neděle 19. května 2013

Pochod Praha-Prčice podruhé!

Je to tady teď plný samejch deníčků, ale už se mi nahrávaj fotky, dneska je sem dám, v nějakou křesťanskou hodinu :D Jen se musím vylejt z toho, co jsem předevčírem, teď už je to předevčírem :D zase zažila. Byla jsem totiž s W. na tradičním, 48. ročníku pochodu Praha-Prčice. Já jsem tedy byla teprve podruhé a už minulej rok jsem říkala, že mě tam letos nikdo neuvidí :D ale tak... těsně po zjištění výsledků z matury ve čtvrtek, se mě W. zeptala, jestli nechci jít taky na ten pochod, tak jsem teda řekla, že půjdu. A tak jsem šla.. po té, co jsem se asi 3 měsíce vůbec nehejbala, když nepočítám ty občasné výlety na hodinový squash s kámoškou.. byly jsme asi 3x, takže to se úplně nepočítá :D Takže já úplně zhnilá jsem šla prostě 30km trasu z Tábora do Prčic. Jasně, skvělej nápad :D :D :D Všude bylo šílený bahno, propadala jsem se skoro po kotníky, boty jsou na vyhození, nohy mám na odpis... jako došla jsem to, to jo, mám další botu :D ale mám výron jak prase, nohu příšerně nateklou, nárt celej rudej, no a když jdu do schodů, to je fakt pocuc! A ještě jsem si roztrhla svůj Potterhead náramek se zlatonkou, to mě sere asi nejvíc :D Fňuk!
Ale jako bylo to hrozně fajn, došli jsme celkem brzo, lidi jsou tam v pohodě, až na jedno hovado, který si ze mě dělalo srandu, že vážim tak 120 kilo... tak sem mu řekla, ať jde do prdele a ukázala na něj prostředníček. Takovýhle lidi fakt miluju. I kdybych tolik fakt vážila, tak ať se koukne na sebe, než soudí ostatní, úplně vožralej a vedle něj kámoš, kterej byl tak 2x těžší než já. Jako s takovymhle hovadem fakt nemá cenu se zahazovat.
No a pak jsme teda ještě málem umřeli smíchy:D:D když se před náma jeden chlápek přerazil, uklouznul na takovejch dřevěnejch prknech přes potok a zahučel do tý vody :D Po té, co jsme se přesvědčili, že mu nic neni, nic si nezlomil a nekrvácí, to byla fakt sranda a já myslela, že se po... protože on tam kéroval do dvou ženskejch, co šly s nim, jako jen ze srandy, prostě tak... pohněte, loudáte se a tak a pak ho pán bůh potrestal, uklouznul a slítnul do potoka :D :D Ježiš, to jsem se dlouho tak nezasmála, jako předevčírem na tom pochodu. Hlavně ve vlaku teda s celou tou partou, docela prča musím říct, fakt, že jo :) Jsem ráda, že jsem šla, ačkoliv teď chodím jako kachna, hrozně mě bolej nohy a do schodů vylezu tak za půl hodiny... :D a teda ta rudá napuchlá noha taky docela bolí :D nicméně to bylo super, jsem ráda, že jsem šla a ačkoliv jsem málem zhebla :D tak příští rok nejspíš půjdu zase :)
-Angie.

5 komentářů:

  1. Krásný nový layout!!!! Jinak ten pochod bych jednou chtěla zkusit taky... Příští rok jdeme spolu ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to tě obdivuju! Já bych opravdu nešla Na takový túry já vůbec nejsem a jelikož jsem beran a řeknu, že někam nejdu, tak tam prostě nejdu Ale jsem ráda, že jsi to zvládla a nasmála ses :) A budu držet palce, aby se nožky brzo uzdravily :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mohla bych se dneska vybrečet emailovou slohovkou? Když teď tak ráda čteš?..

    OdpovědětVymazat
  4. Au! To já bych ušla sotva polovinu a měla bych dost xD Je milé že se tomu všemu dokážeš zasmát, ale věřím, že tehdy ti do smíchu moc nebylo Nebo bylo?
    Tak ať jsi co nejdřív zase fit :)

    OdpovědětVymazat