pondělí 19. září 2016

Gallery update 58.2: IO Donna Magazine + personal + Elle France

Pro ty z vás, kteří to chtěli vědět, tak mému taťkovi už je o něco lépe. Pořád je tedy v nemocnici, ale zdá se, že se to snad v lepší obrací. Nechci to teda zakřiknout. Museli ho bohužel operovat, v z pátku na sobotu, ale našli zdroj problémů a už je mu i pocitově lépe. Já jsem tam za ním tedy od pátku nebyla, protože zaprvé mám po loňských zážitcích v Amsterdamu z nemocnic tak trochu panický záchvaty, ale hlavně mě tam teda ani prý nepustí. Leží na jednotce intenzivní péče... a tam vás oblečou do těch hroznejch hávů, celý vydezinfikujou a tak a mamka říkala, že jsou tam hrozně přísní, že jí tam jako manželku pustí, ale jinak nejspíš ne. Takže až ho přesunou na normální pokoj, tak ho teprve budu moct navštívit, ale snad už to bude brzy. Každopádně kvůli téhle situaci doma jsem nešla ani na zkoušku z latiny a ani jsem nebyla na blogu, protože... to prostě nešlo. Neměla jsem vůbec vůli cokoliv dělat a hlavně ani chuť psát. Dokonce ani na osobák a to jsem měla pár námětů, o kterých by se dalo psát, ale prostě to nešlo lámat přes koleno. Doufám, že to chápete. Chci vám všm moc poděkovat za podporu v tomhle těžkém období, mám vás hrozně ráda a jsem vám za to moc vděčná!
* * * * * * * *
So my dad is better. He had to go to a surgery on the night from Friday to Saturday, but they found out where is the problem and they hopefully fixed it. He is still in the hospital and probably will be for some more time, but he will be hopefully fine soon. I was there on Friday, I've seen him before the surgery, but I cannot go to the intensive care unit... I get strong panic attacks there after last year, I am really afraid. I will have to overcome this fear tomorrow and go to see him, but it's something that is deeply inside. I really hope they will transfer him to a normal room soon. Whatever. I am sorry I wasn't here, but I just really didn't have mood for anything. I did write two articles to my other blog about Sophie Turner, because she was at Emmy Awards yesterday, but Kristen doesn't have many news... well, she doesn't have almost any, so it doesn't even force me to write anything. I wanted to write at least something and also let you know, how's my dad. I am very gratefull for all your support. Well... now I have for you at least some news. I have for you scans from Io Donna Magazine with new pictures from Cannes Film Festival. I also have for you one new outtake from Elle France and one new/old personal photo with Adir Abergel also from Cannes Film Festival. I want to translate the interview from Io Donna, but it is Italian magazine, so it takes more time to translate it than from Ensligh. I also didn't have mood for it now, so I will probably start again tomorrow. I personally love all these new photos, especially the one for Elle France. That one is awesome. Which one do you like the most?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. To mě moc mrzí, že si pořád musíš něčím takovým procházet, hlavní je, že je tvému tatínkovi lépe a snad bude co nejdříve v pořádku. :( Jsi silná! Vůbec se nedivím, že jsi neměla náladu na blog a tak. Jinak musím říct, že fotografie jsou opět parádní! Ty portréty jsou krásné, Kristen to na nich strašně moc sluší. ♥ I osobní fotografie se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen je tak úžasne fotogenická, normálne jej túto vlastnosť aj tak trošku závidím, ja sa môžem na fotkách štelovať koľko chcem, aj tak nikdy nebudem spokojná s mojim výrazom na nich a páčia sa mi tie výrazné oči, líčenie je teda naozaj podarené ♥ Inak držím palce tvojmu ocinovi aby všetko dobre dopadlo, s tými nemocnicami ťa úplne chápem, ja mám z nich taktiež strach a ešte aký :/ a ešte sa chcem tak nejak ospravedlniť za moje mizerné obiehanie, ja som síce písala na blogu pri článkoch, že tento mesiac absolútne nestíham, no ja dúfam, že čoskoro sa to zmení :)

    OdpovědětVymazat
  3. je smutné, že tatko musí ostať v nemocnic ale je super, že prišli na to čo mu vlasne je , to je záklas a bude to určite potom dobré, držím teda palce aby to šlo dobre jop Emmy tak tam jej seriál vyzbierala čo sa dalo teda      a vybrakovala to ale prajem im to
    mno a do tých čiernobielích fotiek som sa teda zamiloval hneď a hlavne do tej prvej, je proste úžasná

    OdpovědětVymazat