úterý 6. června 2017

Gallery update 65.7: New Chanel campaign + personal pics


Ahoj všichni, jak se máte? Já vám asi nepovím, jak se mám já, protože vlastně ani pořádně nevím. Mám takovou divnou náladu. Dneska jsem skoro nespala a pak mě brácha probudil z hrozně hezkýho snu, když už jsem konečně usnula. Prostě... Grr! :D No nic. Přeskočím rovnou k jádru pudla, dneska nějak nemám vykecávací náladu. Mám pro vás nějaké novinky z Kristenlandu. Kristen nedávno mluvila o tom, že miluje práci s Chanelem a dokazuje to i další nová kampaň na kolekci make-upu na podzim a zimu. Zatím byla zveřejněna pouze jedna oficiální fotka, ale doufám, že se brzy objeví nějaké další. Kromě fotky nalíčené Kristen se také objevily fotky produktů, do galerie jsem nahrála obojí. Kristen na té fotce vypadá absolutně nádherně. Fakt doufám, že se objeví i další fotky, protože jedna fakt nestačí! Je úžasná! No... kromě fotky pro Chanel mám pro vás taky dvě osobní fotky. Obě dvě jsou z placu filmu Underwater, který Kristen v posledních měsících natáčela. Natáčení už skončilo a za pár týdnů začíná natáčení filmu JT Leroy, takže má teď Kristen chvíli volna. První fotka je s Kristeninou kaskadérkou Kelly Phelan. Ta se mi opravdu moc líbí, je skvělá. Druhá fotka je z wrap party Underwater. Fotil ji režisér filmu a můžete na ní vidět velkou část štábu, včetně Kristen.
* * * * * * * *
Hello everyone. How are you? I will not tell you how am I, I am in a weird mood. So I will skip the personal part and will jump right into writing something about Kristen. Kristen recently said that she loves working with Chanel, and she proved she does with a new campaign! It is new Chanel Fall/Winter make-up collection campaign. For now, we have just one official picture that I absolutely adore, because Kristen is sooo beautiful in it. It was obivously taken during last year already, because she has blond hair in this picture and she's not almost bold. I also have for you two personal photos from the set of Underwater movie. The first one is with Kristen's stunt double Kelly Phelan and the second one was published by the director at the Underwater wrap party. I love especially the one with Kelly, it is really beautiful.

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Ano, smrt je jistá
    **
    Všichni hledají životní jistoty, a neuvědomují si, že jsou smrtelní, dneska jsi zde prezidentem nebo ředitelem, a zítra bude z tebe jenom trochu popela. Vše co je živé, to je i smrtelné, a tak je to zde dočasně, žij tak jako by byl tento den tvým posledním dnem, vždyť stačí tak málo a tvůj život zde skončí. Pracujete pomalu a chybujte, máte padáka, je to tak snadné zacházet se zaměstnanci jako s dobytkem, proč stejně ale nezacházíme s Romy? Rome, jsi příživník, tak z tebe uděláme ekonomického otroka, a budeš na stavbách pracovat za minimální mzdu, a brzo vyčerpáním zemřeš. Co je vlastně tento konzumní svět?
    Tento konzumní svět, je obrazně jako testovací verze Windows, neustále něco nefunguje, a tak se to restartuje a neustále zde jsou záplaty a aktualizace. RVHP to byl Windows Vista, který se nepovedl, jak může tak veliká firma dát do prodeje nepovedený programový zmetek, to mě tedy rozum nebere? Prý programátoři jsou jenom lidi, co dělají chyby. Vše je o monopolu, jak někdo má monopol tak je na problémy zaděláno, podívejme se na politiky, co rozhodují o nás bez nás, následkem je zde deprese u; ekonomiky, politiky, podnikání, obchodu, školství, rodiny, vědy, umění, psychiky, atd. politici jsou jenom lidi, co dělají chyby. Je třeba ukončit období, kdy lidi vládnuli chybně lidem, máme počítače a tak nám budou vládnout počítače a počítače, to Romům a podobným příživníkům, rychle spočítají.

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme na sebe nějak napojený. Já jsem se taky dneska blbě vyspala... Naštěstí mě teda nikdo nevzbudil. Pokud nepočítáš cvrlikání ptáků za okny -_- To vždycky zbudí mě už tak někdy v pět ráno a pak se mi blbě usíná... No snad ses na dnešek vyspala líp :)
    Ke Kristen - nebudu ti lhát, do té promo fotky od Chanela jsem se naprosto zamilovala! Kristen tady vypadá fantasticky a nádherně! To líčení nemá chybu! Třeba ty oči... prostě skvost ♥ Líbí se mi i ty dvě fotky z natáčení filmu. Třeba ta s Kristeninou kaskadérkou je suprová. Líbí se mi, že si taky nechala ostříhat vlasy

    OdpovědětVymazat