neděle 7. května 2017

POTM: June 2017

Proč ten čas tak hrozně utíká? To je vážně neuvěřitelný. Už je 7. května, za chvíli začíná zkouškové, za chvíli budu státnicovat, ani se nenaděju a budu v Utrechtu. To je fakt šílený, jak to utíká. Nechápu, kam všechny ty měsíce utekly. Z roku 2017 už jsou 4 měsíce v tahu a já ani nevím, jak se to stalo. A k tomu už je mi 23 let. Je to tak divný! No nic... Po týdnu jsem se konečně dokopala k tomu, abych udělala i druhou anketu tohoto měsíce. Nevěděla jsem vůbec, jaké fotky vybrat, protože Kris teď nemá skoro žádné novinky a tak jsem se uchýlila k fotkám staršího data. Na Twitteru jsem náhodou narazila na video z focení photoshootu pro NYLON z roku 2015 a hned jsem si vybavila, jak hrozně se mi tehdy líbil. Dokonce z něj byl udělaný i 25. photoshoot tohoto blogu, který si můžete připomenout zde. Někteří z vás si ho možná ještě pamatují. Já tenhle konkrétní ano, ale třeba na 24. jsem úplně zapomněla :D No každopádně jsem tenhle photoshoot vybrala do ankety, protože ho mám moc ráda a můžete si připomenout Kristen z roku 2015. Jsem zvědavá, kterou fotku vyberete jako tu vítěznou.
* * * * * * * *
Why does the time run so fast? It is unbelievable. It's already May 7, 2017... Where did those other months go? Where did al those years go? I am 23 now. That is so fucking weird. Well, whatever. After a week from the beginning of this month, I FINALLY have for you also the second poll of them month. Since Kristen doesn't have many news right now, I didn't know what to choose for this poll. I have decided to choose from older photos and then I was reminded of the NYLON photoshoot from 2015 and the choice was made. I loved this photoshoot so so much, it is amazing. There even was a layout made from this photoshoot, some of you might remember, but it's already almost 2 years... Which is insane. You can refresh your memories here. It was the 25th layout of this blog, now the 36th is here. Also, INSANE. I cannot believe it's already almost two years from the premiere of American Ultra. I am having a little bit of personal crisis right now :D Well, whatever. I've chosen this photoshoot for photo of the month june poll and I am very curious which one will you choose.


Myslela jsem si, že minulé kolo vyhraje buď ta poslední fotka, nebo právě 1. fotka, která nakonec ostatní převálcovala. Ani se nediví. Jde o fotku z TODAY show, na které je Kristen hrozně roztomilá a vypadá skvěle :)
* * * * * * *
I thought that the winner of May's poll will be the last picture or the first one. I was right, because the first one won. It is a picture from TODAY Show, where Kristen was in March, few days after she shaved her head and she looks so cute in that picture, so I am glad it won.


6 komentářů:

  1. Angie, ani mi o tom plynutí času, nebo spíš jeho úprku, raději nemluv, jinak budu mít zas depky! Ani se nenaděju a bude mi třicet a v tu ránu budu mířit do důcbodu...je to šílený! Ale fakt, jak je člověk starší a starší, víc si to uvědomuje. Na střední jsem tohle vůbec nevnímala, tam jsem si přála, ať mám o pár let víc, teď zas naopak Ach jo!!   
    Raději ke Kristen...jako ty fotky jsou bomba! A pamatuji si je jak na designu, tak když jsem je viděla poprvé...a znovu jsme u toho času...vážně jsou to dva roky!! Hele, myslela jsem, že mám jasno a že dám jedničku, ale jak tak ty fotky zkoumám, nějak mě to víc táhne k trojce Nevím, čím si mě získala, ale dám ji teda hlas

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, je to šílené, jak ten čas letí, někdy se mi chce z toho až brečet, ani se nenadějeme a bude nám už 30! To je úplně děsivé ... Kéžby ten čas mohl někdo zastavit. A co se fotek týče, tak jsem měla hned jasno, 4ka je skvělá! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Je to děs, jak rychle ten čas letí. Za chvíli budeme zase vytahovat vánoční výzdobu Někdy si říkám, že je škoda, že neexistuje nějaký ten kouzelný ovladač jako byl ve filmu Klik - život na dálkové ovládání... Sice se to pak na konci Sandlerovi vymstilo, ale já si v poslední době docela často přeju, aby ten čas šel zstavit nebo aspoň zpomalit... Ale k anketě. Fotky jsi vybrala opravdu pěkné! Já se rozhodovala hlavně mezi dvojkou a čtyřkou. Ale nakonec jsem dala hlas teda té poslední. Ta mě upoutala hned na první pohled a celkově se mi líbí ta Kristenina póza, líčení a rozcuch

    OdpovědětVymazat
  4. jop pametám si na ten lay a ten bol perfektný a veľmi sa mi páčil a to hlavne vďaka tej fotke ktoú si použila a za ktorú teraz aj budem hlasovať a to je číslo tri, lebo je DOKONALÁ a ani za inú by ma nenapadlo ani hlasovať, je to asi moja najobľúbenejšia fotka s Kristen

    OdpovědětVymazat
  5. Hlasuji pro první fotku, uchvátil mě ten její rebelský pohled.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě o tom plynutí času ani nemluv, to je hrozný! Mě příští rok bude čtvrt století, no chápeš to??!! Já ne Strašný toto. Nicméně, jasně že si ten design pamatuju, tenhle photoshoot jsem si hned oblíbila a nejvíc se mi líbila vždycky ta třetí fotka, takže je jasný, že hlasuju pro ní :)

    OdpovědětVymazat