středa 23. ledna 2013

Breaking Dawn - part two: Behind the scenes footage

Ahoj lidi. Pořád sem ještě nenapasala ten článek o plese... vím vím, měla bych, ale furt to odkládám. Nemám na to pořád náladu, jsem trochu v depc z toho, že je to pryč a že tak hrozně utekl... dala bych si ho klidně znova. Ještě několikrát! Bylo to všechno moc rychlý :/ ale měla jsem krásný šaty :D Ale asi už to konečně zejtra nebo možná ještě dneska napíšu, uvidím. Ale určitě vám sem musím dát video z představení, protože to bylo nejlepší :D dala bych si ho ještě jednou, koukám na něj každý den :D No... abych přešla k věci, dneska pro vás jedno video mám. Je to video z DVD Rozbřesku 2 a je to z natáčení. Je fakt skvělý, líbí se mi, moc:) je tam i Lee Pace chvíli... :D Věděli jste, že hraje v Hobitovi? V tom prvnim dále má teda děsnej štěk a napoprvý jsem ho nepoznala:D ale hraje tam.. což je super, doufám, že v dalších dílech bude víc. Těším se... kvůli němu, Aidanovi (Kili), tomu, co hraje Filiho a Thorina a tak.. prostě jsem magor, už jsem to viděla 4x... :D No nic.. Jsem cákloš:D Nicméně zpátky k tomu videu, je fakt super, líbí se mi, Kris tam samozřejmě taky je a ke konci tam má i krátký komentář, takže se určo mrkněte:
* * * * * * * * *
Hi guys. I still didn't write that article about my prom... I know, I know... I should, but I am still putting that off. I don't have mood for it, I am quite depressed about that it's gone, that it already was and I would love to have it again! It was too fast. But I will probably write it today or tomorrow. And I will publish video from our performance :D it was fun! I loved doing that :D Anyway, I have for you today another video. It's new behind the scenes footage from Breaking Dawn - part two DVD. I love that, it's awesome, I really love that! And Lee Pace it there too. Did you know he plays in The Hobbit? He doesn't have a long part in the first movie, but I hope he will be more in the others. I can't wait, I am kind of crazy. I love him, but I probably love that guy who plays Kili most... :D Aidan <3 And Fili and Thorin... well.. back to the video... I love it, Kris is there too of course and she talks there shortly too, so enjoy:

7 komentářů:

  1. Už som videla to video aspoň viem ako sa to natáčalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že sis ples užila a už se těším na ten článek:) Video je krásné!

    OdpovědětVymazat
  3. Som rada, že sa ti ples páčil, chcela by som vidieť tiee šaty :) Aj ja sa chystám na ples :)

    OdpovědětVymazat
  4. vzdycky me bavi videt jak to vytvari:)

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem Behind Scenes videá, a toto opäť nesklamalo. Kristen to tu moc pristane, a veľmi sa teším aj na ďalšie :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se těším na popis plesu ! Video a hlavně třeba nějaké fotky :)) Taky budeme mít za chvíli ples ,ale na svůj maturitní si ještě dva roky počkám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Achjo netuším co se to děje,ale nějak nevidím novější články a to jsem to chtěla všechno napravit a okomentovat článek o plese a novinky :(

    OdpovědětVymazat