pondělí 12. června 2017

Gallery update 66.0: Moschino Fashion Show backstage + after party


No... Čím začít. Asi tím, že vám povím, že díky mé draze milované a až nadosmrti uctívané Roxy (děkuji znovu ještě jednou ♥), mám opět novou galerii. Byla jsem s tím freefansitehostingem totálně v háji a netušila jsem, co mám dělat a Roxy byla tak nesmírně zlatá, že to udělala za mě, dokázala, že galerie funguje a zachránila mi zadek. Upřímně? Poslechla jsem vás, protože se nechci dostat do situace, kdy mi sosugary jednoho dne řekne, že jsem přešvihla nějakej limit a bude po mně chtít platit. Upřímně mi to přijde dost hnusný, vzhledem k tomu, že stejně všechny tyhle hostingy pracujou s coppermine, tak co si maj co oni účtovat za to, že to my používáme. Ale to je detail. Jedna věc mě ale na té ffh galerii neskutečně mučí. A to je fakt, že si tam nemůžu nastavit design, jaký bych chtěla. Dokonce je tam jen asi 5 možností nějakých přednastavených témat, z nichž se mi nelíbí ani jedno. Na sosugary je aspoň to jedno, který miluju, ale mám smůlu. Představa, že po doplnění všech fotek mi to řekne, že nazdar, je natolik děsivá, že se holt i přes své obsese budu muset smířit s tím, že design galerie mít nebude a možná se za pár měsíců naučím zase kódovat a zvládnu si ho nastavit. Momentálně jsem teda ani nepřišla na to, kam by se potenciální kódy jako měly psát, ale to je detail :D Kdysi dávno jsem kódovat uměla, ale to je aspoň 6 let zpátky, možná i dýl. Je pravděpodobnější, že oni umožní tam nastavit aspoň záhlaví, než to, že bych se to naučila nakódovat. Na takový věci už nemám čas a upřímně ani moc chuť.

No... Mám pro vás dneska článek s nejnovějšími fotkami, které se objevily před pár dny. Měla jsem trable s tou galerií a pak jsem nevěděla, jestli je vůbec přidat, proto je přidávám až dnes. Proč jsem váhala? No... Kristen šla podpořit svou aktuální přítelkyni Stellu Maxwell na módní přehlídku, na které vystupovala, ale fotky, které vznikly, jsou pouze ze zákulisí a mají takový jistý paparazzi nádech, až na tu první, a já si nebyla jistá, jestli je tu chci, nebo ne. Nakonec jsem se ale rozhodla, že je přidám, protože Kristen tam má hrozně roztomilý outfit a navíc na to navazuje i druhý set, tak je to takové ucelené. No... Stella Maxwell je anděl Victoria Secret a je v podstatě na všech fotkách spolu s Kristen, kromě jedné. Je to taky jediná ze známostí Kristen, kterou absolutně nemůžu vystát. Fakt ji nemám ráda. Hrozně jsem se snažila si k ní najít cestu, protože mi do toho zaprvé nic není a zadruhé, Kristen je s ní očividně šťastná, takže žij a nech žít. Když je šťastná ona, je to to hlavní. Ale po tom incidentu s autem, o kterém jsem psala o pár článků níže, jsem jí fakt začla dost nemít ráda. Před tím mi jen nebyla nijak extra sympatická, ale teď už mi fakt vyloženě vadí. Je to ale po Robertovi asi nejvážnější známost, kterou Kristen měla a tak se snažím být otevřená a podporovat ji, ale prostě po tom, co předvedla s tím autem... Podle mě prostě musí bejt buď blbá nebo konstantně sjetá. Dobře, dobře, možná jí křivdím, ale tím kouskem v autě... to prostě normální člověk nemůže udělat. No nic, zpět k věci. Zkrátka Kris tam byla v backstagi a vzniklo pár fotek. Můžete vidět i CJ Romero a byla tam i Tara Swennen, ale ta není na fotkách, bohužel. No a kromě těch fotek ze zákulísí mám pro vás taky dvě fotky z after party, které mě osobně potěšily hrozně moc. Kristen podle výrazu už míň :D Ale ne, vypadá tam trochu unaveně a možná byla otrávená, že už jí zas někdo fotí, pochybuju, že by byla otrávená ze své společnosti. Kristen se totiž po dlouhé době zase na veřejnosti ukázala ve společnosti Taylora Lautnera, koleky z Twilight, se kterým se během natáčení hodně sblížili a zůstali v kontaktu i tolik let po dokončení ságy. Sem tam se objeví nějaká zpráva, že někde byli spolu, ale ne moc často. Naposledy veřejně k tomu došlo tuším na premiéře American Ultra v Los Angeles, kde dělal Kristen doprovod na červeném koberci. Fotky jsou bohužel jen dvě, ale jsou skvělé, jsem ráda, že je zase někde zastihli společně :)
* * * * * * *
So... thanks to my beloved Roxy, I have another new gallery. I listened to you guys and I applied for gallery at freefansitehosting. I kind of prefer sosugary for one reason and that's because you can actually have a design at sosugary, which is basically not possible with ffh gallery and that pisses me off. Like seriously. But that's basically the only thing sosugary has better. The rest is just a mess. So yeah, I have abandoned sosugary after one day and went for ffh. It didn't work in the begining, but then Roxy saved my ass... So I hope this is last gallery moving. The design thing really tears me appart, because of my obsessions, but I will try to ignore it and maybe one day, I will figure out how to code a layout. Or maybe they will upload at least a possibility to add a header image. Well, whatever.

I have for you today some news. Well... couple of days old, but that's because all the gallery mess and also because I wasn't sure if I should publish the first set of pictures, because it's kind of... well, they don't seem official enough, they seem a bit lie paparazzi, so I had some doubts, but then I decided to take them as official pics. Kristen went to a Moschino Fashion Show to support her girlfriend, Victoria Secret angel, Stella Maxwell, that I deeply don't like and it is even deeper after that "car moment" in New Orleans I told you about few articles ago. I just feel like when she comes up with ideas like that, she simply has to be dumb. Or constantly high. I don't know which one is better, but whatever. I know I always say that as long as Kristen is happy, I am happy too, but I really loved her with Annie, I liked her with Alicia, I adored her with Robert, I accepted her with Soko, but I realy cannot find my way to Stella, but it is right now the most serious relationship she has after Robert, so I am really trying to be supportive as a fan, but I am having a hard time with that. Well, whatever. I have for you pictures from the backstage of the show, where you can mostly see Kristen with Stella, but also CJ Romero was there. I also have for you two photos that I was really happy about when I saw them. Kristen reunited with her long time friend Taylor Lautner who played - as you all know - Jacob in The Twilight Saga. They've become very close, he even was her support at the American Ultra premiere few years ago. They are not spotted together very othen, so I am really excited they met that evening. Kristen doesn't really seem that excited in those pics, but I assume it's because it was late and she doesn't like this media bullshit and not because she didn't like to see Taylor again after some time.

001_28129.jpg 005_28129.jpg 010_28129.jpg 002_28129.jpg 003_28129.jpg
KSBR1-62.JPG KSBR2-62.JPG

4 komentáře:

  1. V první řadě (abych na to nezapomněla) - jasně, že spřátelím! :)
    V té druhé bych chtěla říct, že jsem strašně ráda za ty fotky Kristen a Taylora, obzvlášť za tu první, ta je šíleně boží ♥ jsem ráda, že alespoň s ním je Kristen v kontaktu, i když bych si přála, aby se herci z Twilight vídali ve větším počtu, co si budem povídat :) ohledně Stelly... mě k sobě taky neseděj. Když vidím Stellu na mole při VSFS, ok, to mi tolik nevadí, ale vedle Kristen mi přijde, že je to úplně jak kdyby se dalo dohromady nebe a peklo. Obě jsou naprosto odlišné, ale jestli je takhle Kristen šťastná a spokojená, budiž jí přáno :)
    A co se týče galerie, tak jsem ráda, že už máš zprovozněnou ffh a budeš přidávat tam :) já jsem ti chtěla děsně poradit s tím, jak na ní, ale já si jí tenkrát sama udělala ani nevím jak nějak jsem klikala a klikala, byla nas***á a klikala a šups, byla galerie

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je skvělé, že ti to Roxy tak udělala - mě to dělala Nicol A tak trošku jsem si s tím pohrála a fakt je to tam stejný jako na sosugary, akorát se na to musí nejdřív přijít A s těma designama je to tam fakt blbý no. Taky jsem se tím proklikávala a dala jsem si tam ten poslední. Taky se mi to moc nelíbí a stejně jako ty nevím, kde by se případně ten design nastavoval To by se muselo asi objednat u někoho zručnějšího. Ale tak hlavní je, že víme co a jak a že to funguje! :)
    K fotkám. Já tu Stellu teda taky nemusím, ale na rozdíl od tebe s ní nejsem tak "v kontaktu", protože si o Kristen nehledám informace. Sice jí přeju, aby byla šťastná a našla si někoho super, ale to s tím autem mě taky dostalo a myslím si, že má na Kristen špatný vliv -_- Ale je teda hezké, že jí přišla podpořit. Kristenin outfit je supový, hlavně to tričko ♥ A fotky s Taylorem mě teda moc potěšily! Ráda je opět vidím spolu, i když je škoda, že těch fotek není víc A je naprosto skvělé, že spolu zůstávají v kontaktu :)

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak to je teda skvelé, že sa to takto podarilo spoločnými silami a dopadlo to nakoniec dobre, ja normálne teraz tiež premýšľam či si to nespraviť tiež tam ale nato by som musela mať hlavu a urči by mi s tým musel niekto pomocť       
    mno a jo pna tych prvých fotografiách tak vyzerá, že je otrávená       , oba outfity sa mi na nej nehorázne páčia a vyzerala proste skvelo

    OdpovědětVymazat
  4. Je to pravda e je to od sosugary veľmi nepekné ale tak ja tiež používam túto galérku ale tak s Em to až tak veľa nie je čiže myslím že by som limit vôbec neprekročila. A čo sa týka ffh tak tiež som nad tým aj rozmýšľala ale veľmi ma straší to že to bude vyzerať blbo a tie motívy nie sú nejaké pekne. Videla som že Nicol ma teraz tému a aj si písala že si ju asi nastavíš a skúšala som sama no mala som nervy a ja tak to nedopadlo dobre ale držím ti palce ak si to budeš nastavovať tak nech to vyjde. No a čo sa týka fotiek a akcie. Ja s tou Stelou ako nemám problém lebo novinky sledujem len tu a nie tak často alebo sa normálne snažím nečítať tie články o nej lebo neviem ale proste ma tiež začala rozčuľovať presne po tom čo si napísala čo robila. Asi na ňu robí fakt zle aj keď možno vyzerajú šťastn ale proste ne... Príde mi že ten outfit je dosť zaujímavý len sa mi nepáči ta čiapka. A tie fotky s Taylorom ♥♥♥

    OdpovědětVymazat