neděle 2. července 2017

Outfit duel no. 22

Nejdřív ze všeho bych vám chtěla hrozně poděkovat, protože tenhle blog překonal další významný milník. Před pár dny překonala návštěvnost blogu 44 tisíc a to mi přijde naprosto úžasné. Děkuju vám moc, mám vás ráda! No... stejně jako každý měsíc, i tento měsíc mám pro vás další ankety. Jako první mám pro vás outfit duel, no bohužel pro vás nemám výsledky toho předchozího, protože je to aktuálně plichta... a tak vás poprosím, jestli byste někdo neskočil hlasovat tady, abych nemusela být ten, kdo to rozsekne. Protože všichni víme, že já bych rozhodný hlas Chanelu dala jen za předpokladu, že by obojí byl Chanel :D Což v tomto případě není. Nemůžu uvěřit, že už začal červenec. Hrozně to letí, je to šílené. Za dva měsíce už odjíždím do Utrechtu a upřímně mě to děsí, ale zatím si to tolik nepřipouštím. Pořád je ještě hodně, co musím udělat, než tam odjedu, tak to tak nějak... odsouvám. No nic. Teď už k anketě. Do nové galerie jsem nahávala staré fotky od roku 2002 až do roku 2008. Zatím tedy pouze fotky z různých akcí. A protože Kris teď neměla moc fotek z nějakých akcí, které by byly aktuální, musela jsem sáhnout do minulosti. A když už, proč nesáhnout do dávné minulosti? Vzala jsem dva outfity právě z roku 2008. První z nich je z prosince, konkrétně potom z Photocallu 'Twilight', který proběhl v Paříži. Jako druhý outfit jsem si vybrala outfit z premiéry 1. dílu Twilight Ságy - Twilight, která proběhla v listopadu v Los Angeles. Jsem moc zvědavá, který vyberete :)
* * * * * * * *
First of all, I would like to thank you so very much, because this blog achieved another amazing milestone with 44 000 visitors! Thank you so much, I love you guys!!! Well, as every month, I have for you new polls of the month. I cannot believe it's already July. Last couple of weeks were crazy, exams, my finals... and in two months, I am going to Utrecht. I am so scared. And it will get worse. Whatever. I have for you outfit duel no. 22, but I do not have a winner of last month's poll, because it's a tie for now. So I would like to ask one of you, if you could go vote, so I don't have to be the one, who chooses the winner. 'Cause everyone knows, I wouldn't choose Chanel. You can vote here. So I have been uploading photos from old events, when I got an idea, what outfits to choose for this months poll. I've decided to choose two outfits from events in 2008. First of them is from 'Twilight' photocall in Paris and the second one is from the World premiere of 'Twilight' in Los Angeles. I am very curious, which outfit will you choose. When the previous one is decided, I will add tha winner in this article.





Vítězem minulého kola se s počtem 9 hlasů stal 2. outfit od Balenciagy z premiéry On the Road v Cannes z roku 2012.

7 komentářů:

  1. To, že je červenec, je příšerný. Vždyť před chvílí byl všude sníh a teď? Za půl roku zase Vánoce, děti maj prázdniny... no hnus. Kéž by byly prázdniny pro všechny, i pro nás pracující strašně by mi bodly
    Jinak ještě k Lee a tomu jejímu freshi - já co jsem četla snad v nějakém rozhovoru, tak Lea snad nikdy nebyla ve fastfoodu ona si ráda dopřává jídlo, to jo, ale prostě zdravý. Potřebovala bych to naučit
    K anketě - já hlasovala pro dvojku :) ty šaty jsou totiž děsně zajímavé a Kristen k nim má skvělej účes :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ti určite s tými návštevami gratulujem a je to mega veľa ale ty si to určite zaslúžiš ♥. Išla so ti aj zahlasovať do minulej ankety aj keď neviem či to pomohlo... A to že je Júl tak mne sa nechce veriť aj keď teraz sedím sama doma a mala by som byť v škole ale vnímam to že je víkend alebo nejaké voľno aleže sú prázdniny tak to vôbec. Ako popravde bolo to ťažšie lebo ani jeden ma až tak veľmi neočaril ale nakoniec som vybrala druhý.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k překročení 44 tisícům návštěvníků :) Ty si to zasloužíš. Píšeš skvělé články a o Kristen se upřímně zajímáš a je vidět, že tě to prostě baví. Už se těším až budeš slavit kulatou padesátku Jinak v předchozím kole jsem zahlasovala a jak jsem viděla, tak plichat zmizela A souhlasím. Taky se mi ani nechce věřit, že už je červenec. Aspoň máme ten Comic Con, ale jinak je to docela na prd, jak to letí. Ty nám odjedeš do Nizozemska a já nastoupím na novou školu. Myslím, že se "těšíme" obě Ale ne, určitě tam nějaká radost bude, ale tu překrývá ignorace a strach. No nic - teď už k anketě. Mě teda moc potěšilo, že jsi vybrala outfity z doby před devíti lety. Je to taková hezká vzpomínka :) Kristen navíc slušely oboje šaty. No po menší rozvaze jsem se rozhodla hlasovat pro jedničku. Přijde mi, že tenhle střih šatů jí sedl o chlup více :)

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Teda myslela jsem outfit číslo dvě Mně se to tam nějak popletlo. Takže teď už správně → dávám hlas dvojce!

    OdpovědětVymazat
  5. mno a tak ti teda gratulujem k tomu je to naozaj skvelé a krásne, že to takto postupuje hore a hore, źe ? :P :P
    mno tak ja som dala hlas jednotke lebo to druhé sa mi teda vobec nepáči a to ani na Kris to nezachrámi proste mi je to divné a zvláštne, viac sa mi teda páči ten prvý a tak aj budem hlasovť

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, 44 tisíc návštěvníků! Gratuluju ti a vůbec se nedivím, jen blázen by nenavštěvoval tvůj skvělý blog! ♥ Jinak tady jsem měla hned jasno, za mě je to určitě jednička, ty šaty si dodnes pamatuju, jak jsem je už na Kristen viděla díky těm fotkám z akce! :) Jsou skvělé a pořád se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat