pondělí 21. ledna 2013

Gallery update + video: W Magazine

Ahoj lidi. Jak se máte? Já celkem fajn. Přemejšlím, jestli mám jet na dva tejdny na letní kurz do Anglie nebo ne. Je to docela drahý... ale je to skvělá příležitost, takže fakt nevím. Respektive ano, vím, hrozně moc chci jet, ale mám v sobě takovej ten blok, takovej ten pocit provinilosti, že by to platili rodiče. Můžu si našetřit na libry, který budu potřebovat s sebou, ale nemůžu si to zaplatit celý. Což je sice samozřejmý, ale stejně je to takový hloupý no. Každopádně ještě uvidím. Chtěla bych jet někam i s našima... a to by mě s sebou asi už nevzali... i když možná jo, těžko říct... ach jo...:D Je to těžký:D No, jinak se omlouvám, že jsem tu teď skoro nebyla, ale měla jsem spoustu věcí, který jsem musela udělat a spoustu věcí, o kterých jsem musela přemýšlet, takže na blog nebyl ani čas ani nálada. No měla jsem ten maturák. Byl fakt super, ještě vám o něm povím víc, ale asi až zítra. Dneska jsem chtěla přidat taky nějaký nový článek a oběhnout affska. No, co pro vás mám. Ono těch novinek moc není no. Tohle je jen krátké video, kraťounký rozhovor pro W magazín a jedna fotka z photoshootu pro tento časopis. Na té fotce Kris vypadá docela unaveně mi přijde, ale ty šaty vypadaj pěkně.
* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am fine. I am thinking about if I should go to English course this summer or not. It is quite expensive. But it is a great opportunity, so I really don't know. Actually, I know... I really want to go there, but I have a bad feeling about that it's expensive and my parents have to pay for that. I can earn pounds which I will take with me, but I can't pay whole course. So... that's the only bad thing about that. I don't know... I am scared to believe that it will become real. Well... I'll see. Anyway, I am so sorry I wasn't here last few weeks, but i had too much things to do and to much things to think about. So I didn't have time and mood for writin articles. I had maturita prom, I'll tell you more about that. But now, I have for you something new. It's video and one photo from shooting of new photoshoot for W magazine. The video is really short, Kristen says there something about Amy Adams and so, just watch that and you'll hear what she says. And one photo. I think, she looks there pretty tired, but her dresses are nice. So enjoy.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

8 komentářů:

  1. wow, do Anglicka by som hned išla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen je tu zlatá, a čo sa týka toho Anglicka, išla by som tam hneď. Je to naozaj skvelá príležitosť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten malý photoshootek se mi moc nelíbí, ale v tom videu je Kristen hrozně roztomilá ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já kdybych měla tu možnost jet na letní kurz do Anglie, tak si to nerozmýšlím ani minutu! Anglii hrozně miluju!! Byla jsem tam loni v létě na poznávacím zájezdu a jsem z toho naprosto nadšená! Hned bych tam jela znova:) Na druhou stranu chápu, že si děláš starosti o peníze - ale podle mě je to skvělá příležitost:)

    OdpovědětVymazat
  5. Trochu spíš vypadá, jako by si něco šlehla
    Odjeď, radím ti dobře! Já bych jela hned mít tuhle úžasnou příležitost!

    OdpovědětVymazat
  6. Když máš tu možnost, tak jeť :) určitě to bude skvělý zážitek a ve videu to Kristen moc sluší :)

    OdpovědětVymazat