pátek 5. května 2017

Outfit duel no. 20


Tak jsem se konečně dokopala alespoň k jedné z těch anket :D Jako první mám pro vás jako obvykle souboj outfitů. Kristen se tentokrát neobjevila na koberci každoroční módní události MET Gala, což je možná dobře, protože letos byl fakt divnej ročník, no alespoň mi to dalo inspiraci k outfit duelu pro tento měsíc. Rozhodla jsem se, že vyberu právě mezi outfity z MET Gala a protože jednou už jsem vám hlasovat o outfitech z MET Gala dávala, výběr se mi z 5 zúžil pouze na 3. A poté, co jsem je dala vedle sebe, bylo jasné, že ten z roku 2011 musím vynechat, protože by bylo až příliš zřejmé, že ten vyhraje :D Nebo alespoň mně to tak přišlo. Vybrala jsem tedy outfit z roku 2012, kdy Kristen ještě spolupracovala se značkou Balenciaga a s jejich návrhářem Nicolasem Ghesquierem, který aktuálně spolupracuje se značkou Luis Vouitton a mimochodem obléká na většinu akcí Sophie :D To jen tak k tomu, jak jsou moje dvě blogová zaměření propojená :D Ale zpět ke Kristen. Druhý outfit je potom z loňského roku, kdy měla Kris na sobě samozřejmě jedny z šatů z dílny Chanelu. Já osobně nemám moc ráda ani jeden z těch outfitů... ne, že by se mi nelíbily vůbec, ale mám k nim jisté výhrady a nepatří k mým oblíbeným, tak jsem upřímně dost zvědavá, který si vyberete :D Když kliknete na obrázky, měli byste se dostat do galerie, abyste si mohly outfity lépe prohlédnout. Tak co? Pro který hlasujete? A co vůbec říkáte na letošní MET Gala? Dost divný, co? :D
* * * * * * * *
Well... Kristen didn't attend this years MET Gala, because of filming, but I at least decided to choose two MET Gala outfits from previous years for this months fashion duel. There was one, it was the third one and it was with the 2013 and 2014 I think... Kristen skipped 2015 and was also in 2011, but it would be too obvious which one would win, because the 2011 one is really beautiful, so I've chosen the last two possibilities. The 2012 and last years, 2016 outfit. I think it will be hard choice, but I might be mistaken. I actually don't like any of these two very much, I find them both kind of weird :D So I am really curious, which one are you going to choose. Kristen was wearing Balenciaga in 2012 by Nicolas Ghesquiere, who now works with Luis Vouitton and dresses Sophie Turner, by the way. But back to Kristen. In 2016, she was of course wearing Chanel. So which one do you prefer?



Dost jsem čekala, že nakonec vyhraje 1. outfit, ačkoliv v jednu chvíli to dokonce bylo i napínavé a byla plichta :D Ty outfity jsem vybrala, protože jsou dost podobné, no i já musím uznat, že ten první z premiéry On the Road z roku 2012 mám trochu radši. Ten kontrast bílé a černé tomu dává správný šmrnc. Tak jsem ráda, že to dopadlo tak, jak to dopadlo.
* * * * * * *
As I actually expected, the first outfit from On the Road premiere in 2012 won last month's outfit duel. I love them both, but I actually also prefer this one a little bit more, so I am happy with your choice.



5 komentářů:

  1. Letošní Met Ball byl dost bizarní! Já nechápu, že některé ty věci někdo vážně navrhl a navíc že si je někdo pak dobrovolně vezme Ale někdy když koukám na módní přehlídky a všechny ty modely tam, tak žasnu podobně jako u letošního Met Ballu, je dost děsivé, kam až ten módní průmysl dospěl Ale stejně mě teda mrzí, že tam Kristen nebyla. Jsem zvědavá, jak by se zrovna ona s tím letošním tématem poprala:) Já jsem dala v tomhle duelu hlas jedničce a upřímně mi její spolupráce s touhle značkou dost chybí, pro mě to bylo mnohem lepší než Chanel!
    P.S. Ta písnčka je opavdu úchylná! Panebože!

    OdpovědětVymazat
  2. Dávám za jedna, jednoznačně......

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, letošní MET Gala teda nebylo nic moc. Šatů se mi tam moc nelíbilo a pak, jak jsem ti už myslím psala, vyšlo najevo, že se tam třetina lidí zabarikádovala na záchodech a kouřili tam... To mi přijde trochu jako ostuda. Ale i tak je škoda, že se tam letos Kristen neukázala. Zajímalo by mě, co by si na sebe bývala byla vzala Ale k dnešní anketě. Rovnou řeknu, že jsem hlasovala pro dvojku. Ta jednička má super střih, ale už se mi moc nelíbí, jak je tam kombinace všeho možnýho a ty boty... ty se mi prostě vůbec nelíbí. Ty druhé šaty taky nejsou úplně "100% láska", ale přeci jen se mi líbí o chlub víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle bylo pro mě těžké, protože ani jeden z outfitů se mi nelíbí. Ale asi o trochu více se mi líbí druhý outfit, vypadá zajímavě, ale stejně mi ke Kristen úplně nesedí.

    OdpovědětVymazat
  5. Letošní MET Gala bylo takové meh no Prostě nám tam chyběli naše ženy, s nima by to bylo určitě lepší Tady z těch outfitů se mi teda určitě víc líbí ten z loňska, já už si nepamatuju jak jsem na něj loni reagovala, ale teď mi přijde hrozně stylovej, na tuhle akci jak dělanej, plus to líčení a vlasy, prostě jasně hlasuju pro dvojku

    OdpovědětVymazat