pátek 23. září 2016

Gallery update 58.3: Chanel N°5 L'Eau Dinner in LA

Tohle bylo překvapení. Nečekala jsem, že se teď Kris objeví někde jinde, než na ulici v Hollywoodu, kde jí sem tam chytí paparazzi, protože stále pracuje na svém krátkém filmu Come Swim, který dotočili v srpnu. Ale včera se v LA konala akce Chanelu a tam Kristen jako tvář několika kampaní této značky rozhodně nemohla chybět. A taky nechyběla. O té akci jsem se teda dozvěděla, až když jsem na instagramu narazila na fotky... a pak jsem hledala, kdo už je zveřejnil, abych je sem mohla dát i já. Byla to akce, která se týkala nějakého nového parfému a proběhla i večeře a tak. Kristen na sobě měla samozřejmě model od Chanelu, který se mi tentokrát výjimečně opravdu zalíbil. Je vážně skvělý a ke Kristen podle mě ohromně sedí. Moc jí to slušelo. Můžete si všimnout, že si Kris nechala odpálit vlasy už úplně. Tím odpálením myslím odbarvení. Nejsem si úplně jistá, co si o tom myslím, tahle trochu do žluta barva se mi moc nelíbí, ale tak možná v přirozeném světle to vypadá líp. Budu si asi zase chvíli zvykat, líbilo se mi, jak měla ty tmavší odrosty, to podle mě vypadalo fakt dobře, paradoxně. Dřív by to bylo považováno za módní faux pas. Na fotkách si můžete všimnout kromě Kristen spolu s ní Pharrella Williamse a dcery Johnnyho Deppa, Lily Rose, která je také jednou z múz Chanelu. Tak co na to říkáte? Já osobně jsem hrozně ráda za tyhle fotky, protože už se Kris dlouho nikde na žádné akci neobjevila a filmový festival v New Yorku je zaprvé až za týden a zadruhé je nejisté, jestli se tam Kris vůbec ukáže. Kromě 73 fotek ze samotné akce mám pro vás ještě jednu osobní fotku z příprav, kterou zveřejnil na svém instagramu Adir Abergel.
* * * * * * *
This was a surprise. I wasn't expecting Kristen to show up at some event anytime soon. I really hoped for some New York Film Festival appearance, but I didn't expect her to go somewhere else, because she is still working on her newest project, her short movie Come Swim. But there was a Chanel event yesterday and of course Kris couldn't miss that. It was Chanel N°5 L'Eau Dinner and it had something to do with a new Chanel parfume. You can notice, that Kristen bleached her hair completely... and I am not sure if I like it, I think I lied it more when she had the dark in it, but whatever. I am excited that she attended some event after such a long time, she wasn't anywhere for a really long time and I was quite desperate because of the lack of news. She of course had a Chanel outfit and I have to say, after a long time, that I love it. I truly do, it is amazing. She looks so great. I also love the make-up, even the hairstyle, but I am just not sure about the hair color. But she looks great. I have for you 73 photos from the event and one personal picture from Adir Abergel's instagram. In some photos, you can see Pharrell Williams with Kristen and also Johnny Depp's daughter Lily Rose. So what do you think?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

8 komentářů:

  1. Tak já to prostě řeknu. Ty vlasy vypadají divně! Taky se mi víc líbilo, když tam měla ty hnědé odrosty, teď má na hlavě tu žlutou a prostě... je to divné. Ale třeba časem, jak se to trochu vymyje, tak to bude vypadat lépe, nebo jak říkáš, až ji uvidíme na přirozeném světle ;) Nicméně jsem taky moc ráda, že se zase objevila na nějaké akci :) Mně se vyjímečně tento outfit od Chanelu taky líbí - hlavně teda kalhoty. A hodně se mi zalíbily ty boty ♥ Musím se ale přiznat, že nejvíce mě zaujalo líčení kolem očí! To je udělané fakt parádně :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, taky jsem docela překvapená z těch vlasů, zatím se mi to moc nelíbí, ale určitě si zvyknu! Jinak musím říct, že měla strašně super outfit, který mě moc oslovil. :) Slušelo jí to, pěkné fotografie. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem moc ráda, že se opět ukázala na nějaké akci! Vypadala fantasticky, až upřímně na ty vlasy .. koukám, že nejsem jediná koho překvapili, ale zase Kristen je prostě jiná než jiné celebrity co si budeme povídat je neskutečně svá a fakt nic neřeší hlavně, že se v tom cítí dobře ona :) Outfit měla moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako vždy jí to moc sluší. Ale asi s tebou souhlasím ohledně těch jejích vlasů. Ty odrosty se mi líbily více, i když mám pro světlé vlasy slabost. A outfit snad nemusím ani komentovat, prostě za mě super:)

    OdpovědětVymazat
  5. No tak Kristen to pristane asi na každej akcií na ktorej sa objaví :) Mne sa fotografie páčia, i keď veľmi nie som presvedčená o jej účese, ja vlastne ani neviem či sa mi to na nej páči, alebo nie No líčenie u nej nikdy nesklame, rovnako ako outfit, ktorý bol naozaj veľmi veľmi pekný a hneď mi padol do oka aj jej náhrdelník, ten zámok na ňom sa mi strašne páči ♥ ... a ako inak som rada za fotku Kristen s Pharrellom, on je môj obľúbenec a tá fotografia vyzerá fantasticky!

    OdpovědětVymazat
  6. hah tak ako porvé som si všimla jej vlasy a to ma dosť prekvapilo, že si to tak dala keď z toho nebola až taká nadšená na začiatku a ani ja neviem čo si o tom mám myslieť, pravda mne sa tiež páčilo ako je to odrastlo a vyzeralo to dobre ja to mám takto tiež a nevyzerá to veru zle      outfit je teda poriadna pekcka, hoc elegantné vecičky ja veeeľmi nenosím len keď je treba sa mi to hrozne páči a nie je to nuda, tiež sa mi páči ako má upravené vlasy, mno na tú blond si budem musieť trochu zvyknúť a bola tiež krásne nalíčená, krásne kukadla

    OdpovědětVymazat
  7. To je hrozně milý překvápko, že se nám Kristen zase někde ukázala :) A slušelo jí to tam, outfit se mi hrozně líbí..to je taková věc Chanelu, mě se buď ty jejich věci líbí nebo ne, tak tady to zrovna vyšlo Parádní top, fakt jo, ty kalhoty a botky se k tomu skvěle hodí a má ještě úžasný líčení! To, že si nechala vlasy dobarvit mi extra nevadí, vypadá to pěkně, odrosty se mi každopádně líbí víc, ale tak, za chvilku zas budou

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, nové fotky s Kristen vždy potěší, je to krásné překvápko! :) Kristen to na fotkách velmi sluší, ten obleček od Chanelu se mi také docela líbí, poslední dobou mě Chanel překvapuje v dobrém, nejvíc se mi líbí, jak na fotkách Kristen celá září :)

    OdpovědětVymazat