středa 28. září 2016

Flashback 0.1: "The Bella Song"

Nejsou žádné novinky. A já z toho umírám. Mám poslední týden volno, mohla bych psát i deset článků za den, ne, že byste něco takového někdy zažili, protože nejsem schopná napsat tolik článků za den, vzhledem k tomu, jak pořád odbíhám a nejsem schopná vydržet u jedné věci :D Ale čas bych na to měla, teoreticky, jenže nejsou žádné novinky a tak není co psát. A právě kvůli tomu jsem založila tuhle novou rubriku s názvem flashbacks, abych mohla vytáhnout v podstatě cokoliv, co najdu a líbí se mi o Kris, a naprosto bez udání důvodu to sem dát :D Konečně mám složku, kam můžu házet naprosto random věci, který se mi zrovna hodí a který jsem dřív neměla kam dávat :D Dneska pro vás tedy mám první flashback a návrat do doby, kdy probíhala propagace 3. dílu Twilight ságy - Zatmění. Kristen a i všichni ostatní dělali samozřejmě kolečko s novináři a tak a jak to tak bývá, tyhle tiskovky můžou být dost monotónní, protože se vždycky všichni ptají na to samé a herci vždycky odpovídají na ty stejné otázky. Pro Kris tyhle věci nikdy nebyly snadné, protože v té době trpěla úzkostí a necítila se při dělání rozhovorů nikdy úplně nejlépe. O úzkostech, které prožívala, se otevřeně rozmluvila v několika rozhovorech z nedávné doby, kdy vzpomínala právě na chvíle, kdy se stala celosvětově známou osobou díky celému tom haló kolem Stmívání. Takže může být vždycky fajn, když někdo z té řady vybočí a udělá něco zvláštního. A právě to udělal jeden klučina, hrozně velký fanoušek Twilight, Kristen a Roberta a tak a tehdy v roce 2010 se mu naskytla příležitost, že se dostal mezi ty lidi, kteří můžou udělat rozhovor s Kristen. A on se rozhodl, že jí zazpívá píseň o Belle... a Kristen z toho byla dost v šoku si myslím, ale určitě jí to potěšilo. Já sama jsem to video viděla poprvé až někdy před dvěma týdny a zamilovala jsem se do něj :D Tak jsem si říkala, že pokud ty flashbacky zavedu, tohle video sem určitě budu muset dát.
* * * * * * *
No news. No news at all. I am dying. This is the worst time for a blogger, when you don't have anything to write about. But as I said last week, I decided to found a new category for moments like this. I really really really wanted to write some article today, but I don't have any news. That is the reason why I decided to come with the first flashback. Back in 2010 I think, Kristen, as the rest of the cast, was promoting The Twilight Saga: Eclipse movie. The press is usually very exhausting after some time, because all the interviews usually ask the same questions and stuff and we all know, that back then, Kristen wasn't very good at doing the press. She didn't like it, she was pretty often quite uncomfortable and shy, she recently openly talked about her anxiety issues during these times in several different interviews. So it is always great, when someone steps out of the usual questions and does something else. And this is what happened. I personally saw this video few weeks ago for the first time, so probably most of you don't know it as well, which makes it a great topic for a flashback. I can also bring something new to you. That guy was a huuuuge fan of Kristen and Robert and the whole Twilight Saga and he wrote a song to Kristen about Bella. And got a chance to sing it to her during the Eclipse promotion and it is really cute, I love it.

1 komentář:

  1. wow tak to ju teda poriadne muselo dostať, ešte keď mala také problémy, no ale určite jej to spríjemnilo deň a trochu ju to aj uvoľnilo tiež ma to pobavilo a teda ja by som bola poriadne zaskočená     

    OdpovědětVymazat