čtvrtek 10. ledna 2013

Snow White and the Huntsman was nominated for Oscars!

Ahoj lidi, jak se máte? Nebudu moc mluvit o tom, jak se mám já, protože toje asi celkem jasný... je to těžký, pořád se s tím nějk nemůžu vyrovnat. Nemůžu na to přestat myslet... dokážu to, na chvíli, když něco dělám, ale vždycky mi to něco připomene... zkoušela jsem se učit... ale nepomahá to... nic si z toho nepamatuju a je to na nic:/ Já vím, že život musí a jde dál, že se čas nemůže zastavit, ale myslím, že bych to potřebovala, stejně tak zbytek třídy. Tak měsíc zaseklej v jednom momentě... abychom další den, až se čas rozejde, mohli zase normálně existovat... aspoň normálnějc, než ted. Každopádně už se mi stejskalo... říkala jsem si, že zkusím, jestli mi pomůže něco dělat tady... zaměstná mě to... a tak. Mám pro vás vlastně skvělou zprávu, i když ta možná nezním. Jak už jste asi pochopili z nadpisu, je to vážně vynikající zpráva. Film Sněhurka a lovec byl nominován na Oscara! Což je vážně totální paráda... je to rozhodně zasloužené, v těch kategoriích, ve kterých to je, ještě dvojnásob. Takže držím palce a jsem zvědavá, jak to dopadne.

* * * * * * * * *
Hi guys? How are you? I will not talk about me... it's hard and I still can't handle it. I can't stop thinking about that. I can, for a moment, when I am doing something. I was trying to study something, but it doesn't work. I don't remember anything... I know that life has to continue and the time will not stop... but I would appreciate if it would. Anyway, I've decided that I will try if blog will help me. Maybe it will. I need to do something... I have for you an amazing news actually. It doesn't look like that, but I really do. How could you find out after reading the title. Yeah, it is really true! The movie Snow White and the Huntsman was nominated for Oscar! In two categories! That's great. Kristen was not actually, but I feel that it's coming. I am really nosy, if it's gonna win. I cross my fingers. It would be awesome:)


Costume design
Snow White and the Huntsman (Colleen Atwood)
Anna Karenina(Jacqueline Durran)
Les Misérables (Paco Delgado)
Lincoln (Joanna Johnston)
Mirror Mirror (Eiko Ishioka)

Visual Effects
Snow White and the Huntsman (Cedric Troyan, Neil Corbould, Michael Dawson & Phil Brennan)
The Hobbit (Joe Letteri, Eric Saindon, David Clayton e R. Christopher White)
Life of Pi (Bill Westenhofer, Guillaume Rocheron, Erik-Jan De Boer e Donald R. Elliott)
The Avengers (Janek Sirrs, Jeff White, Guy Williams e Dan Sudick)
Prometheus (Richard Stammers, Trevor Wood, Charley Henley e Martin Hill)

9 komentářů:

  1. Je mi ľúto toho čo sa stalo viem ako ti je...inač ten film je užasný som rada, že je nominovaný na oscara

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Určite si teraz pomyslíš, že si robím reklamu ale nie je to celkom tak. Mojím cieľom nie je vyhrať SONC ako jednotlivcovi, ale chcem aby vyhrala Rihanna. Budem veľmi rád ak za mňa zahlasuješ na tomto odkaze http://brunomars-fansite.blog.cz/1301/finale-sonc Ďakujem! Hlasy rád oplatím :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mi je fakt ľúto, nedokážem si predstaviť ako sa musíš cítiť :(
    A gratulujem, že je nominovaný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to skvělá zpráva! Zrovna dnes jsem si říkala, že bych na to znova mrkla

    OdpovědětVymazat
  5. to je super :) mohl by to vyhrát

    OdpovědětVymazat
  6. ja sa má v pohode :) a tiež je mi to ľúto..

    OdpovědětVymazat
  7. Na našej stránke je pokračovanie príbehov. Tak ak chceš si ich prečítaj. Ďakujeme :)
    iwebpears.yolasite.com/istories.php

    OdpovědětVymazat