pátek 19. května 2017

Gallery update 65.4: New 'Come Swim' BTS pics + photo with fan + New York takeover


Dneska ráno, když jsem přišla domů z odběrů krve, jsem si sedla k počítači s tím, že konečně napíšu článek. Což se očividně nestanu. Nemám ráda takové ty dny, kdy si naplánujete, kolik toho uděláte a pak nakonec celý den koukáte na videa na youtube. Jasně, sem tam jsou potřeba, ale já osobně mám pak vždycky výčitky, že jsem nedělala něco trochu produktivnějšího. Teď očividně píšu článek, ale je to jiný článek, než který jsem chtěla původně napsat. Ten původní měl být o JT Leroy projektu, ale nakonec jsem se raději rozhodla pro fotky. Tenhle týden byl vážně peklo. Zítra jdu na pochod Praha-Prčice, což bude takovej ideální závěr, nejspíš tam umřu :D Ale jestli tohle zkouškový nevypustím duši, tak už asi nikdy. Jenom tenhle týden jsem měla 4 zkoušky a jsem z toho úplně vymletá. Ještě mám asi dalších 8 a k tomu dělám 21. června státnice, takže to bude hodně náročné. Upozorňuji proto, že pokud třeba zmizím na týden, nebo tak něco, tak to není proto, že mě někdo zabil (aspoň doufám :D), ale proto, že se učím na zkouškové. Mimochodem, víte o tom, že Tom Felton natáčí v Praze? Měl by tu být 7 týdnů, tak teda doufám, že na něj někdy narazím :D A jak se máte vy?

Teď už tedy ke Kristen. Kristen by měla zítra představit svůj režijní debut, krátký film 'Come Swim'. Vzhedem k tomu, že má jiné povinnosti a stále natáčí Underwater v New Orleans, tak v Cannes ještě není a nejspíš přiletí buď dnes anebo zítra ráno. Večer už by se pak doufám měla objevit i na červeném koberci, tak snad to klapne. No a vzhledem k tomu, že Kris natáčí v NOLA, tak furt nejsou moc žádné jiné novinky. Dneska pro vás mám ale alespoň nějakých pár fotek. Mám pro vás 2 nové fotky z natáčení filmu 'Come Swim'. Obě fotky se mi moc líbí :) Další fotka potom pochází z New Orleans, na které je Kristen s fanynkou :) a poslední sada fotek potom pochází z New Yorku. Mým zdrojem je tentokrát Twitter. Zdá se totiž, že Chanel rozjel v New Yorku kampaň Ombre Premiere Collection ve velkém, protože nejen, že jsou vylepené plakáty s Kristeniným obličejem všude po městě, ale dokonce i NAMALOVALI, doopravdy a ručně namalovali několik velkých billboardů, které jsou tedy opravdu skvělé. Já před těmi, co to malovali, smekám a rozhodla jsem se, že se s vámi podělím :)
* * * * * * *
I sat down this morning with a will to finally write an article to at least one of my blogs. And that failed, obviously, 'cause it's not morning anymore and hours later I still didn't write it. But now, I'm here and I am writing it, so that is something. I was watching a movie in Spanish, which was kind of weird, since I've forgotten most of the things I knew from school, so it would be probably very similar if I would watch it with mute volume mode... Nah, I understood some parts surprisingly good, but some parts... not so much. Whatever. That was probably everything I've done whole day, except watching youtube videos and sleeping, s... yeah. Very... productive day. This week was hell. It was terrible. The examination period started on Monday and I had four exams only this week, I have two next week and I have another... six I think, some time later. If I won't die or go nuts this year, then probably never. On June 21, 2017, I will be passing part of my final exams, so it will be a really tough couple of weeks. I am honestly not really sure how much will I be here during this time, so if I disappear for couple of days or a week or something, I am probably not dead, just studying. Well.

To Kristen and her life. She should appear in Cannes tomorrow. Part of her team is already there, but she is still working on Underwater movie, so she might go there today evening or tomorrow morning, but she's definitely going to be there, which is cool. I also have for you today some new photos, but since she's still in NOLA working, I don't have much. I have for you 2 new/old behind the scenes photos from the filming of 'Come Swim' short film. I also have for you one new photo with fan from New Orleans. By the way, do you know that Tom Felton is filming in Prague? I am freaking out a little bit. He's supposed to be here for 7 weeks, so I will definitely meet him. Weeeell back to Kristen. I also have for you some pictures from the streets of New York City, where Kristen's face is supposedly everywhere now thanks to that Chanel Ombre Premiere Collection to eye make-up. Not only were posters hanged around the city, but Kristen's huuuuge portraits were PAINTED on walls. Which is very impressive, so I decided to share it with you.

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. mno tak to ti držím palečky aby sa ti to všetko podarilo a neporazilo ´ta z toho všetkého a to, že tu nebudeš je v poridku a je to pochopiteľné lebo toho mááááááááš neúrekom takže ti to ani trochu nezávidím, nmo a to, že bude Tom v Prahe to počujem až tu tak aj v tom ti držím palečky aby ti to vyšlo, bolo by to skvelé a poriadny zážitok a aj taka malá odmena za to trápenie v škole     ,mno a tak fotografie z natáčania jej filmu sa mi tiež vášne páčia a Kris tam vyzerá skvelo, takto sa mi páči veľmi , a tie billboardy sú fantastické a teda nešetrili a poriadne sa rozšupli keď to dali takto namaľovať ale stojí to naozaj za to lebo sú úžasné

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce na zkouškový, ať se vše podaří. A ten pochod, to nevím, zda bych dala. Kdysi na vejšce jsem šla pochod na 50 km, Ústí - Milešovka - Ústí, katastrofa, pak jsem se týden léčila. Jo, billboardy jsou parádní...

    OdpovědětVymazat
  3. Takové dny mám někdy taky. Říkám si, co všechno udělám a pak si řeknu: "Vždyť si taky zasloužím day off" A stejně jako ty, i já mám výčitky. Ale vždycky se snažím udělat aspoň něco :) Jinak teda držím palce se všemi těmi zkouškami a hlavně se státnicemi! Jsem si jistá, že to všechno zvládneš a za chvíli už si budeš užívat zaslouženého volna :)
    Pokud jde o Kristen, tak už se moc těším na tvůj článek o Cannes :) Zatím se tedy spokojíme s těmito dodatečnými fotkami. Hodně se mi líbí ta fotka s fanynkou. Je super, že tu Kristen není moc nalíčená a... já to prostě řeknu - vypadá tam trochu jako kluk A ty plakáty jsou teda naprosto senzační! Taky nechápu, jak něco takového mohl vůbec kdy kdo namalovat! Přeci jen je to obrovský obraz a namalovat to tak, aby vypadal přesně jako malovaná osoba... to už chce vážně obrovský talent! :)

    OdpovědětVymazat