neděle 12. června 2016

Gallery update 56.0: New portraits from Cannes

Ahojte všichni. Vytvořila jsem nový design, ale nejsem si jistá, jestli se toho aktuálního chci zbavit... pořád se mi hrozně líbí, je takový světlý a pozitivní, ale zároveň se mi líbí i ten, co jsem vytvořila, ach jo, já nevím... myslíte, že už to chce změnu? Na mě už je tady ten aktuální hodně dlouho, ale i tak... prostě nevím, jestli ho chci dát pryč. Každopádně mám pro vás alespoň jeden článek, ke kterému se chystám půl dne a pořád ne a ne ho dokončit. Jsem taková přejetá nějaká, příští týden bude hodně náročný a tak se mi dneska nechtělo nic moc dělat, i když jsem nejspíš měla. Včera jsem byla na Avon pochodu s mamkou a bylo to moc fajn :) Stihla jsem téměř celé vystoupení Jelena, což bylo super, já je prostě miluju :) Pořád jsem se nedostala k té druhé části rozhovorů z Cannes, ale mám pro vás tedy alespoň nějaké fotky. Konkrétně tedy portréty z Cannes, 5 pro Liberation magazine, které jsou naprosto perfektní a já je miluju. A dalších 13 pro The Hollywood Reporter, ale v podstatě jsou jen 4 nové, protože ty ostatní jsou varianty těch 5, které se objevily, akorát trochu jinak barevné a tak. Ale uložila jsem vám všechny. Tak doufám, že se vám budou fotky líbit a prosím, vyjádřete se k té otázce designu, díky :D
* * * * * * *
Hello everyone. How are you? I am kind of lazy today, I was with my mom at yesterday's Avon Walk. I wanned to write articles today, but in the end, I actually did pretty nothing. I have another exam tomorrow and I am really tired of it. My back hurts and I am kind of wasted, but not really. I need to get wasted really soon. I need alcohol. I usually don't need alcohol for anything, I don't drink pretty often, but sometimes, I just has this feeling I need it... :D Whatever. I still don't have for you the other part with Cannes videos, I am letting you breath a little bit before I do it. And I also don't have mood to get pissed because of the French again yet :D So I have for you at least some new portraits from Cannes. 5 new portrait that were taken the day of the premiere of Personal Shopper for the Liberation magazine. And I also have for you another 13 portraits for The Hollywood Reporter. Actually, just 4 new, but in 3 different color versions, so that makes 12 and also the last one is just the first published few weeks ago in different color version. I love those first 5 for Liberation, these are perfect.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. tak ja ti neviem ako ten čo máš tu sa mi veľmi páči a je super ale ako ty vieš robiť pekné laye takže teraz by som sa nevedela rozhodnúť ale tento sa mi páči fakt dosť, hmmm s týmto ti asi nepomôže sorry ´, no a fotografie sú pekné je dobré,že sa objavili ďalšie

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé já chci tak strašně moc vidět tvé nové grafické dílko!! Ale zase na druhou stranu se mi nechce loučit s tímhle, po té hlavní fotce se mi bude sakra stýskat, ta mě nikdy nepřestane bavit...no ráda jsem pomohla!
    A ještě k těm fotkám...tak tahle http://www.imagebam.com/image/25b439489010625 mě absolutně rozsekala! Jinak mě z těch prvních dvou, co se objevily, vůbec nenapadlo, že to fotila takhle mezi šaty. Pamatuji si, že jem dumala, co to tam má za třpytivé kulisy, ale tohle jsem z těch fotek nějak nevyčetla Jo a ten druhý set je taky pěkný, tam si hezky pohráli s barevnými efekty, je to povedené, zas takové jiné netradiční oživení portrétovch fotek:)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen mi úplně vyrazila dech ♥ Hlavně se mi líbí ty fotky v tom kostýmku, ohromně ji sluší a je dobře, že si uložila všechny fotky :)
    Jinak moc se mi líbí tento layout, ale určitě by to tu prokouklo s nový, určitě bude úžasný :)

    OdpovědětVymazat