pondělí 22. května 2017

Gallery update 65.6: Cannes Film Festival 2017 - portraits


Tááák... jsem dneska narazila na Toma Feltona. Nemám žádný důkaz, nemám fotku, nemám podpis, mám jen zážitek a pro vás pouze svoje slovo, že se to opravdu stalo. A to, že já vím, že se to stalo, je to jediné, co potřebuju. Ne, že bych nechtěla fotku, chtěla jsem, ale Tom byl bohužel ve velkém spěchu a snažil se od fanoušků utéct, co ho dostihli a tak už jsme ho s kamarádkou nechaly běžet, protože vypadal, že má poměrně špatnou náladu a nechtěly jsme ho štvát :D Narazily jsme na něj v podstatě dost náhodou. Respektive takhle, náhoda to úplně nebyla, já vím, v kterém hotelu bydlí, ale nikdo nemohl tušit, že zrovna když půjdem kolem, vyběhne ven. Nečekaly jsme tam, jako ostatní, jen jsme šly okolo, co kdyby náhodou a náhoda tentokrát nebyla blbec, ale Felton. Jeden z těch fandů ho dokonce sledoval, to byl fakt idiot, nechápu. Ale možná jsem photobombla jednu fotku, tak možná i ten důkaz najdu, kdyby vás to zajímalo :D Bylo mi ho trochu líto, protože očividně měl fakt naspěch, ale slušnost mu bránila je poslat někam :D No ještě mám tak měsíc a kousek na to, abych si napravila reputaci a zvládla třeba při nějakém dalším setkání i něco říct. Já bych si s ním mnohem radši třeba pokecala, místo focení se s ním, je mi to vždycky hrozně blbý. Moc o tom totiž přemýšlím, nejsem úplně ten posedlý typ fanouška. Nejspíš i kdybych tu tehdy potkala Kristen, tak bych váhala, jestli za ní vůbec jít, abych ji nějak neobtěžovala :D Vím, že jsou zvyklí, ale stejně :D No nic, když už jsme tedy u té Kristen.

Mám pro vás dneska nějaké další fotky z Cannes v rámci prokrastinace učení. Zítra to bude vážně švanda, doufám, že to dopadne, protože tu zkoušku potřebuju dát, no zároveň se mi vůbec nechce na ní učit, protože už teď vím, že se to stejně nestíhám naučit :D No nic. Kristen si prošla i tiskovkou, takže mám pro vás celkem hodně rozhovorů, ale ještě jsem nestihla na všechna ta videa kouknout a tak mám pro vás nejdřív alespoň nějaké fotky. Jsou to konkrétně portréty pro Grazia magazín, pro The Hollywood Reporter a pro HFPA. Miluju ty pro Grazia, ty jsou prostě dokonalé a potom ten pro THR je také úchvatný. Hlavně se mi hooooodně líbí ten outfit, který Kristen měla během rozhovorů, vypadala naprosto skvěle, sexy, hustě a strašně badass. Doufám, že se brzy objeví víc kvalitních fotek, kde bude ten outfit vidět v celé kráse. Zatím se můžete pokochat těmahle pěti :)
* * * * * * *
Soooo... I bumbed into Tom Felton today. I have no proof, I have no picture, I have no autograph, I know it happened, I know it's true and that is all I need. I really wanted a picture, but he was in hurry, he took photos with two or three guys and I just showed up there from nowhere, basically by an accident and I didin't want to bother him. I think that the guy who was there really pissed him off, 'cause he basically run away from the group of fans and the guy was following him, that was strange and I am really sorry. I maybe photobombed one selfie, so if I find it, I'll let you know. But honestly, I don't need a picture, I would prefer a real conversation, that didn't happen, so at least... I have something to remember. I am so excited, it made me really happy, but I felt kind of bad, because it was obvious he wasn't in the best mood for fans. It has to be hard to be recognized everywhere, but well... he chose this life. I kind of hope to meet him again, in a better mood, because I would really like to tell him at least something, but I kind of froze today. It would be much better if I'd met him somewhere random, but this was basically in front of his hotel, it was obvious we went there to meet him. And I usually feel very uncomfortable to ask for a photo or something, 'cause I think that person will be annoyed by it... I am a coward. I think about stuff too much. But.. Whatever. Kristen, right.

Kristen went through press junket on Saturday and thanks to that, I have for you a lot of interviews, but right now, I decided to publish some portraits first, because I love them so much. Right now, I have for you only 5 pictures, but I really hope some more will show up soon. I have for you three portraits for Grazia magazine, that I absolutely adore! I also have for you one picture for The Hollywood Reporter from the press junket and that picture is so freaking hot! That outfit is amazing, I love it so much, it's so badass and sexy. Last picture is for HFPA and is also beautiful, but I love the other ones more. So check out, what do you think?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com

9 komentářů:

  1. Prosim, ve kterym hotelu bydli.?Toma Feltona mam strašně rada. Jsem bohuzel z druheho konce republiky ale jsem schona kvuli nemu do Prahy prijet a cekat pred hotelem nez uvidim sveho oblibeneho herce. Nechci ho obtezovat, jak pises ty, ale rada bych se s nim potkala. Tak prosim napis. Predem mockrát dekuju

    OdpovědětVymazat
  2. wow tak to je teda skvelé, že sa ti to aspoň takto podarilo mne by to teda tiež stačilo aby som svoju hviezdičku videla aspoň na vlastnévoči aj keby som nemala možnosť na fotku to by mi stačilo aj keď fotka by potešila aj tak by som bola v siedmom neby , mno a keď k tomu mal ešte blbu náladu tal to by nebolo ani ono , mala si teda zapeklité šťastie keď si na neho ani nečíhal, to ti teda závidim, mno a dúfam, že ta skúška dopafla teda dobre a dala si to , fotografie a to hlavne tie prvé sa mi neskutočne páčia a najviac druhá fotografia aj outfit ktorý mala, no proste skvelé, skvelé, skvelé

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Tak ty jsi viděla Draca Malfoye na vlastní oči?! Gratulace! Pokud jde o to focení... já bych si radši vzala autogram a taky s tou celebritou prohodila pár slov - nejsem dostatečně zručná, abych pořídila bezchybnou selfie a navíc bych na té fotce určitě vypadala hrozně A řekla bych, že i z tohohle náhodného setkání máš určitě větší zážitek než by kdo měl s telefonem před xichtem. Když si třeba vezmeš nějaký koncert (určitě to znáš z vlastní zkušenosti), kde má milion lidí po celou dobu trvání show v ruce mobil. Chápu, že si třeba někdo chce udělat pár foteček a třeba jedno nebo dvě videa. Ale ne, že budeš zaznamenávat celý koncert, co z toho pak budeš mít?! Ale to jsem odbočila Ještě jednou gratuluju a budu držet palce, aby došlo ještě aspoň na jedno bližší setkání :)
    Páni! Tak ty první tři fotky jsou asi úplně nejlepší - hlavně ty dvě černobílé jsou úplně bombové, cool a umělecké :) Pak se mi líbí ještě fotka pro THR. Ten outfit je teda hodně stylový a Kristen vypadala senzačně! Moc se mi líbí :) A taky mi přijde, jako by to byla promo fotka k nějakému akčnímu filmu Když vezmeme Kristenin outfit, pózu a to pozadí (jak já bych se hned jela koupat k moři, přestože nechci pobývat příliš dlouho na slunci )! Taky doufám, že se těch fotek objeví víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem Vám záviděla pěkně na FB, ale ještě více bych záviděla s Danielem D Ale jako moc Vám to přeji, já tuším, kde ten hotel, podle jeho fotky na Instagramu tuším, takže asi začnu mít ráda Palladium a budu se tam častěji procházet, ale také bych asi neotravovala s fotkou, kdybych viděla, že spěchá, třeba s ním příště i pokecáš A všechny fotografie se mi líbí, nejvíce ten první set, ty krátké vlasy Kristen fakt sluší, musím se opakovat, už se mi méně stýská po těch delších :)

    OdpovědětVymazat
  5. [2]: Nechci to psát veřejně, dej mi nějaký kontakt a povím ti.

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: Promin ze zase otravuju ale tenhle email mi nefunguje. Muzes prosim poslat na tenhle dobiasovanela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, tak to gratuluju, že si Toma potkala, musel to být pro tebe zážitek, škoda, že ti nevyšla fotka, ale i tak to musel být pěkný adrenalin. :) Jinak ty portréty z Cannes jsou naprosto báječné. :) Kristen je fakt kráska a na fotkách jí to tak mooc sluší. :)

    OdpovědětVymazat