pátek 30. června 2017

Gallery update 66.2: New/Old personal pics & photo with fan + current info


Dneska nějak nemám náladu na to psát o sobě, takže přejdu rovnou k jádru pudla, tedy ke Kristen. Kromě fotek mám pro vás také nějaké informace a s těmi začnu. Kristen je aktuálně pravděpodobně v Paříži. Objevilo se několik názaků, které na to ukazují, přestože oficiálně vlastně nic nevíme. Kristen byla zachycena paparazzi na letišti LAX v Los Angeles, no na letišti v Paříži kupodivu ne, takže vlastně nemáme jistotu, že je opravdu tam, ALE (vždycky je tam ale), CJ, Kristenin nejlepší kamarád, je v Paříži a hlavně tedy Pařížský týden módy tuším dneska v Paříži začíná. Vzhledem k tomu, že jeho součástí bude i přehlídka Chanelu, předpokládám, že Kristen se tam ukáže. Zároveň by měl Karl Lagerfeld a.k.a. leklá ryba dostat nějaké ocenění za celoživotní práci v módním průmyslu, nebo co já vím, co to je. Jmenuje se to Grand Vermeil medal a pochybuju, že by si to Kristen nechala ujít. Já sice mám s Karlem jisté nevyřízené účty, ale Kristen s ním spolupracuje už hodně dlouho. Takže se necháme překvapit, ale hádám se tam ukáže. Přehlídka Chanelu je 4. července, kdy já tu samozřejmě, jak jinak, nebudu, ale až se vrátím, tak všechno poctivě dopřidám. No... mohla by to být jedna z posledních akcí na pár týdnů, jelikož tuším nějak kolem 17. července (nebo 11?) začíná natáčení filmu o JT Leroyovi, který má aktuálně pracovní název "JT". Natáčení by mělo probíhat cca měsíc do půlky srpna a bude se natáčet ve Winnipegu. Jináč... Ještě jedna věc z Kristenlandu. Taková docela hodně zajímavá. Kristen byla přizvána filmovou Akademií k tomu, aby se stala členem Akademie. Přijali také dalších 773 filmových tvůrců, od herců a režisérů až po designery a Kristen je jedním z těchto přizvaných. Už teda nebudu moct říkat, že je Akademie plná páprdů, až vyhraje nějaký film, kterému nebudu fandit :D Ale to je detail. Každopádně kromě Kristen přizvali např. i Elizabeth Olsen, Aarona Taylora-Johnsona, Chrise Pratta i s manželkou Annou Faris, Elle Fanning nebo třeba i Gal Gadot, z čehož mám taky ohromnou radost. Toliko k obecným informacím, bohužel tohle je asi tak všechno, co se v posledních týdnech semlelo, kromě pár paparazzi fotek, které nepřidávám. Teď ale aspoň k tomu málu, co mám.

Mám pro vás několik staronových osobních fotek, které jsou některé sice klidně měsíce staré, ale objevily se v nedávné době. Jsou celkem čtyři osobní a jedna fotka s fanouškem. První z osobních fotek pochází z oficiálního instagramu herečky Riley Keough. Podle Kristenina účesu a absence 'Swim' tetování předpokládám, že už to bude nějaký ten pátek. Teoreticky by mohlo jít o Rileyinu rozlučku se svobodou, případně o nějaké její narozeniny. Riley si s Kristen zahrála ve filmu The Runaways a sedly si natolik, že jsou od té doby velmi blízké kamarádky. Druhá fotka je už z doby ne tak minulé. Konkrétně pochází z 20. května, z momentu po premiéře Come Swim, kde je Kristen spolu s těmi, kteří se na filmu podíleli. Ta fotka je opravdu skvělá. Třetí pochází z nedávné akce Brady Bear Event, která byla letos zaměřena na podporu lidí, kteří byli nějakým způsobem ovlivněni nějakou tragickou událostí, která souvisela se zbraněmi. To jsem vlastně zapomněla, Kristen pomáhá vydělat peníze na podporu boje za lepší pravidla pro legální držení zbraní v USA a nejspíš tento fond půjde i právě na pomoc obětem nějakých takových událostí. Poslední fotka potom pochází ze svatby Kristeniné publicistky Ruth Bernstein. Ruth je s Kristen už dlouhé roky a jsou i velmi dobré kamarádky. Kristen samozřejmě na její svatbě chybět nemohla a z té vznikla tahle krásná oficiální fotka, do které jsem se zamilovala na první pohled. Nějaké neoficiální potom najdete ve staré galerii, o svatbě jsem před pár týdny psala, ale v nové galerii bohužel zatím nejsou. No... a poslední fotka je fotka s fanouškem. Podle vlasů ž to taky bude nějaký ten pátek, co tahle fotka vznikla, no objevila se v oběhu jen před několika málo dny. Tak snad se vám fotky líbí :)
* * * * * * * *
So... I am not feeling like talking about myself, so I will skip to Kristen right away. Kristen is probably in Paris right now. That probably means, that she's attending Paris Fashion Week that starts actually today. But... there is always a but. It is not quite sure if she's in Paris. She was photographed at LAX, but not at Paris Airport, so nothing is confirmed. But CJ is in Paris and Paris fashion week is in Paris, Karl Lagerfeld gets honoured and Kristen went somewhere, so it is probably not a coincidence. It could mean a lot of photos, finally, after some time. I hope she's at least visiting the Chanel fashion show, she has to, make it happen. That might be the last event for weeks actually, since the filming of JT starts around July 17... or 11, I am not sure right now. Right now? I cannot say Kristen doesn't have any news, she just doesn't have many... Sophie mentioned Kristen in recent interview, I was excited. She said Kristen is her girl crush and that she loves her current buzz cut. What else? Well... Kristen is helping to raise money for the improvement in gun control topic. Another thing, cute exciting, Kristen was invited to be an Academy member alongside with another 773 new members from all film departments, actors, directors, screenwriters, designers, etc. It is an honour, I guess. Quite a big deal, I guess. The Academy finally recognized her as an accomplished actress, but I am still pissed she wasn't nominated for Clouds of Sils Maria or Still Alice, like... come on! Well, among the new members is for example another of my beloved ones, Elizabeth Olsen, also, Gal Gadot got the honour, or Elle Fanning or Chris Pratt with his wife Anna Faris. It is amazing. Another news? Well... not really, I suppose. Some paps, but you know me.

But I have for you at least some new/old personal photos and one old photo with fan. It's all I have, so... better then loose an eye, right? Well, whatever. Kristen's good friend Riley Keough published an old personal photo with Kristen in it. I suppose it's rather Riley's birthday or bachelorette party, but I don't know. This photo is super cute. You can tell from the haircut, that it is some time ago. Another picture is from Cannes Film Festival after the premiere of 'Come Swim' with the whole crew that was there. Next picture is from the Brady Bear event that was few weeks ago and the last one is from Ruth Bernstein's wedding. Ruth is Krisen's publicist for many, many years and they are also very close friends. I published some personal pics from the wedding couple of weeks ago, they are in the old gallery, not in the new one yet. This picture is an official wedding pic and it is really beautiful, I love it. Last photo is an old photo with fan that showed up just now. I have no idea from when, but it will be quite a long time. But I love it, it's great.



3 komentáře:

  1. Ja mám osobné fotografie veľmi rada a vôbec mi neprekáža, že nie sú aktuálne, ale tak Kristen to na nich veľmi pristane, vyzerá, že sa skvele bavila a je šťastná, čo je hlavné ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda doufám, že se Kristen na nějaké akci v Paříži objeví. Docela by mě mrzelo, kdyby ne. Ale ta pravděpodobnost je velká :) Taky doufám, že na sobě bude mít něco super. Ačkoliv je jasné, že oblékne Chanel a tam je teda velká pravděpodobnost, že to v našich očích bude propadák Snad nás překvapí :) Taky jsem ráda, že už se blíží natáčení filmu. Snad se objeví aspoň pár fotek z natáčení, abychom věděli, jak tam bude Kristen vypadat :) O tom obrovském "upgradu" v Akademii jsem slyšela a udělalo mi radost, že se tam objevilo tolik známých lidí :) Kristen teda gratuluji - doufám, že to znamená, že se třeba příští rok objeví na předávání jako presenter a v budoucnu bude mít větší šanci na získání nominace. Taky jsem ráda, že tam zařadili Gal :) Ta vlastně získala tu obrovskou slávu teprve v loňském roce a až letos byla pozvána aspoň na předávání Golden Globes. Tak snad se příští rok taky ukáže na Oscarech :)
    Jsem ráda, že se objevilo aspoň pár nových fotek. Mně se moc líbí ta z Cannes - to pozadí je prostě úžasné a líbí se mi, jak jsou tam všichni pozitivně naladění :) A pak je samozřejmě úžasná ta fotka ze svatby ♥ Ačkoliv je škoda, že Kristen zrovna v tenhle moment mrkla

    OdpovědětVymazat
  3. Taky moc doufám, že se Kristen v Paříži objeví na nějaké akci, bylo by super, kdyby se objevily nějaké fotografie! :) Jinak, co se týče fotek, tak jsou opět moc skvělé, Kristen to všude moc sluší, hlavně se mi líbí ta fotka s fanouškem, vždycky tak hrozně těm lidem závidím!

    OdpovědětVymazat