pátek 26. května 2017

'JT Leroy project': New information


Okej okej okej. Mám toho fakt dost, co můžu přidat, takže samozřejmě nevím, o čem psát článek jako první. Hlavně toho mám hodně i na blog o Soph a i na ten poslední, na kterém sice moc nejsem, ale ofiko vedená ano :D Takže nakonec to vypadá asi tak, že nepřidávám vůbec nic, což není zrovna ideální stav. Včera jsem se dozvěděla, že už mám zase nějaké zdravotní komplikace podle krevních testů, tak jsem z toho taková roztěkaná, že jsem se ani neučila, jak jsem měla v plánu. Ale tak co se dá dělat. Nakonec jsem se co se článku týče rozhodla, že vám konečně napíšu ten článek o novém projektu, o kterém jsem už párkrát blábolila, ale pořád jsem se nedostala k tomu shrnutí aktuálních novinek a zpráv. Což je nakonec vlastně dobře, protože se objevila ještě jedna novinka a tak ji můžu zahrnout do tohoto článku a nemusím kvůli tomu psát článek nový :D Kristen si zahraje v tomto roce ještě v jednom filmu a to konkrétně v biografickém snímku o JT Leroyovi. JT Leroy byl takový podivný projekt, hoax, který vznikl na základě knižní postavy, kterou vytvořila jistá Laura Albert. Napsala knihu, ve které byl JT Leroy hlavní postavou a následně najala sestru svého tehdejšího přítele, Savannah Knoop, aby předstírala, že je skutečný JT Leroy a že je to založené na skutečné události. Někde jsem četla, že to trvalo 6 let, než se zjistilo, že to je hoax. JT Leroy měl být totiž muž, který se ale identifikoval jako žena... a nevím, jestli měl být transgender už předělaný nebo pouze pocitově se cítil být ženou, to netuším, každopádně Savannah předstírala, že je muž, který se cítí být ženou. Kristen by měla hrát právě hlavní roli JT Leroye, tedy Savannah Knoop. Tady několik bodů, co o tomto filmu prozatím víme:
  • Kristen se po dlouhé době dohadů upsala oficiálně k tomuto projektu.
  • Původně měli být ve filmu spolu s Kristen Helena Bonham Carter a James Franco, ale pravděpodobně jsou oba už mimo diskuzi.
  • Helena Bonham Carter byla přeobsazena Laurou Dern, která s Kristen spolupracovala již ve filmu Certain Women režisérky Kelly Reichardt.
  • Laura Dern má hrát Lauru Albert, prvotní tvůrkyni celé persóny JT Leroye.
  • Pokud se moje zdroje nemýlí, James Franco z projektu z nějakého nevysvětleného důvodu vycouval. Ještě před poměrně krátkou dobou byl veden jako součást castu, ale nakonec ve filmu pravděpodobně nebude. Ačkoliv jsem si nemyslela, že zrovna James Franco, který je Kristen posedlý, někdy vycouvá z možnosti hrát s ní ve filmu. Je ale stále možné, že bude hrát jinou postavu, nic ale není potvrzeno.
  • Podle mých informací Franca přeobsadili za herce Jima Sturgesse, který by měl hrát roli bratra Savannah, Geoffreyho Knoopa. Možná proto z toho Franco vycouval, že měl hrát bratra a ne nějakého milence nebo tak :D Franco je ale stále veden jako jeden z producentů filmu, takže kdo ví, jak to celé bude...
  • Ani Jim Sturgess není jméno, které zmiňuji v souvislosti s Kristen poprvé. Právě s Jimem měla Kristen hrát v nikdy nerealizovaném snímku The Big Shoe, jehož produkce byla odložena a následně zrušena na dobu neurčitou po té, co Kristen z důvodů své herecké pauzy z filmu vycouvala.
  • K obsazení se přidala herečka Diane Kruger, která má ve filmu hrát francouzskou herečku Evu, která podlehla kouzlu JT Leroye.
  • Film je napsán Justinem Kelly, který ho bude i režírovat.
  • Natáčení filmu by mělo začít už 10. července tohoto roku. Kristen tak nebude mít zrovna moc dlouhou dobu pauzu po dokončení natáčení Underwater. Tento snímek ale bude mnohem komornější, než akční podvodní thriller a tudíž natáčení nebude pravděpodobně trvat zdaleka tak dlouho.
  • To je zatím všechno, co víme, tak co na to říkáte? :)
* * * * * * * * *
Okay okay okay. I have quite a lot of stuff to write about right now, not only at this blog, but also at the other two, but I am basically not able to decide, what to do first. I should first study more to school and do some real stuff, but I am obviously too lazy for that. So I've decided today, that I will finally write this article, as I wanted to for couple of days, but I didn't find time for it. I have for you today some new information about Kristen's new project. It's now called JT Leroy, but it might get a new name once it's finished. Kristen is set to play the leading role of Savannah Knoop. It is a biopic about her, her brother and his wife and about how they all together created media known persona called JT Leroy, it was a huge hoax that spread through the USA. JT Leroy was played by Savannah, young collage student and sister of Jeff, who's wife or girlfriend at that time, Laura, first came up with this plan. Savannah pretended she is a man, who's transgender, or something like that. Laura wrote a book with him as a main character and then she pretended he is a real person. Kristen was in talks for a really really long time, so here is what we know about this project by far:
  • Kristen finally officially signed the contract to play Savannah.
  • James Franco and Helena Bonham Carter, who were in talks for this movie, are probably both out.
  • Carter was replaced by Laura Dern, with whom Kristen worked in Certain Women movie
  • Laura Dern is set to play Laura Albert, the author of JT Leroy.
  • If my information are true, James Franco was replaced by Jim Sturgess with whom Kristen should work years ago on never-filmed project - The Big Shoe. He is supposed to play Geoffrey Knoop, Savannah's brother.
  • There are no additional information about Franco's part on this film, so it's probable, that he stepped out of it, but he might play another character, we don't know that. He was never confirmed for the role, but I supposed he would never stepped out of a project with Kristen, well I was probably wrong.
  • Diane Kruger joined the cast. She will play Eva, French actress who fell for JT Leroy.
  • The film is written by Justin Kelly, who will be also the director.
  • The filming should start on July 10, 2017

3 komentáře:

  1. Tak na ten film jsem hodně zvědavá, tak uvidíme, kdy se ho dočkáme

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty zdravotní komplikace mě moc mrzí, doufám, že to bude jenom nějaká "banalita" a budeš v pořádku. ♥ Ten projekt zní vážně zajímavě, jen mě docela mrzí, ten James Franco, jelikož patří k mým nejoblíbenějším hercům, ale co se dá dělat. :) Jsem na to vážně zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No tenhle film zní rozhodně zajímavě a jsá jsem zvědavá, co z něho nakonec vyleze - doufám, že se objeví i nějaké fotky z natáčení! Je mi docela líto, že si ve filmu Helena nezahraje - já bych ji tam viděla moc ráda ♥ Ale Laura Dern taky není špatná :) Taky mě docela překvapilo, že Franco z projektu vycouval. Bůh ví co má za lubem
    Jinak pokud jde o Gal, tak já jsem to měla úplně stejně jako ty Nejdřív jsem ji brala jen jako "ok nová Wonder Woman". Pak jsem koukla na pár rozhovorů s ní a řekla si, přidám ji na fan-of-celebrities a teď jak začala ta press tour pro "Wonder Woman", tak jsem se úplně zbláznila a koukám na všechna ta interviews Akorát teda doufám, že se Gal zapojí i do nějakých dalších filmových projektů. Letos jí má vyjít teda "Wonder Woman" a "Justice League" a pak už u ní nejsou vedené žádné projekty. Tak se trochu obávám, abych si ji tam nepřidala a pak si od natáčení dala nějakou delší pauzu nebo tak

    OdpovědětVymazat