čtvrtek 3. ledna 2013

Gallery update 11.4: Photoshoot for V Magazine

Ahoj lidi. Mám dneska trochu času... no jen trochu. Měla bych dělat jiný věci celý dny, ale já si prostě nemůžu pomoct... já nežiju čtením učebnic. Dneska jsem byla s tátou na Hobitovi... znova:D tentokrát ve 3D, takže trochu změna:D Miluju ten film. Miluju všechny ty filmy. I Pána prstenů, i tohle:) A taky miluju Filiho a Kiliho... já jsem se rozhodla, že tihle dva prostě neumřou. Je mi ukradený, co Tolkien napsal... prostě neumřou. A já vlastně nevim, co napsal, protože jsem Hobita zatím nečetla, ale ať už prostě napsal cokoliv, tak ti dva neumřou v žádnym případě :D ale neřikejte mi to. I když je to fuk, protože i kdyby to tak napsal, tak já to nehodlám akceptovat :D no... každopádně k věci:D Mám pro vás 10 nových fotek... ááách jo, první článek v tomhle roce :D No, je to nový photoshoot pro V Magazín. No... upřímně se mi moc nelíbí... jen pár fote. Ta třetí... možná... ta čtvrtá... ale jinak... no... moc se mi nelíbí, ale jsem ráda, že se objevilo něco novýho:)


Hi guys. I have time a little today. I was in cinema again, with my father, to see The Hobbit in 3D... yes. The Hobbit again. I just love that movie! And I love Kili and Fili, they're the best:) I just decided they're not going to die. No matter what Tolkien had written... and I actually do not know, because I didn't read The Hobbit yet, but I just decided they are not going to die. And don't tell me! Anyway, they are not, I will not accept that fact! Anyway, I have for you 10 new photos. My first article in this lucky year :D 10 photos for V Magazine. I actually like just some of them. Not all. Actually smaller part of them... :D the third one is kind of nice, the fourth... but some of them are kind of weird in my oppinion. But I am happy that this photoshoot was made. Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

13 komentářů:

  1. Miluju lidi, co jsou na stejné vlně ohledně něčeho z čeho sem momentálně vyprsklá... A to teď fakt jsem z Vampýrské Akademie.. Parádička.. už se těším, jak to bude pokračovat...

    OdpovědětVymazat
  2. Tento photoshoot je úžasný. Doslova z neho srší jej osobnosť :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mě se zase ten shoot líbí hrozně moc ♥ Kristen zde vypadá tak nějak luxusně

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se taky moc líbí! Ta čtvrtá fotka je dokonalá! Jinak já jsem Pána prstenů, ani Hobita ještě neviděla. Chci si to nejdřív přečíst:)

    OdpovědětVymazat
  5. Také se bojím zfilmování ale do role Dimitrije se prostě totálně hodí Ben Barnes... role Rose netuším proč si představuju jako Ninu Dobrev.. Lissu jako blond Kristen Stewart Adriana jako Drew Fuller a Christiana jako Iana Somerhaldera... to mám z toho že se moc dívám na upíří deníky a vůbec na upíří věci.. DDDDDJinak do Adriana sem se okamžitě zamilovala, ale teprve jsem dočetla druhý díl a začala 3. díl... jsem na 5. straně a už se nemůžu dočkat co bude dál a doufám, že budou i nějaké "lepší" scény s Adrianem než ve 2... Jinak stejně Dimitrij, je Dimitrij..
    Jinak neboj se čtu rychle.. za chvíli už si budeme moc popovídat a nebudeš muset mít nervy pokud půjde o prořeknutí se... No nic.. mám nervy v kýblu potřebuju další dávku Vampýrské Akademie.. R. Mead je prostě skvělá!!! Jinak co se týče filmů, doufám, že to zfilmujou a že obsazení dopadne dobře.. pokud ne, ta kniha tu je a zůstane a my se můžeme kdykoliv od filmu vrátit zpátky do Montany za Rose a Dimitrijem tak jak si je předtsavujeme my...

    OdpovědětVymazat
  6. Ten photoshoot mě naptosto unesl <3 Kristen je tady nádherná , umírám z ní :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na našej stránke je pokračovanie príbehov, tak ak chceš si prečítaj. Ďakujeme :) iwebpears.yolasite.com/istories.php

    OdpovědětVymazat
  8. vysledky kontroly koukni jak jsi dopadla

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, na mojom blogu je jedinečná šanca vyhrať CD Katy Perry ! Dúfam, že sa zapojíš :)
    http://ultimate-perry.blog.cz/1301/sutaz-o-cd-katy-perry-teenage-dream-the-complete-confection
    -prepáč za reklamu :)

    OdpovědětVymazat