středa 16. ledna 2013

Áááááááááááááách jo.

Ahoj lidi, vím, že tomu teď moc nedám, ale nějak není čas ani nálada.
Zítra máme maturák a už mám za sebou dva infarktový stavy :D
Nešel mi zapnout zip na šatech, zasek se, nešlo s nim hnout :D a taky jsem nemohla najít lístek na after. Bože, jsem na nervy :D fakt jsem solidně na nervy z celýho našeho slavnýho plesu :D Kromě toho, že to bude tak nějak protkaný tou melancholickou náladou... no co se dá dělat. Ách jo... aspoň, že ty šaty mám tak krásný... i když jim blbne zip :D No, co dál bych tak řekla... novinek o Kristen teď moc není, no přidám něco, na co jsem se trochu vykvákla v posledních dnech.
Každopádně jsem včera byla na tom vyhlášení na VŠUP. Vylezla jsem do toho čtvrtýho patra... abych zjistila, že z účastníků, kterých bylo přes 100 se do druhého kola dostalo pouze devět. Což mi přišlo docela nefér, vzhledem k tomu, že celkem berou šest.. aspoň do toho druhýho kola ještě mohli pustit víc. Tam moh člověk aspoň ukázat něco, co se týkalo fotografie... no mezi těma devíti jsem nebyla no, samozřejmě. Ááááách jo... ale tak čekala jsem to, to už jsem říkala no.
Tak mezi devíti lidma je těžký se najít no... fakt jsem doufala, že tam budu, ale nepřekvapilo mě, že ne. Jen mě to mrzí no, nemám moc záložních plánů pořád ještě :/ Ách jo. Kolikrát ještě dneska řeknu Ách jo? No to ještě nevím.
Dneska jsem přišla domů v šest, úplně mrtvá a urvaná. Dělala jsem totiž asi do půl třetí referát, takže jsem spala asi tři hodiny, samozřejmě jsem zaspala, jak jinak... :D a celej den usínám :D i když ne tolik, jak bych čekala... a ještě jsme měli odpoledku... tyrana:D no... každopádně zejtra asi nejdu do školy, abych se pořádne vyspinkala do růžova... hlavně bych tam šla jen na dvě hodiny, což se mi nechce... ale ještě si to rozmyslím. Jestli se vzbudím v půl devátý do růžova vyspinkaná, tak třeba vstanu a půjdu tam... :D Jinak je ze mě zloděj.. mám doma cizí svetr... byl mi dán jedním spolužákem. Já myslela, že je někoho ze třídy a on taky, ale ve skutečnosti sme ho asi někomu čorli :D Docela gól :D No, nevadí... nějak se to vydrží. Asi budu muset teda stejně dotý školy jet, abych ho dala na vrátnici... No na ty dvě hodiny se mi jít učit nechce, hlavně mám domluvenou kadeřnici a ještě si musím dojet něco koupit, takže to stejně nestíhám :D Anyway... dneska, jak jsme čekali na seminář, jsme ve třech sežraly s holkama celou tu velkou čokoládu milku... byla ve slevě :D ách jo, pak nemam bejt tlustá :D to bylo docela dobrý teda... ach jo, bude mi to chybět, bude mi to tak hrozně chybět, vídat je každej den na chodbách... nesmíme ztratit kontakt, s těmahle dvěma ne, fakt ne. Nikdy. Budou mi všichni tak chybět. Střední škola mi bude chybět. Ách jo :'( No, radši už půjdu, mějte se, zejtra se tu asi neobjevím, protože budu šílet z plesu :D tak se mějte famfárově, ozvu se v pátek... i když... no, možná... dobrou.
- Angie.

8 komentářů:

  1. Tak koukám, že maturitní ročník je vážně na nervy! Upřímně se na něj moc netěším. Jsem sice v kvartě, ale říkám si, že už by jsme měli začít plánovat náš maturiťák, protože mi se na ničem nejsme schopný dohodnout:( A děláš správně, že si z těch nepovedených talentovek nic neděláš:)

    OdpovědětVymazat
  2. Uvidíš že nakoniec všetko dobre dopadne, užij si to :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mi ľúto, že si nepostupila. Aj s tými šatami. Ale hádam si si to na plese užila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kontrola bola od piatka do piatka. Môže sa stať, že nám nedošla tvoja správa. U jednej to tak bolo. Radi si ťa pridáme naspäť.

    OdpovědětVymazat
  5. To mě mrzí že ses tam nedostala :/ Já se taky nedostala kam jsem chtěla, ale co už :/ Na plese si to užij!

    OdpovědětVymazat