středa 1. května 2013

Maturitní hiatus.

Guess what he says :D no nic.

Ahoj! Bohužel to vypadá tak, že to musím udělat oficiální.
Protože když to nevyhlásim, tak budu mít furt tendence sem lézt a něco dělat. Na což nemám čas.
Musím vyhlásit hiatus, který bude trvat do 16. května. Ten den totiž maturuju ústně. Hádám, že budu tak další následující týden v lihu, takže dejme tomu až do 24. května, kdy máme maturitní večírek :D Každopádně zítra píšeme první písemku a 16. května ve 13:20 si tahám první otázku, takže se hádám budu furt jen učit, učit a učit... stačí, že jsem se dneska už koukala na film Princezna a žabák, kterej dávali na Primě. Zkrátka mě tu nečekejte, možná v pondělí bude to Met Gala, tak vám sem hodím aspoň nějakou tu fotku, ale zkrátka a dobře. Mám svaťák a maturitní zkoušky, takže tu nebudu, nebudu ani obíhat nebo jinak komunikovat hádám, takže se mějte krásně a omluvám se teda, že budu stát jako aff za nic příští dva týdny, ale doufám, že to pochopíte.
-Angie.

6 komentářů:

  1. No to rozhodně nepochopím! Trdlo! Jasně, že se musíš učit!!! Vlezeš sem a vlastnoručně tě přetáhnu pánví, stejně netuším na co jiného jí použít... Budu ti držet všechny prsty co mám do toho 16.5. a budu na tebe myslet (promiň za škytavku) ... aby ti to dopadlo co nejlépe!!! Snad bude všechno nanejvýš ok!!! Každopádně, co se týče toho druhého týdne, nejradši bych se k tobě přidala... Tak dej vědět, že bych přijela a roztočíme to drahoušku!

    OdpovědětVymazat
  2. Na princeznu a žabáka jsem se dneska taky koukala Krásná pohádka :) A samozřejmě tu pauzu chápu - budu držet palečky, aby všechno vyšlo, co nejlíp :)

    OdpovědětVymazat
  3. No jasně, že to chápu:) Tak ať se ti maturita povede!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ať ti to dobře dopadne! Já 20.5. státnicuju, takže na blogu taky moc nebudu.

    OdpovědětVymazat
  5. Jasné, chápem, nech ti to teda dobre dopadne :))

    OdpovědětVymazat