sobota 3. června 2017

Outfit duel no. 21


Ahoj všichni. Už je 3. června a já si pořád nějak neuvědomuju, že už je červen. Pořád si to tak nějak nepřipouštím, že ten rok vážně tak hrozně rychle utekl. Je to neuvěřitelné. Docela mě to děsí. Ani se nenaděju a už budu v Utrechtu brečet, že chci domů :D A ani se nenaděju a už mi bude 80 :D No nic, no nic, nebudu to řešit. Každopádně mám pro vás jako obvykle první z anket tohoto měsíce. Začínám stejně jako většinou s outfit duelem, ne ani tak proto, že s tím začínám vždycky, ale proto, že mám trochu problém. Mám prosbu. Potřebovala bych, aby jeden z vás skočil ještě hlasovat o POTM z minulého měsíce, protože tam je plichta mezi 3. a 4. fotkou a já nechci být ten, kdo to rozhodne, protože je úplně jasné, kterou fotku já zvolím :D Takže POTM zveřejním až zítra, ještě počkám, jestli někdo vážně zahlasuje. Outfit duel tohoto měsíce byl poměrně očekávaný, protože v květnu se konal filmový festival v Cannes a tudíž se to přímo nabízí. Tentokrát jsem zvolila tedy dva outfity z premiér v Cannes. První z nich je z nedávné premiéry filmu 'Come Swim', která proběhla 20. května 2017 a druhý outfit je z premiéry filmu 'On the Road', které proběhla téměř přesně o 5 let dřív, 23. května 2012. Nemůžu uvěřit, že už je to 5 let. Taky nemůžu uvěřit, jak blbá jsem byla před 5 lety, když si tak čtu ty popisky u článků :D Nebo ne vyloženě blbá, ale prostě takový pako. No nic. Každopádně půjde tedy opět o boj mezi Chanelem a Balenciagou, jelikož šaty z roku 2012 byly právě od Balenciagy, ačkoliv se to dá dost špatně najít, protože tehdy jsem to do článku nenapsala a teď, když to hledám, tak mi všude vyjedou z roku 2012 ty rudé šaty na premiéře Cosmopolis, takže asi tak:D Ale našla jsem, že je to Balenciaga, tak to tak berme... No jsem zvědavá, který outfit zvolíte. Když kliknete na obrázky, dostanete se do galerie, kde si můžete outfity prohlédnout detailněji.
* * * * * * *
Hello everyone. It's already June 3, 2017 and I still didn't quite understand that it's June already. It is insane! I can't believe how fast it all goes, it is craaaazy. I have only 19 days to learn everything to my Italian finals and I am kind of loosing my mind, because there is no way I will make it. But whatever. As usual, I have for you this months polls, but before I publish photo of the month poll, I have to ask you something. I need one person to go vote for the previous one, because it's a tie and I don't want to be the one who will decide, 'cause I am too obvious with my choice. It's between 3 and 4... so I will wait a day and tomorrow I will publish POTM July alongside with the results. Right now I have for you at least the outfit duel. I have chosen two outfits from Cannes Film Festival. Obviously the most recent one from May 20, 2017 from the 'Come Swim' Premiere. And as the second one, I've chosen one of the two outfits from 2012. I used the red dress last year, so right now I have for you the second one. It is from May 23, 2012 from 'On the Road' premiere in Cannes. The first dress is by Chanel, the one from 2012 was I think Balenciaga, but it is hard to find after 5 years, so I am not sure. Everyone was talking about THAT red dress when it came to Kristen at 2012 Cannes, so... But I believe it's Balenciaga, it would make sense. Well, whatever. So I will let you vote, let me know which one you like better. So as previous month, it's again Chanel vs. Balenciaga. I am very curious.



V minulém kole to byl poprvé Chanel vs. Balenciaga, akorát že ne v Cannes ale na Met Gala. Zvolili jste nakonec rozdílem jednoho hlasu outfit od Chanelu z loňského roku. Což se vlastně asi ani nedivím, mně se totiž ten druhý outfit moc nelíbil, teda spíš skoro vůbec, což je asi poprvé, co jsem fandila Chanelu :D
* * * * * * *
You have voted. And you have chosen. The previous round of the fashion duel won outfit no. 2, by Chanel, from last year's Met Gala! I kind of expected that, because the Balenciaga dress is just terrible :D Or at least for me.

6 komentářů:

  1. Děkuji za naprosto krásná slova, moc si toho vážím:) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Je hrozný, jak to letí! Mně se fakt nechce věřit, že už uběhla první půlka letošního roku a že tetina svatba bude už za 2 týdny Přesně jak píšeš - než se naděješ, tak budeš 80-letá babička No vyslyšela jsem tvou prosbu a šla jsem tedy hlasovat do POTM - snad to teda nějak pomůže Teď už tedy k duelu. Myslela jsem si, že to bude docela těžká volba, protože šaty se mi líbí oboje - dokonce i ty od Chanelu Ale jakmile jsem si prohlédla fotky v galerii, měla jsem jasno → dvojka! Přijde mi, že tyhle šaty Kristen možná o chloupek víc sedly, jsou elegantní a kdybych si měla vybrat, které z těchto dvou šatů bych si na sebe vzala třeba já, pak by to rozhodně byla dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Jooo ještě jsem chtěla napsat ohledně té Wonder Woman Můj dlouhý komentář si můžeš přečíst na ČSFD, ale jen tak ve zkratce. Mně se ten film fakt hodně líbil. Já celou dobu říkala, že hlavní problém v těch nových filmech od DC je Zack Snyder. Stačí vyměnit režiséra a hned je to o něčem jiném! U filmu jsem měla častokrát husinu a zasmála jsem se. Jediné, co mi na tom nejvíc vadilo, tak byla délka. Mně by klidně stačilo, kdyby ten film měl třeba jen 2 hoďky. Přišlo mi to takové natažené. Ale jinak teda super! Wonder Woman se hned zařadila mezi mé oblíbené superhrdiny (myslím si, že by v klídku nakopala zadky všem superhrdinům mužského pohlaví - ať už od DC nebo Marvelu ) a nedovedu si představit, že by si ji zahrál někdo jiný než Gal :)

    OdpovědětVymazat
  4. mno tak to je teda fakt rychlé a ani neviem ako to prodne ubehlo lebo som stále v práci a je to dosť teda na hlavu       , mno a tak dúfam, že tam nebudeš plakať ale si to užiješ a bude to tam dobré, mno a k fotografiám ja som to mala jasné lebo mne sa páči prvý outfit je to niečo čo by oslovilo aj mňa ako ten druhý takže môj hlas patrí jemu

    OdpovědětVymazat
  5. Ano ano, tenhle rok utíká šíleně rychle, je to hrůza! :/ A co se týče outfitů, hned na první pohled se mi líbí více ten první, nevím, proč, ale jde mi ke Kristen více a je originalnější. :)

    OdpovědětVymazat