sobota 15. dubna 2017

Gallery update 64.7: Personal + fan photos


Poslední dobou mám v té osobní části takovou povídavou, už to zase začíná být jako za starých časů. Možná je to i trochu tím, že už teď tolik nepíšu na osobní blog, těžko říct. Všechny moje blogy jsou a budou tak nějak trochu osobní, ale vyloženě ne deníčkový. I když posledních pár článků to tak vypadá. Zítra jedeme na chalupu... a já tam hrozně moc nechci jet. Nechci jít ani spát, protože až se vzbudím, budu tam muset jet. Jezdívali jsme tam každé léto, když jsem byla malá a já to tam milovala, ale teď? Teď to tam nenávidím. Ne ani tak kvůli té chalupě, ale kvůli tomu, co ve mně vyvolává. Především depresi. To, že tam teď bydlí mámy bratr taky moc nepomáhá, protože s tím člověkem já nemám vůbec žádný vztah a ano, je to náš příbuzný a je to rodina, ale pro mě je to v podstatě cizí člověk. Nemůžete se přinutit mít někoho rádi, prostě to nejde. Ať už se za to nesnáším sebevíc. A k tomu vždycky, když tam jedem, tak akorát celý den vyklízíme ten neskutečný bordel, nebo sbíráme spadlý jabka, no zkrátka tam furt akorát makáme. Chtěla bych tam někdy jet jen tak, sednout si na zahradu a číst si. Jenže se tam nikdy nemůžu cítit dobře, když tam je on. A navíc nikdy není čas tam nic nedělat. Mámy bratranec, se kterým jsme měli tu chalupu napůl, byl totiž sběrač a tudíž je v jeho půlce baráku nestkutečný bordel. To si nedovedete nikdo představit, pokud nemáte sběrače v rodině. Minule jsem tam našla lidský zuby a málem jsem se z toho zeblila. Je mi do breku, když si představím zítřejší den. Nejraději bych ho celý přeskočila. Kéž by to šlo.

Ale dost o mém strastiplném životě :D Máte hádám lepší věci na práci, než si číst o mých malicherných problémech. Včera jsem dokoukala 13 reasons why. A ano, ve čtvrtek jsem začala, takže jsem si dost mákla. Včera jsem zkoukla asi 8 nebo 9 dílů, což je asi 8 nebo 9 hodin koukání na seriál. Ale chtěla jsem to mít rychle za sebou, chtěla jsem s tím strávit jeden den a pak už dost. Ale nezkoušejte to doma děti, bylo to až moc intenzivní. Všechny ty díly se mi slily do jednoho velkého celku a bylo to hodně drsné vidět takhle najednou. Ale rozhodně ten seriál doporučuju, je hodně zajímavej. No nic. Teď už bych mohla konečně říct něco ke Kristen, což? Kolem ní se toho teď moc neděje. Jak jsem psala ve čtvrtek, že nejspíš letos na Coachellu nepojede, tak jsem se teda zmýlila, protože ta druhá fotka byla vyfocena nejspíš někde v blízkosti festivalu, podle toho, co jsem si tak přečetla. Mám pro vás dvě fotky s fanoušky a jednu osobní fotku. S tím, že ta první je možná taky osobní, ale tu holku vpravo neznám, ta vlevo je Suzie Riemer, Kristenina nejlepší kamarádka, ale tu vpravo neznám, tak jsem zhodnotila, že to bude spíš fotka s fanouškem, ale je to celkem jedno. Neděste se, Kristen nedal nikdo pěstí, alespoň ne doopravdy, je to make-up z natáčení Underwater. Ta osobní fotka je fotka z její narozeninové oslavy v New Orleand a je na ní strašně roztomilá. Měla vážně super dort a doufám, že to parádně oslavila. S Kristen se v New Orleans sem tam vyskytuje právě Suzie, ale v rámci toho, že měla narozky, se tam objevili i CJ Romero a Stella Maxwell. Kdo by se chtěl kouknout na krátké video z oslavy, tak může tady.
* * * * * * *
We are going to our cottage tomorrow and all I want right now is not to go there. We used to go there every summer when I was a kid and I loved it there, but now I hate it. It reminds me of how it looked all those years ago and I am not able to get over some stuff... like my uncle living there right now. Of course he's there, he has nowhere else to go, but I don't have a good relationship with him. I actually don't have any relationship with him at all to be honest. And with all that, I just hate to go there, 'cause he's there and also the mess we have to clean out... My mom's cousin was a picker, so in his half, that is already my mom's, is crazy mess, because he was fucked up... I did like him when I was a child, he was one of those many uncles I had, but he had... issues. And he was kind of a dick, which I see now and I didn't see when I was a kid, 'cause kids don't see this kind of stuff. So he was a picker and we have to clean that all out. But it is a nightmare. I hate it. I HATE IT. The last time I was there cleaning, few weeks ago, I found human teeth. I almost puked. It was disgusting. I am not able to go there without freaking out. Despite the fact what it's doing to me, I have to go, because my parents said so... and it makes me cry, when I imagine tomorrow. I would like to skip it whole.

So much for my life. I finished 13 reasons why yesterday, I watched like... 8 episodes in row, which is 8 hours, which is kind of nuts. Don't do that kids, don't do that, I beg you. It was too much for one day. It was too much for 2 days to watch this entire show, it is very heavy issue and I shouldn't watched it so fast, but I did... I cannot take that back unfortunately. But it is an amazing show and I can only recommend it. But to Kristen. I have for you today at least some photos. Kristen is kind of in hiding right now, I would actually expect more candids photos since she looks a bit like Justin Bieber right now. Ok, that was a bad joke, sorry :D But it looks like she's going to Coachella music festival, I didn't think she would, but according to the source of the second picture, she is. So I have for you two photos with fans and one personal picture. I don't know for sure, if the first photo is a fan picture or a personal picture, but there is someone I don't recognize as Kristen's friend, so I assume it's a fan. And you can also see Suzie Riemer there with them. Susie is present in New Orleans with Kristen, since she's her best friend and sometimes even her assistent. CJ Romero and Stella Maxwell were also seen around. And the personal picture is from Kristen's birthday party and it is adorable. You can also watch one short video here.

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com

7 komentářů:

  1. Tak snad si to užila. Jinak jí to sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak na ten seriál som sa ešte nejukla ale čítala som na nete, že na znak úcty si herečky a tak pidobne lakujú nechty na modro ,  mno a tak to je super, že sa tam objavila aj tiež nejakávta fotka, dúfam, že ich bude aj viac, ja tiež dúfam, že si to náramne užila

    OdpovědětVymazat
  3. Fotku z uklízení jsem viděla na Instagramu a vůbec se ti nedivím, že se ti tam nechtělo. Ještě díky tomu, že je tam takový bordel a člověk neví, co tam vůbec najde. A úplně chápu, že je ti taky z toho trochu na blití. Já jsem něco podobného zažila před dvěma týdny. To mě málem jeblo. Nevím, jestli jsem ti to říkala, ale my žijeme ve dvou-pokojovém bytě s tatovou matkou. Bábě už je 86 let a před těma dvěma týdny měla docela silný průjem z rybí polívky. Takže ohozený záchod a skoro celá koupelna... však víš o čeho. Mamka byla v práci a můj otec byl totální lenoch - takže hádej, kdo ty (s prominutím) sračky musel přes hodinu (bez jakékoliv pomoci) uklízet, místo toho, aby koukal na čtverku Harryho Pottera -_- Tohle byl zatím můj nejhorší zážitek v životě. Nemohla bych dělat zdravotní sestru. Na druhou stranu si říkám - když jsem dala tohle, tak zvládnu už všechno!
    Tak to byl jen takový můj výcuc ze života. Prostě jsem chtěla říct, že vím, jak se cítíš a chápu, že je to v půlce případů děs běs po někom cizím uklízet. Ke Kristen! Jsem ráda, že se objevily aspoň nějaké fotky - i když fanynku na druhé fotce muselo určitě naštvat, že je tam Kristen rozmazaná Pokud jde o první fotku... Já vím, že je to Kristenin styl, ale už mě trochu štve, že na každé druhé fotce ukazuje prostředníček -_- Poslední fotka je teda nejlepší! Líbí se mi, jaké tam udělala svíčka světlo, Kristenin výraz a dort! Ten vypadá luxusně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pane,  ty se umíš rrozepsat.  

    OdpovědětVymazat
  5. Pane melo by páni ale tak hlupák asi nejsi :)     

    OdpovědětVymazat
  6. Jako já už mám delší dobu v plánu na 13 reason why začít koukat, ale pořád se k tomu nemůžu dokopat, mám strach, že mě to nebude bavit, ale když ho doporučuješ i ty, tak to budu muset zkusit.    Ta první fotka s fanoušky nemá chybu! A ta osobka se mi moc líbí, je to pěkná momentka. :) A ještě jednou ti moc děkuju za to, že jsi mi popřála k narozeninám, rozhodně stalker nejsi! Naopak mě to moc potěšilo ,děkujuu. ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Já se na to teda taky chci dívat ale nějak na to vždycky zapomenu takže hrozné ale jinak to Kristen moc sluší :)

    OdpovědětVymazat