sobota 3. září 2016

Outfit duel no. 12

Ano, vím, mám dva dny spoždění. Dneska už je 3. A ano, byla jsem 1. tak trochu na příjmu, ale ne moc, protože už tehdy jsem tušila, že se stalo něco zlýho. A v pátek se mi to potvrdilo, takže jsem probrečela celej den a docela si zanadávala, ale o tom vám povím až v následujícím článku. Nikdo neumřel. Zato já málem někoho zabila. Popojedem. Každopádně jsem ve čtvrtek zkrátka akorát přidala ten trailer, protože to jsem musela, s tím počkat nešlo a pak jsem se šla propadnout do země. Takže asi takhle. No každopádně jsem se dnes dokopala už ke spoustě věcí, které jsem musela udělat, ale ani jedna se netýká školy :D Samozřejmě. Každopádně jednou z těch věcí jsou i ankety. Mám pro vás jako první zase outfit duel, kdy máte vybrat outfit, který se vám líbí víc. Vybrala jsem dva outfity z talk show, které Kristen navštívila už před nějakou dobou. První je Late Night se Sethem Meyersem z ledna 2015 z propagace Still Alice a druhý je ze show Tevise Smileyho z října 2014. Jsou si docela podobné a já osobně miluju oba, ale nejsem schopná vybrat, tudíž to házím na vás. Tak který to bude? Díky téhle volbě jsem se znovu koukla na obě show, ten nápad s flashbacky, který padl v kontrole affiliates (kterou tímto připomínám, odkaz v menu) se mi vážně líbí, sem tam bych si sama něco připojila.
* * * * * * * * *
I am two days late I know. I knew I should do this months polls, I was aware of it, but I just didn't have mood. Something bad happened to me. I came home late on Thursday and I didn't have mood for it, I just published that trailer... and I spend whole Friday crying and trying to handle it, so the last thing I was thinking about was blog. I will talk more about it in the next article, but right now I have for you another outfit duel. This time I've chosen two quite similar outfits from two talk shows. The first one is 'Late Night with Seth Meyers' from January 2015 and the second one is The Tevis Smiley show from October 2014. So yes, nothing recent, but I just wanted to go a little bit to the past and I've chosen these two, because I love them both. And thanks to it, I re-watched both shows, which made my mood much better. So which one will it be? Which one do you choose? I am not able to decide, to be honest, so I am really curious.



Vítězem předchozího kola se stáváááá.... outfit č. 1. Čekala jsem, že to vyhraje Zuhair Murad z premiéry Snow White and the Huntsman z roku 2012. Mám ten outfit hrozně ráda, takže jsem ráda, že vyhrál :)
* * * * * * *
And the winner of last months poll iiiiiiiiis........ Outfit no. 1! I expected this outcome actually and I personally really love that outfit from London premiere of Snow White and the Huntsman, so I understand your choice.


7 komentářů:

  1. Oba dva jsou skvělý, u toho prvního miluju, jak má tmavý outfit a rozsvítila to těmi lodičkami, já tyhle kombinace naprosto zbožňuju! Ale asi spíš dávám hlas dvojce, ta je taková pohodovější a co to možná víc rozhodlo je, že tam má prostě lepší účes

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasuji pro první outfit, vypadá tam jako krásná, elegantní, upravená dáma Tím nechci říct, že tak nevypadá v tom druhém outfitu, ale ten první se mi líbí daleko více :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle bylo fakt hodně těžké rozhodování - takže jsi rozhodně vybrala dva naprosto skvělé outfity! No nakonec jsem se rozhodla hlasovat pro jedničku. Ten outfit se mi líbí a hlavní slovo u mě měly ty úžasné lodičky ♥ Takže asi díky nim to u mě vyhrála ta jednička :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kvůli těm červeným dokonalým lodičkám mám obrovitánskou tendenci dát hlas prvnímu outfitu, ale musím být objektivní a brát to jako celek a v tomhle ohledu se mi prostě mnohem víc zamlouvá ten druhý, takže musím, prostě musím, hlasovat pro něj Snad mě teda červené lodičky nepřimějí dát hlas jedničce, uvidíme

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se mi moc líbí oba dva, ale hlasovala jsem pro jedničku. Připadá mi takový elegantnější a hrozně se mi líbí ty červené lodičky:))

    OdpovědětVymazat
  6. Za mě jednička, ty červené lodičky k tomu prostě sedí parádně! :)

    OdpovědětVymazat