čtvrtek 9. června 2016

'Equals' movie: New official clip

Ahoj všichni. Tákže... jsem vám slíbila, že vám vysvětlím, proč jsem se tu od soboty neukázala a proč jsem i napsala krátkou zprávu o tom, že tu budu nejdřív dneska. Neukázala jsem se tu na moje poměry už docela dlouho bez toho, aby to bylo plánované nebo alespoň nějak oznámené, takže chápu, že některé z vás to možná mohlo trochu zaskočit. O co vlastně jde? Ono to ani pořádné vysvětlení nemá. Já jen tak nějak trochu procházím osobní krizí, alespoň mi to tak připadá. Ve škole toho mám moc, chodím teď i do práce a musím řešit téma bakalářky, z čehož je mi na zvracení pokaždé, když si to představím. Je toho na mě teď zkrátka hodně. A tak nějak jsem se dostala do stavu, kdy se mi nic nechce a nemám absolutně chuť nic dělat. Protože když je člověk půl dne v práci, málo spí a ještě se musí učit, tak potom už nemá náladu na nic, a to ani na věci, kterémiluje, bohužel. Alespoň já aktuálně ne. To, co mě čeká, mi kazí každý den náladu a já nejsem schopná se soustředit vůbec na nic, ani na to učení. A tak se stalo, že jsem několik dní nedělala v podstatě nic, ale zabralo mi to celý den. Stala se pak ještě jedna věc, která se sice vyřešila, ale taky tomu moc nepřidala a tak jsem byla trochu mimo. Dneska jsem měla jednu zkoušku a já jsem věděla, že dokud jí nebudu mít za sebou, určitě žádný článek napsat nedokážu. Docela mi k tomu nahrával i fakt, že Kris teď moc novinek nemá. Po tom náročném cestování si chce asi pořádně odpočinout, což jí schvaluju, a neukazuje se moc ani na veřejnosti, nevznikají moc žádné paparazzi fotky, takže kdo ví, kde teď zrovna vůbec je :D Známe jí, je to ninja. Každopádně dneska tu jsem a snad mi to i vydrží, ale během toho zkouškového je to zkrátka děs, tak se za to omlouvám. Dneska se objevilo jedno nové video, je to nový oficiální klip k filmu Equals, který je opravdu skvělý. Ten film bude hodně tichý a velmi intimní, ale to se mi právě líbí. Je to scéna z filmu, kdy Kristen jakožto Sia chytí čmeláka (který ale nevypadá, jako čmělák) a říká tam, že: "Podle zákonů aerodynamiky by neměli létat. Jenomže to neví, a tak i přesto létají." A Silas je Niou očividně fascinován. Když kliknete na náhled, dostanete se k tomu videu. Časem se možná objeví i na youtube.
* * * * * * * *
Hello everybody. So... I haven't been here since Saturday and I really wanted to explain you why, despite the fact it actually doesn't have much of an explanation. I feel like I am going through some personal crisis, when I don't know what I want and I don't have pleasure from anything I do. I have quite a lot of exams in school, I have to work on the topic of my bachelor thesis and I go to work. There is so much I HAVE to do and when I do it, I just don't have mood to do anything else, despite the fact it's something I love. But most of the time this week and the last week, I was in work and when I wasn't, I did nothing, because I was just so tired of... life I guess. Then something else happened and I really don't want to talk about that, but all together caused that I was without mood. So I disappeared for couple of days with what also helped the fact, that Kris didn't have many news. She's probably taking some time off right now, because not even candids are appearing. But some stuff showed up. For example the one video I have for you now. I have for you new clip from Equals movie. Kristen as Sia catches a bumblebee (that doesn't look like bumblebee at all actually) and talks about it in front of Silas and one other girl from the society. It is very intimite and quiet, as is the whole film, probably, and I cannot wait to finally see it.



5 komentářů:

  1. Ano, samozřejmě, že to stále platí :) Děkuju moc, já zase zbožnňuju tvůj blog ♥ Moc ráda, si tě přidám mezi affs :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já na ty klipy vždycky nerada koukám, protože chci z filmu před filmem vidět co nejmíň, takže většinou trailer je pro mě maximum, ale tady jsem to nevydržela a klip je teda krásný, ta jeho komorní atmosféra je strašně příjemná - líbí se mi k tomu ta hudba, to je takový balzám na (d)uši (kdo je vůbec skladatelem k filmu, ví se to?), no ten čmelák fakt moc nevypadá jako čmelák , ale tak se jim v budoucnosti trochu vyvinul . Čím dál tím víc to vypadá na hrozně zajímavej film, moc se těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se ti vůbec nedivím, že je toho všeho na tebe moc, když máš toho tolik, snad bude co nejdříve lépe. ♥ Já jsem z toho filmu strašně nadšená, nemůžu se na něho dočkat, Kristen patří prostě mezi nejlepší herečky a to se nezmění. :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je v pohode a nemusíš sa za to ospravedlňovať lebo sa to proste stalo, nemôžeš svoj život zamerať len na blog a keď je toho proste veľa tak ho treba na chvíľu vypustiť a hotovo ale je super, že si to povedala a dúfam, že to s tou bakalárkou dopadne dobre a aj so skúškami
    mno a na film som zvedavá lebo to vyzerá vždy lepšie a lepšie, a keď si preberieš, že ľudia niečim takým musia byť doslova fascinovaný keď sa natočili už niekoľko podobných filmov, že je všade sterilne, žiaden kontakt a tak podobne

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že nejsem jediná, komu přijde, že tenhle film bude hodně intimní. Ale já už se na něj tak moc těším. Myslím si, že bude skvělý ♥ Hrozně moc se mi v tomu klipu líbil ten záběr zblízka na oči - mimochodem Nicholas má krásně modré oči :)
    Jinak držím palce, aby se to v osobním životě nějak uklidnilo. Já nechci vidět sebe, až budu studovat vysokou Ale snad mě to bude bavit a nějak to zvládnu. A taky znám ty stavy, kdy nenávidíš celý svět. Já to tak mívám právě o letních prázdninách, kdy jsem vlastně celé dny doma, protože nemám s kým ani kam bych mohla jet... A když mám takové období tak se hrozně nerada bavím s lidima, protože si představuju, jaké měli skvělé léto... A trvá mi tak týden než si zase navyknu na lidi Takže rozhodně nejsi sama, kdo má takové stavy ;)

    OdpovědětVymazat