pondělí 14. ledna 2013

VŠUP... aneb jak jsem se nejspíš nedostala na vejšku:D

Hello dears. Jak se máte? Já se mám dosti podivně, abych tak pravdu řekla. Teď momentálně jsem fakt hodně nasraná z několika různejch důvodů, ale nechce se mi to moc řešit. Pár hlasů tu šlo, abych tak nějak napsala, jak dopadly moje talentovky. Tak jsem vám teda chtěla napsat, jak vypadaly talentovky, protože výsledky se dozvím až zítra...
Tak jsem tam tak přišla, abych teda složila talentové zkoušky na VŠUP. Nejprve jsem asi deset lidí v metru a v autobuse skosila svojí kreslící deskou :D a pak jsem jak náměsíčná - protože sem vstávala v 6:00 - dopajdala k té škole. Všichni stáli venk, což jsem nechápala, ale stáli prostě venku. Tak sem taky stála venku. A to bylo fakt dost nepříjemný, páč jsme se tam dost vymrazili. Venku pod nulou.. brr. Nesnášim.
Nicméně. Pak nás teda pustili dovnitř. Dala jsem se tam do řeči s jednou holkou, která šla taky na fotografii, tak sme pak společně hledaly třídu... samozřejmě byla až v poslednim patře. Když jsme se tam nahoru vyškrábaly, zjistily jsme, že je tam výtah... a to se hodí :D to fakt naštve no.. Pak jsme odevzdali práce... a pak jsme šli do tříd. No s tou holčinou jsme byly ve stejný, tak to bylo fajn, dělaly jsme si tam z toho tak nějak trochu srandu.
Museli jsme se prokázat občankama a dostali jsme takový dva listy papíru. Jeden byl prázdnej a jeden měl na sobě kruh, čtverec a obdélník. No... a pak nám zadali úkoly, který naprosto neměly nic společnýho s fotografií a upřímně, to mě docela naštvalo. První, že máme navrhnout grafický řešení CDčka nějaký kapely do toho čtverce. Do obdélníku vztah pozitivu a negativu... a do kroužku návrh razítka s našema iniciálama... takže jako spíš zkoušky na grafiku a ne na fotografii. A na ten druhej papír? Autoportrét... 1. to nevypadá jako já a 2. to ani nevypadá jako člověk. Jak fakt paráda, já ksichty kreslit prostě neumim. To byla podpásovka. Jediný, co měla tahle zkouška společnýho s fotografií byly tři otázky na zadní stranu toho velkýho papíru s autoportrétem... u který jsem se teda dost zapotila, ale nakonec jsem teda něco vyplodila. Nicméně... fakt na prd... myslím, že do druhýho kola nepostoupím. Ale těžko říct. Docela se bojím... jako kdyby šlo prostě o focení, tak myslím, že mám šanci... ale takhle? Já nejsem grafik. Ne grafik tohohle stylu. Prostě to stálo za prd a nemám nejmenší šanci se tam dostat, páč jako fakt nechápu, proč by měl fotograf nutně umět kreslit. Jako ne, žebych neuměla kreslit, ale prostě... mě to tak nějak.. trochu naštvalo. Bojím se, že fakt nepostupím no... ale uvidím zejtra no. Ách jo. No uvidím zejtra a hned dám vědět. Když už nic jinýho, tak jsem z toho vytěžila novej foťák... na film :) fotka je zkušební z něj... fotí vážně parádně! Je z bazaru a stál jen 1800,- což nechápu, protože mu fakt vůbec nic neni a kreslí skvěle:) No už půjdu, zejtra dám vědět.
- Angie.

8 komentářů:

  1. Určitě to nebude tak špatné, jak si myslíš ;) Ale budu držet palce, aby ses tam dostala

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo by škoda, kdyby ses tam nedostala

    OdpovědětVymazat
  3. Já naštěstí talentovky neměla, ale měla jsem příjmačky  zplavání. Půl roku jsem chodila trénovat, abych tam pak dostala 2 z 10 bodů...

    OdpovědětVymazat
  4. Ta fotografie je moc krásná <3 A držím ti palce!

    OdpovědětVymazat
  5. Nemusíš byť z toho smutná, veď môžeš postúpiť. Každý kritizuje sám seba (teda aspoň väčšina ľudí), určite to bude dobré :) Ja som tiež mala ísť na talentovky do umeleckej strednej, ale prišla som neskoro na skúšky, tak som ich už ani nerobila, a je mi toho celkom ľúto, ale tak čo s tým urobím... ty si na nich aspoň bola. Určite ťa príjmu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám nový blog, více o tom na něm.

    OdpovědětVymazat
  7. Třeba to vidíš až moc černě:)

    OdpovědětVymazat