pátek 3. května 2013

Maturitní pisemky.

Hi guys.
Jsem mrtvá, takže si dávám pět minut pauzu, než se začnu zase učit. Vlastně mám tak nějak pauzu poslední dva dny, páč jsem včera psala slohovku z ájiny a dneska jsem měla dokonce dvě části státní maturity - didaktický test z češtiny, kde mám asi tři chyby, a slohovku, takže hlavně dneska jsem úplně vyšťavená. A hlavně jsem přišla domů asi v sedm, páč jsem měla sraz s kámoškou, kterou jsem neviděla 4 roky a protáhlo se to na 4 hodiny v kavárně :D a pak sme šly s mámou nakupovat. Místo šatů k maturitě mám novou košili a máma dvoje nový boty... a k tomu jsem prošvihla první zápas mistrovství světa v hokeji. No nevadí, čtyř hodinovej pokec s kámoškou mi fakt nevadil, bylo to fakt fajn. Myslim, že kdybych nemusela jít s mámou nakoupit, tak tam strávim ještě klidně další tři hodiny :D Ale těžko říct. Každopádně jsem vám chtěla nějak říct, jak jsem asi dopadla... no... tak sloh z ájiny byl... lehkej, ale stejně se bojim, že jsem ho podělala :D byly to dvě části.. jedno byl neformální e-mail kamarádovi o letní brigádě, tak to bylo v pohodě. No to druhý bylo sdělení na 70 slov, že prodáváme nějakou věc a já jsem tam jednu věc zblbla, tak to nebude plnej počet, ale jinak snad dobrý no... dneska jsme psali češtinu. Byla jsem z toho fakt na nervy, ale profesor, co nás hlídal, nás fakt všechny uklidnil :D on je fakt dokonalej, jsme se tam před tim testem furt mlátili smíchy :D tak to bylo v pohodě. Každopádně včera před tím slohem z ájiny se náš dozor zeptal, proč nedorazí M... tak to teda spolužák nevydržel a natvrdo jí prostě řekl, že proto, že je mrtvej. Já vím, že už je to docela dlouho, ale já se úplně roztřásla v tu chvíli, jak se na to zeptala. Ale jako šílený, že ho tam prostě ještě nechali, cermat holt neakceptuje něčí smrt. To nebyl moc milej začátek. Ale při psaní na to člověk tak nějak zapomněl... Každopádně z didaktickýho testu z češiny a hlavně ze slohu, jsem byla hrozně nervozní. Ale nakonec to bylo docela v pohodě. V didakťáku mám asi tři chyby, takže to je snad cajk... a ten sloh... no psala jsem úvahu na téma Vliv bulváru na společnost nebo tak něco... úvaha to byla, téma jsem taky dodržela, tak snad mě nechá projít :D No nic... jsem z toho trochu vyklepaná, ale jako jsem už celkem v klidu. Na didakťák z ájiny se učit nemusim, tak teď už jen ta státní no... tak jsem zvědavá no, jak to se mnou dopadne... Holt někdo září a někdo v září :D co na tom no... ty vado, fakt se bojim. Když si představim toho dějepisáře, jak tam sedí a snaží se ze mě něco dostat, tak mi hrabe... fakt, že jo... docela solidně z toho chytám panický záchvaty :D
Jinak ty obrázky nahoře a dole, to jsou dva z mých narozeninových dárků:)
Perfektní
Dokonalost:)
Angie.

8 komentářů:

  1. my ve škole píšeme teď dost čtvrtletky, maturita mě bude teprve čekat za pár let a jinak hezké dárky, na Paramore možná půjdu taky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ségra taky maturuje. Já už bych to znova zažít nechtěla Teď mám před sebou vysokoškolské státnice, ale nebojím se tolik, co jsem se bála matury takže soucítím. Všechno zvládni!

    OdpovědětVymazat
  3. doufam, ze tu maturitu das a na Paramore bych si taky s radosti zasla :)

    OdpovědětVymazat
  4. No vidíš, že to docela jde. Já si jsem jistá, že ta dřina a učení se ti vyplatí a celou maturitu zvládneš levou zadní. Já osobně jsem zvědavá na sebe... mám takový dojem, že asi neodmaturuju z matematiky Budu držet palce, aby další části dopadly, co nejlépe :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musí to byť ťažké, aj ja sa o pár rokov dočkám maturít , tak držím palce!!

    OdpovědětVymazat
  6. Mne robí problém naučiť sa pár strán z dejepisu, neviem si predstaviť, čo budem robiť za tri roky Každopádne, ak nie je neskoro, držím palce, som si istá, že ty to zvládneš. Treba to pretrpieť a potom sa ti to vráti po maturitách. Ten koncert Paramore ber ako odmenu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si říkala, že se tady asi stejně mezi zkoužkama objevíš:) Držím ti palce!!

    OdpovědětVymazat