čtvrtek 3. března 2016

Gallery update 52.5: Charles Finch & Chanel Pre-Oscar Awards Dinner

Ahojte všichni. Tahle událost se konala už v sobotu, ale čas jsem si na to našla až dneska. Já vím, já vím, jsem hrozná, ale zkrátka to mám teď s tou školou a prací nějaké hektické. Moc to nezvládám, ale to se podá :D Jak se jinak máte? Koukala jsem, že už jste vesele hlasovali v obou anketách, zatím se to vyvíjí docela zajímavě :D Zítra nám do školy přijde Paolo Giordano a já jsem z toho úplně hotová. *fangirling all over the place* Přijel do Prahy propagovat svou novou knihu a jakožto studenti italianistiky máme jisté privilegium, tudíž, že budeme mít soukromou besedu. Yahoo. Jen se toho docela bojím, že bude očekávat, že budeme něco říkat :D No niiic. Musím si připravit nějaký proslov :D No nic. Mám pro vás tedy 20 fotek ze slavnostní večeře, která se konala den před předáváním Oscarů a pořádali ji Chanel a Charles Finch. Kristen to tam opravdu moc slušelo, měla na sobě úplně božské kalhoty od Chanelu, které zbožňuj, k tomu černý top a sáčko. Zkrátka takový ten Kristenin comfy styl, který miluju :) Na této akci se ukázala i Dakota Fanning, se kterou má Kris i jednu fotografii, je to ta černobílá. Byla tam i Julianne Moore a další celebrity, ale těch fotek bohužel moc není obecně. Což mě dost mrzí. S Julianne nevznikla žádná fotka, nebo zatím nebyla zveřejněna, tak škoda. Kdo ví, kdo je to děvče v modrých šatech, tak má u mě bod, protože já to nevím, tak vám to nepovím :D Užijte si fotky, snad se vám líbí :)
* * * * * * *
Hello everybody. This event was on Saturday evening, but I found a bit of time to publish it just now. I know, I know, but it's quite crazy with school and work right now. I'm not handling it very well. How are you by the way? I will meet Paolo Giordano tomorrow, I am so excited! Scared. But excited. Anyway, I have for you now 20 photos from Saturday's event. Kristen attended Charles Finch & Chanel Pre-Oscar Awards Dinner like last year, if you remember. [here] Kristen was wearing amazing outfit that I really love. It looks very comfortable and cool and so Kristen's style. She said herself, that she didn't want to by stylish, just to feel good and I love those pants so much. Dakota Fanning was also at this event and I have one picture with her and Kristen in it. It's the black-and-white one. I really hoped for more pictures and I hoped she will have some photos with Julianne Moore or something, but it didn't work out. Anyway, I still love these pictures.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Krásná květinka

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se strašně líbil ten její outfit, že prostě došla pohodlně v bundičce a v riflích Jako klobouk dolů.

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen vypadala fakt parádně! Ten její outfit je stylový :) Kalhoty jsou teda dost prďácké! Ale nejvíc se mi líbí to sáčko - nebo co to je A jinak je super, že měla s Dakotou takové menší reunion :)
    Jinak video s Mattem a Benem u Kimmela jsem viděla Mám celou tu epizodu staženou A bylo to naprosto parádní! Jenom nechápu, jak byl schopen se na Benovi udržet Jinak viděla jsi z tohohle Kimmelova po-oscarovém speciálu ještě tyhle dvě videa? Určitě se nasměješ! (u toho prvního si to posuň tak na 3:00 :))https://www.youtube.com/watch?v=0Y8iRvQdSGA
    https://www.youtube.com/watch?v=ZGSSxj3_wu0

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Jo, pak ještě na konci té speciální epizody je záběr (a z toho myslím není video), jak chudák Matt sedí venku na schodech před vchodem do studia a za ním nějakej týpek zavírá bránu, on tam sedí a teď zhasnou světla a on tam furt sedí Jako vím, že je to všechno sranda, ale mně je ho vždycky strašně líto... Myslím, že je čas na další "Jimmy Kimmel Sucks"

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tady Kristen vypadala trošku jako kluk, ale mě se to líbí. Líbí se mi ten klučičí styl a hlavně když to někomu takhle sedí jako Kristen :)

    OdpovědětVymazat