pátek 12. května 2017

Gallery update 65.3: New/Old Equals BTS pics + new 'Come Swim' stills


Ahoj všichni. Tohle období novinkového ticha by už mělo brzy skončit, jak doufám. V příštích dnech totiž už konečně začíná Cannes Film Festival, na kterém má být uveden Kristenin režisérský debut, 17 minut dlouhý film 'Come Swim' a spolu s filmem by tam měla přijet i Kristen. Přeruší tak už asi dvouměsíční natáčení filmu Underwater v New Orleans a odletí do Francie. Já doufám, že se dočkáme nějaké té propagace a možná i červeného koberce. Sice dneska i mám nějaké novinky, ale už bych přivítala nějakou tu akcičku, protože po Cannes to nejspíš vypadá na další až 7. června, kdy se má Kristen objevit na akci s názvem Brady Center Bear Awards Galaa mezitím bude nejspíš stále natáčet. Tak uvidíme. Tohle novinkové ticho mě ale ničí. No, dneska pro vás pár věcí mám. Jinak koukáte ještě někdo na hokej? Já to letos nějak neprožívám tolik, jako obvykle, dokonce jsem zapomněla, že vůbec už mistrovství začalo :D Koukala jsem až na zápas s Běloruskem, ten s Kanadou mi úplně uniknul. Teď dávají Česko - Slovinsko a zatím to teda vypadá, že tenhle zápas konečně nejspíš vyhrajeme, když je to 4-1, ale nechci to zakřiknout :D To vypadalo i pro Finy, že nás porazí a nakonec jsme obrátili stav 0 - 3 na 4 - 3 :D No dost o hokeji, zpět ke Kristen. Kristen byla jmenována tváří pro novou kampaň Chanelu, konkrétně tentokrát bude tváří nového parfému. Kampaň by měla být spuštěna září. Juhů, Červenka dal gól! :D No nic. Tak oprava, 5 - 1 :D No nic. Zpět ke Kristen. Já osobně jsem z těch, kteří by byli radši, kdyby Kristen spolupracovala s nějakou jinou módní značkou než s Chanelem, protože nemám Chanel moc ráda, ale dokud ta spolupráce přináší nové fotky, nová videa a nové akce, tak jsem s tím asi smířená. No... a teď k těm fotkám. Mám pro vás 4 nově zveřejněné fotky z natáčení filmu 'Equals' v roce 2015. Kdysi dávno jsem přidávala 6 fotek z této série černobílých snímků od Kristeniné kamarádky, fotografky Lindsey Byrnes, no a teď se objevily další 4, které jsou opět skvělé a mně se opravdu moc líbí. Kromě těchto 4 fotek mám ještě další dvě, které s Equals částečně taky souvisí. Jsou to dvě zbrusu nové stillsky z filmu Come Swim, o kterém už jsem se dnes zmínila. Co má společného s Equals? No jeden z vizuálních editorů tohoto filmu, nebo jak to definovali to povolání, spolupracoval s Kristen právě na 'Come Swim' a co se vizuálna týče, tak mi to trochu Equals připomíná. Doufám, že se k tomu filmu také někdy dostaneme... :D
* * * * * * *
Hello everyone. This period of no news is finally about to end in a few days, because Kristen's short film Come Swim goes to Cannes Film Festival and Kristen, as a director, along with it, so I really hope we will get some photos from the red carpet and some press stuff, because last few weeks are killing me. I have for you today at least something new that showed up, but I could really use some public event after such a long time. I also have for you very exciting information about Kristen's future cooperation with Chanel. I am not denying the fact that I would prefer her working with another brand, because I am not a huge fan of Chanel, but since her cooperation with it means more news, more photos and more things to write about, I am ok with it. Kristen was named the face of new Chanel perfume campaign. She will appear in an advertisment film in September and I cannot wait to see that. And now, what photos do I have for you. First, I have for you four new/old photos from the filming of Equals movie. These pictures were all taken by photographer Lindsey Byrnes, Kristen's good friend and I personally love them. I published six of them few months ago and now another four showed up. I also have for you brand new stills photos from Kristen's direcorial debut, Come Swim, that premiered at the Sundance Film Festival in January. It really gives me the 'Equals' vibe. It looks visually similar, probably because one editor from Equals worked on it with Kristen.

    
imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Já teda doufám, že se Kristen na festivalu v Cannes bude objevovat trochu víc než doposud. Červený koberec bude snad samozřejmostí No jsem zvědavá, co bude mít na sobě :) Pokud jde o hokej tak ten jde nějak mimo mě. Já se o sporty nijak zvlášť nezajímám, takže tak. Zaregistrovala jsem, že se něco děje, ale nijak zvlášť to nesleduju. Staro-nové fotky s Kristen mě teda potěšily :) Jsou moc pěkné a díky tomu černobílému efektu taky působí umělecky :)
    Jsem ráda, že nejsem jediná, koho štve, jak Kristen na každé druhé fotce vyplazuje jazyk a ukazuje prostředníček. Myslíš si, že ji hlavně ovlivňuje Stella? Jako Kristen tyhle svoje "pózy" dělala už dřív, ale přijde mi, že teď je to opravdu docela často. Jako mě to celkově vadí, když se známé ženy takhle prezentují. Koho tím oslní, že budou pořád ukazovat prostředníček? U Kristen to třeba beru. Vím, že ona to tak nějak má v povaze, ale třeba v případě Stelly... Myslím, že ukazovala prostředníček na té fotce, jak se jely podívat do těch bažin nebo kam - a všichni se tam hezky usmívají a Stella ukazuje prostředník. Zkazila povedenou fotku. Asi si myslí, že je to cool... Není.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ano zájem o spřátelení pořád mám, takže děkuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Já se nemůžu dočkat na fotografie z Cannes! ♥ To bude snad dost novinek pro více lidí. :) Ta třetí a čtvrtá fotografie pro Equals nemají chybu, jsou strašně povedené, moc se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Řeknu popravdě, že já hokej přímo nesnáším, takže to fakt nesleduju. Jinak já teda Chanel taky zrovna nemusím. Obvzlášť jejich parfémy. Jsou moc silné, ale aspoň jsou fotky.

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je teda na prd ako furt nič a nič , to je podobne aj u mňa a je to teda zlé, ale je skvelé, že sa jej film objaví na festivala dúfam, že sa objaví kopec fotiek a veľké množstvo videí, prajem ti to , mno a tak tiež dúfam, že sa ten jej film aj niekde objaví aby sme sa naň mohli mrknúť, aj napriek, že channel nemáš rada aspoň ti dá tie fotograafie        takže sa na to všetko teším a neviem sa dočkať

    OdpovědětVymazat