neděle 26. června 2016

Gallery update 56.4: Launch Party for CHANEL’s Le Rouge Collection No1

Umírám. Nespala jsem pořádně několik dní. Nemůžu se dočkat, až se zítra konečně vyspím. Rozhodně nevstanu dřív než v 10 a nejspíš půjdu i hodně brzy spát. Jinak tedy film Equals už je k sehnání na internetu, ale tedy jen bez titulek. Což se dalo čekat, čekala jsem, že to někdo ukradne, vlastně mě překvapilo, že to trvalo tak dlouho. Equals bylo totiž na nějakou omezenou dobu zpřístupněno asi za 8 nebo kolik dollarů na DirectTv, což znamená, že si to tam můžete koupit a stáhnout, nebo já nevím, jak to funguje. Já už byla odhodlaná, že za to zaplatím, a asi bych v rámci podpory Kris i měla, ale já si pak objednám Dvd až bude, tak aspoň to vyrovnám třeba tak. Nepředpokládám, že by to jelo u nás v kině. Mně to na tom DirectTv nějak nechtělo fungovat, tak nevím, co jsem dělala špatně, možná je to jen připojením. Každopádně kdo by se chtěl kouknout neofiko cestou, tak může tady. Což já udělám, protože nehodlám dýl čekat, doufám, že mě za to nikdo neodsoudíte :D Už se nemůžu dočkat. Jen je to tedy bez titulků, což asi bude docela drsné. Každopádně to ale musím vidět. Nemůžu to už odkládat, na to se na to moc těším už moc dlouho. Ale asi si půjdu hned pak lehnout, protože jsem fakt mrtvá. Byla jsem na víkend v Brně a kromě toho, že jsem teda spala na zemi, tak jsem ještě k tomu nespala moc dlouho, kvůli svatbě, která se konala kousek od místa, kde jsme spali... :D A taky proto, že jsme hráli hry a kecali. Jsem vyčerpaná. V pátek jsem totiž spala dohromady asi 3 hodiny... :D Ale zkoušku z literatury, které jsem se tolik bála, jsem úspěšně zvládla, takže bomba!!! :) Jsem fakt ráda, měla jsem vážně nervy. O zkouškovém vám možná napíšu i celý článek, v rámci shrnutí toho, jak tu budu a nebudu během léta. No nic. Mám pro vás pár, bohužel opravdu jen pár, fotek z jedné soukromé Chanel párty v rámci té nové kolekce rtěnek, pro kterou je Kristen tvář. Moc se mi líbí ten make-up a ta rtěnka obzvlášť, ale ten model se mi fakt nelíbí. Je to trochu jakoby Kris zrovna seskočila ze své motorky a přišla se kouknout na párty. Už mě ten Chanel unavuje, upřímně ano :D ale tak jí se to asi líbí no.. :D Akce se konala v pátek v Londýně a kromě 13 tak napůl oficiálních fotek mám pro vás ještě 3 osobní s nějakými dalšími hosty a video, ve kterém se Kris krátce mihla.
* * * * * * * *
I am dying, I didn't sleep properly in days. I really cannot wait till tomorrow, I will not get up from bed before 10 a.m., not a chance! Equals is online, ladies and gentleman. Without subtitles still, but it's online! I am sooo excited, I am going to watch it today. I hope I will understand at least half of it :D I think it's going to be hard with all those sci-fi futuristic things around, but I just HAVE to see it. Actually, I am not happy that it leaked, but I kind of expected that. I lost hope that it's going to be in our cinemas, so it's basically the only chance. Well, I actually wanted to buy it from DirectTv, but it wasn't working. Maybe it was because of my computer or internet connection, but it just wasn't working and I was quite furious about it. So if you want to watch it, you can do it here. Right now, I am really tired, I had quite busy weekend, I was in Brno and it was exhausting. Great, but exhausting. So I will publish this article and then I go watch Equals and to bed. I have for you few pictures, really just a few, only 13 pics from Chanel's Le Rouge Collection launch party. Kristen is the face of this collection, so she obviously had to be there. It was on Friday 23, in London. She looked interesting. I love the make-up, I love the hair, I love the red lipstick, what I don't love is that outfit, because it just looks like she just came from a ride on a motorcycle. Sorry, Chanel, I don't like your clothes :D Just sometimes, not this time. I also have for you 3 personal photos. It was kind of a private party, so not many pictures were taken and published.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. To jsou naprosto nádherné fotografie! Hrozně moc se mi líbí ta červená pusa :)

    OdpovědětVymazat
  2. mno k tej skúške ti teda gratulujem a mám tiež z toho radosť, že to máš úspešne za sebou ako tu skúšku, jop určite si odpočiň a kašli na všetko to je niekedy dobré a pomôže , no a ten outfit tak to s tebou súhlasím ani mne sa to veľmi nepáči a k nej mi to až tak nesedí ale make-up ten je pekný

    OdpovědětVymazat
  3. Hele já ti to řeknu takhle - víš kolik filmů ja týdně stáhnu? Jedna ruka by ti na to nestačila A až vyhrajeme v loterii, tak jim budeme za ty filmy platit ;) Takže černé svědomí mít nemusíš - takhle to prostě v 21.století funguje - lidi si všechno stahují ;) Jinak teda doufám, že ses dneska pořádně vyspala a článek o zkouškovém sem určitě dej - ráda si zase počtu :)
    Ke Kristen. Mně se zase tenhle její look hrozně moc líbí! Souhlasím s tím, že vypadá jako motorkářka a rebelka dohromady. Ale mně to k ní sedí. Tenhle komplet od Chanela se mi fakt moc líbí, je parádní. Do toho ještě ten rozcuch a to parádní líčení - hlavně ta červená rtěnka! To je pomyslná třešnička na dortu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za odkaz na film :) Určitě se na něj při volné chvilce podívám, tedy nyní jsem začala sledovat Shameless, tak asi poté :)Jsem ráda, že je Kris tváří techto rtěnek, na této akci ji to neskutečně slušelo a fakt na první pohled jsem si zamilovala rtěnku! :)

    OdpovědětVymazat