čtvrtek 9. května 2013

Prosím vás, moc vás prosím.

Modlete se za mě! Prosím vás, na kolenou klečím. Až bude čtvrtek 16. května ve 13:20, modlete se za mě, ať si z angličtiny vytáhnu maturitní otázku č. 8 - London. Z češtiny státní knížku Ken Kesey - Vyhoďme ho z kola ven nebo od Ericha Marii Remarquea - Na Západní frontě klid. Z dějepisu, abych si vytáhla maturitní otázku č. 4 - Starověký Řím a z češtiny literatury maturitní otázku č.21 - Základní vývojové tendence světové poválečné literatury do 60. let 20. století. Případně maturitní otázku č. 7 - Světová prozaická tvorba 1. poloviny 20. století.
Třeba, když se nás bude modlit víc, tak to vyjde!!!

Prosíííííííím!!!!!!!

HRABE MI!!!
- Angie.

11 komentářů:

  1. To zvládneš uvidíš, držím palečky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím tě Angie! Ty to dáš! Já to vím. Jseš neskutečně moc šikovná holka a vím, že si na maturitu dřela! Budu ti držet palce a i se za tebe modlit, ale jsem si naprosto jistá, že maturitu zvládneš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. to zvládneš, držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Budem držať palce, ty to určite zvládneš aj bez akýchkoľvek modlíb :)))

    OdpovědětVymazat
  5. To určitě dáš a zvládneš to! My ti věříme! palce ti držet samozřejmě budu!

    OdpovědětVymazat
  6. Máš mojí motlitbu zlatí! Hlavně to udělej!!

    OdpovědětVymazat
  7. Až se budeš chtít po maturitě odreagovat, tak předešlý příběh ledové srdce jsem zrušila a vymyslela jsem trochu úplně jiný začátek, tak potom se můžeš pokochat ... snad to bude dobré! Jinak držím palce!! http://serial-online.blog.cz/1305/ledove-srdce-cast-1

    OdpovědětVymazat