neděle 4. června 2017

POTM: July 2017

Jsem z tohohle světa unavená... napsala jsem takový dlouhý odstavec o tom, jak je lidstvo zkažené a jak je tenhle svět hnán do záhuby, ale potom mi nepřišlo vhodné to zveřejnit, bylo to až moc depresivní a to jsem nechtěla. Je ale těžké si zachovat zdravou mysl při tom všem, co se děje. Minulý týden v Kabulu při obrovké explozi zahynulo asi 90 lidí a stovky byly zraněny, včera tam vybuchla další bomba a zabila dalších 12 lidí a potom další útok na Velkou Británii? Tentokrát v centru jejich hlavního města... Pořád nám říkají, že se nesmíme nechat ovládat strachem, že to je to, co chtějí, jenomže to je zkrátka těžké. Jak nemáme mít strach, když se tohle děje? Já už vážně nevím, jak se k téhle situaci stavět. Je to hrozné... No nic... k podstatě tohoto článku. Potřebovala jsem si trochu vylít srdíčko, tak se omlouvám. Teď pro vás mám slibovanou anketu o fotku měsíce červenec. Zvolila jsem 4 potrtéty z filmového festivalu v Cannes, který proběhl v květnu. Jsou to dva portréty pro The Hollywood Reporter a dva pro Grazia magazín. Myslím, že je to tentokrát docela těžká volba, tak jsem zvědavá, kterou fotku vyberete.
* * * * * * *
I am so tired of this world. I wrote a long paragraph about how this world is sick, but I didn't feel like publishing it is a good idea. But it is a mess. First, the huge explosion in Kabul, 90 people dead, hundreds injured, then another explosion in Kabul yesterday, and then another atta in Britain, this time in its capital, London. It is terrifying. They are still saying how we cannot be paralized with fear, but it is really hard to do so. Whatever... I won't be talking about it. I have for you today the Photo of the month poll as I promised. Thanks to Katie*, the previous one was decided, so I can finally publish it. This months poll was also quite an obvious choice, I used two portraits for The Hollywood Reporter and two portraits for Grazia magazine and it's up to you, which one you will choose. I think it's really tough choice this time, so I am very curious.




Minulé kolo bylo poměrně nerozhodné, protože to dlouho bylo po dvou hlasech pro 1., 3. a 4. fotku. Nakonec se o jeden hlas dostaly do souboje 3. a 4. fotka a tak to zůstalo. Nakonec tedy rozhodla Katie svým hlasem pro 4. fotku a ta se tedy stává vítězem :)
* * * * * *
Last month's poll was quite undecided till the very end, because it was different each day. Then it was between 3 and 4... and Katie have chosen yesterday, that the winner is photo number 4. I would choose 3, if it was up to me, so that's why I didn't want it to be up to me :D


4 komentáře:

  1. Musím s tebou souhlasit, je to strašné, co se děje, nejhorší je, že to nemá konce a jenom se to pořád stupňuje, je mi z toho taky špatně, pořád nás zastrašují.. no nic Co se týká fotek, měla jsem hned jasno, hlasuji pro jedničku. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. To, co se ze včerejška na dnešek stalo je opravdu odporné a já do teď nechápu, proč se všichni ohánějí jenom slovy a sliby. Sice se říká, že násilí nic neřeší, ale IS nic jiného než násilí nezná a budou pokračovat dál a dál dokud si buď nepodmaní Evropu nebo proti nim Evropa neudělá nějaký pořádný útok a pročístí nebo zničí jejich centrálu. Řekla bych, že UK se teď možná hodně sníží cestovní ruch. Přeci jen - pojedeš si do Londýna na výlet a pak tě tam nějaký magor přejede autem nebo ubodá. Není to normální, prostě to není normální.
    Ale teď tedy k POTM - něčemu trochu optimistickému. Já jsem teda hlasovala pro jedničku. Líbí se mi ta Kristenina póza ♥ a ještě jednou musím říct, jak skvělý outfit měla!

    OdpovědětVymazat
  3. Co se týče bezpečnosti ve světě a terorismu, naprosto s tebou souhlasím. Nejhorší na tom je to, že politickým směrem se to už podle mě nevyřeší. Včera jsem sledovala benefiční koncert co zorganizovala Ariana Grande v Manchesteru a musím říct, klobouk dolů. ♥ jenže dělat takové věci pokaždé, když je někde útok, neděláme nic jiného. Musí už přijít nějaké řešení.
    Ale co se týče POTM, tak za mě jednoznačně čtyřka :) hrozně se mi na té fotce líbí takové to drsné, chlapecké vyjádření v božským podání úžasný Kristen :) a o outfitu ani nemusím mluvit, ten byl naprosto dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  4. jop je to strašne a ani na správy da mi nechce pozerať lebo je to samá hrôza a ani na yo nemám slov, ako si povedala všetko sa to postupne serie a je to na hovno, ani sa ni nečudujem, že máš z toho debku lebo kto vie keď sa to môže odohrať nabudúce aj keď si človek povie, že to nie je pravdepodobné, teraz k fotkám, mno rozhodovala som sa medzi dvojkou a štvorkou a bolo to naozaj ťažke ale nakoniec som sa tozhodla pre dovojku

    OdpovědětVymazat