to vždycky během toho roku vůbec neuvědomím, ale je pravda, že Kristen toho stihla opravdu hodně! Když si to tady tak vyjmenovala, tak jsem úplně říkala, jak je možný, že se ještě nezhroutila Ale jako sobecký fanoušek jsem ráda, že pokračuje v natáčení různých filmů a nebojí se experimentovat! Přidám se k tobě a také ji takhle na dálku popřeju všechno nejlepší! Hlavně teda mnoho úspěchu v osobním a kariérním životě. Taky jí držím palce s láskou - snad najde tu pravou/toho pravého :)

    OdpovědětVymazat
  3. Po tom úvodním shrnutí všeho, co Kristen za jeden jediný rok zvládla, mě přepadla mírná depka Mně by vystačil jeden řádek možná na mé shrnutí! Nee je prostě obdivuhodné, co všechno v tak mladém věku zvládá a hlavně inspirativní! Klobouk dolů Tenhle uplynulý rok se jí opravdu vyvedl a já ji přeji, aby podobně úspěšný byl i ten následující, nebude toho mít rozhodně málo, jak tak koukám! Kristen moje milovaná všechno nejlepší tedy k tvým narozeninám!
    Jinak jsem ráda, že se pořád drží ta tradice s výběrem financí na všelijaké neziskovky, tohle je prostě nejlepší dárek, který Kris její fanoušci můžou dát!

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak toho Kristen stihla opravdu hodně a moc se mi líbí to pomáhání od fanoušků. Já za sebe přeji taky všechno nejlepší Kristen.

    OdpovědětVymazat
  5. keď to takto zhrnieš tak je to teda poriadny nášup kde všde bola a čo všetko natočila či spravila, je to proste neuveriteľné, keď to človek číta tak po kúskoch tak mu to ani nepríde čo všetko robí      a tak teda aj ja sa pripájam ku gratulácii a prajem jej všetko najlepšie hoc trochu oneskorene ako je to u mňa zvykom      ale predsa len, mno a je super, že sa jej fanúšikovia rok čo rok púšťajú do takého niečoho je proste neuveriteľné a pozoruhodné

    OdpovědětVymazat
  6. Opožděně, ale přeci se přidávám ke gratulantům, jak jsem to všechno četla, tak mi ani nepřipadalo, že toho měla Kristen tolik, ale teď ji fakt obdivuji, ono jak je to všechno sepsané, tak je to až neskutečné, kolik toho je! Jen zírám, jsem také ráda, že fanoušci takto pomáhají dobrým věcem, zaujal mě hlavně druhý projekt, přeci jenom zvířata také miluji a jdu si hned vyhledat více info, protože bych ráda přispěla :) Snad si své narozeniny Kristen užila a bude nadále tak úspěšná a hlavně šťastná :)

    OdpovědětVymazat