středa 31. května 2017

Cannes Film Festival 2017: 'Come Swim' Press Junket - interviews


Natáčení filmu Underwater už oficiálně skončilo, takže Kristen teď bude mít nějaký ten volný čas. Vím o jedné akci, na které by se měla objevit příští týden, takže doufám, že nebude úplné novinkové ticho. Zároveň jsem pořád nepřidala všechno z Cannes, vlastně skoro nic, takže toho mám ještě dost v záloze. Mám teď ale dost náročné období, jak ve škole, tak i v osobním životě, protože jsem opět upadla trochu do deprese způsobené tím vším, co musím a tím, že potom nemám už ani sílu na to, co chci. V pondělí jsem si ale udělala radost novým účesem. Chtěla jsem se tenhle měsíc trochu pochlapit s článkama, ale nakonec mě to zkouškové tak vyčerpalo, že i když jsem měla volný den, tak jsem raději koukala na seriál nebo tak něco. Včerejšek byl krásně zabitej den, celý den jsem koukala na New Girl a večer jsem šla do kina... Takových dní víc, prosím! Ale pak si zase nadávám, že jsem se neučila. Zítra mám zkoušku a neumím na ní vůbec nic. Abych pravdu řekla, tak je mi to dost ukradený. Holt si to když tak napíšu znova, je mi to jedno. Je mi teď totiž jedno dost všechno. Nesnáším, když mám tahle období, ale bohužel aktuálně mám. No... Co se Kristen týče, tak ta mě upřímně dneska taky trochu vytočila. Já sice paparazzi fotky nezveřejňuji, ale mám zdroje, na kterých na ně člověk narazí... a zkrátka a dobře dělaly Kris se Stellou v New Orleans kraviny, který mohly dost nehezky skončit. Samozřejmě jsem u toho nebyla a nevím třeba, jak rychle to auto jelo, možná jeli krokem, ale na některých to vypadalo jako běžný provoz a tak mě musím říct Kris celkem naštvala tím, že takhle zbytečně riskuje zdraví. Jako Kris teda ještě ne tolik, ale Stella teda podle těch fotek hodně... a upřímně mi to přišlo jako dost debilní zábava. Koho by to zajímalo, může se kouknou tady. Stellu já mimochodem nikdy neměla moc ráda, tohle nepomohlo.

Ale teď teda k nějakým těm novinkám. V rámci prokrastinace nejvyššího stupně jsem se konečně dokopala k tomu, abych dala dohromady všechny video rozhovory z tiskového odpoledne 'Come Swim' v Cannes. Neměla jsem čas na ně koukat a tak jsem je nezveřejnila dřív. To totiž není můj styl, nerada přidávám něco, co jsem neviděla. Udělala jsem to asi jen jednou nebo dvakrát, vážně výjimečná záležitost. No, je jich teda míň než vloni, protože Kristen letos propagovala jeden krátký film, vloni propagovala dva celovečerní, ale i tak toho není málo. Taky si trochu myslím, že to možná nebude všechno a časem se ještě něco objeví. Hlavně doufám, že se objeví víc fotek, protože oficiální se zatím z celého press junketu objevily jen dvě a to je opravdu bída. Hlavně je to teda v podstatě zločin, protože Kristen vypadala naprosto dokonale. Ten ouftit, co měla na sobě, je naprosto skvělý, hodně sexy a takový hodně rebelský. Dost podle mě vystihuje Kristen samotnou a k tomu se tedy parádně hodí k tomu krátkému sestřihu. Kristen mimochodem v jednom z tištěných rozhovorů prohlásila, že si teď chce ty krátké vlasy chvíli nechat, že na potenciální herecké projekty může nosit paruku. Na ten nejbližší stejně bude muset, vzhledem k tomu, že začíná za pár týdnů, takže si Kris s ježkem ještě chvíli užijeme. Z čehož nevím, jak velkou mám radost, abych pravdu řekla, ale tak začínám si zvykat :D no nic, k těm rozhovorům. Většina videí nemá přes 2 minuty. Ten rozhovor pro AP je z nějakého důvodu rozkouskovaný na 4, netuším proč, ale tak jejich věc.

Nejdelší je potom ten první pro IndieWire s Anne Thompson, který má minut dokonce 16. Viděla jsem ho včera, když jsem přišla z kina a musím říct, že je opravdu skvělý. Ta reportérka teda podle mě není nic moc, protože v podstatě moc nereaguje na to, co Kristen říká, nebo aspoň v některých částech mi to tak přijde, že i pokládá podivný otázky, ale celkově je prostě skvělý, protože je to v podstatě 16 minutový monolog Kristen, ve kterém mluví nejen o Come Swim, ale i o spoustě dalších věcí. Mluví tam o svém vztahu ke Cannes, mluví tam o pojmu 'ženská filmová tvůrkyně' a jak doufá, že časem dojde na dobu, kdy se to nebude řešit, jestli je někdo chlap nebo ženská a bude to zkrátka filmový tvůrce. Mluví o potencionální další spolupráci s Olivierem Assayasem, také o tom, když novináři svedou řeč na módu, že to nemá ráda, že tím se vydělávají peníze a jde jen o reklamu. Zároveň ale říká, že pracuje pro Chanel, že miluje práci pro ně, ale že na filmovém festivalu by se zkrátka mělo mluvit o filmech. Také poprvé slyšíme Kristen mluvit o projektu JT Leroy, Kristen mluví o příběhu trochu víc a o tom, koho vlastně hraje. Kristen také mluví o spolupráci s Refinery29, kteří financovali 'Come Swim'. Líbí se mi, jak říká, že financovat svůj vlastní film je špatné juju :D Kris také mluví o tom, že nechce být producentkou, že to není nic, co by ji lákalo. Myslím, že v těhle delších videích člověk pozná i jinou stránku Kristen než takovou tu rebelskou nebo nervozní a tak, ale je prostě poznat i jaký je člověk a že si stojí za svými názory a k tomu je i inteligentní. V těhle videích je hrozně moc vidět ten vývoj... Kristen jsem začala sledovat, když jí bylo nějakých 18, 19... teď jí je 27 a ten posun je opravdu znatelný. Mimochodem, taky nechápete, jak může být Kris už 27? :D To je prostě hrozný! :D O ostatních už jen ve zkratce u každého videa.
* * * * * * * *
The filming of Underwater officially ended, so Kristen will have some free time now. I know about one event next week that Kristen should attended, so there hopefully won't be complete silence, so we will see. I had too much responsibilities in school, too many exams and too many bad days, that I still didn't publish everything I could from Cannes, so I will have something to write about. I wanted this month to be better than the last one, but I am not able to be here more during the examination time, I have too much to do, I am sorry. I have one exam tomorrow and then I should have some free time, so I will try to publish all the news. I am actually a little mad at Kristen right now... it's not anything she said, but something she did. If you didn't see recent candids photos somewhere, I did and I have to say, that I don't approve at all what's in them, because Kris and Stella are doing some really dangerous shit there that is everything, but not wise. So I am kind of mad, that she's taking such risk. I don't know the situation, I don't know how far the car went, but it looks actually quite scary. But whatever...

Right now I have for you finally all the video interviews with Kristen from 'Come Swim' press junket in Cannes. I personally think that more videos will show up, but this is it for now. It is not surprising that she did less intervies than as an actor in a feature film, but she still did quite a lot. I am kind of pissed when I see those videos from the studio where they were taking pictures and all I have is that portrait for The Hollywood Reporter. I really hope that more photos will show up soon, because as you can see, Kristen looked incredible. This outfit she had was so hot and sexy and sooo Kristen, that I fell in love with it. And it goes so well with the short haircut. Kristen said in one interview, that she will probably keep it for a while and wear a wig for possible future acting projects. The interviews are mostly short, each video around 2 minutes, except for the first one. That one is the best one, because it's the longest one. It has 16 minutes and despite the fact I don't really like the interviewer, she could react a bit more to what Kristen was saying, I love it. It's basically 16 minutes long monologue of Kristen, so that's awesome. She talks about a lot of things. Of course about Come Swim, but not only about how she came up with it, but also about the whole process and gives more details. She's talking about the position of women in the film industry, she also mentions for the first time the JT project she's set to film in six weeks, she talks a bit more about the whole story and about the project. She talks also about how she likes Cannes and stuff. It is really cool interview. So check out, not just this one, all of them. I will not write about each one of them, you can check it out by yourself.

Interview with Anne Thompson for IndieWire:

The Hollywood Reporter:
Kristen mluví o tom, že většinou reprezentuje režiséra a tak bývá velmi nervozní, aby mluvila o filmu správným způsobem a aby řekla věci tak, jak má, aby nějak nepokřivila tu vizi režiséra, ale že tentokrát mluví sama za sebe a že ta nervozita tím opadá. Potom mluví klasicky o tom, o čem Come Swim vlastně je a o filmu a režii obecně.




Guilty pleasures with THR:
Šampaňské all the way :D

Kristen mluví o dress codu v Cannes a že ji nikdo nemůže donutit, aby nosila podpatky, když nikdo nenutí chlapi, aby nosili podpatky, že už se to konečně posouvá a ani se o to nesnaží, že před 4 lety bylo nemyslitelné, aby nějaká žena neměla na červeném koberci podpatky nebo šaty.


ET Canada:

AP:
V tomto rozhovoru Kris mluví o Come Swim, o tom, o čem ten film je, jak se dostala k režii, proč jí to tak dlouho trvalo. Mluví o tom, že je nesmírně emotivní a citlivý člověk a že je v tomhle tak trochu "píča", protože všechno hrozně prožívá a často nadává, že to lidi nechápou, proč se tak cítí, i když ty pocity prožívají třeba všichni. Kris také mluví o herectví, říká, že herectví také miluje, že nechce jedno vyměnit za druhé, ale že je to většinou velmi náročné hlavně časově a že se musí oprostit od pocitu, kdy si chce číst všechny scénáře, aby náhodou o něco nepřišla a stane se posedlou a skončí jen u hraní ve filmech. Mluví o tom, že se teď soustředí na jiné projekty, že je jedna věc, kterou by chtěla adaptovat, potom by chtěla trochu rozšířit 'Come Swim' na delší snímek a taky má v hlavě ještě jeden krátký film, takže má i režisérské aspirace do budoucna. Také se zmiňuje o tom, že chtěla být nejmladší režisérkou, ale že to úplně nevyšlo, ae že se hodně podceňovala a nebyla si jistá, jestli to dokáže. A že je hrdá na to, co stvořili.


["Yeah, I'm kind of a pussy" "I love acting"]



Gala Magazine:
Kristen mluví o tom, jak se učí francouzsky s aplikací Duolingo a že ji Vincent Cassel na natáčení Underwater popichoval, ať se mu ukáže, jak jí to jde :D


2 komentáře:

  1. Hahaha, umím si představit to špičkování s Vincentem Casselem...

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, já taky občas mívám to období, kdy se mi prostě nic nechce a za ten den třeba nic produktivního neudělám To se nám asi naše povědomí snaží říct "kašli na to, dej si pauzu!". Věřím, že to zkouškové je dost náročné. Abych ale pravdu přiznala, tak já vám i trochu závidím. Přijde mi, že na přijímačky už jsem se naučila všechno, co je možné a tak pořád dokola opakuju. A taky se bojím, že se tam prostě nedostanu a pak nevím co dál. No budu muset jít někam do práce, ale kam, když nic neumím No vyhlídla jsem si místo v knihkupectví Dobrovský, ale když vidím, jak blbě se shání brigáda, tak pochybuju, že by mě tam vzali
    Přiznám se, že ty fotky s Kristen a Stellou mi nějak ušly a docela mě to taky nakrklo. Jako takhle vylízat z auta za provozu (taky si myslím, že je to za provozu) jenom proto, aby si udělali "fotečky", je na palici. Hlavně teda ta Stella - budu zlá, ale přála bych jí, aby z toho auta vypadla a naryla si hubu. Možná by pak dostala rozum. Ani se ti nedivím, že ji nemáš ráda. Mně nějak extrémně sympatická taky není a přijde mi, že na Kristen nemá ten nejlepší vliv. Snad se rozejdou...
    No s těmi rozhovory jsi se teda pěkně rozjela Já bohužel nemám čas koukat na všechny, jenom jsem mrkla na ty tři od The Hollywood Reporter. U toho "guilty pleasures" mě naprosto dostala Emma Thompsons "That's why I'm wearing gigantic trousers. I'm full of bread" A hodně se mi líbí, co Kristen řekla o tom dress codu. Má naprostou pravdu. Pokud chlapi nenosí podpatky, tak my taky nemusíme! A je dobře, že je to teď v Cannes takové volnější :)

    OdpovědětVymazat