sobota 4. června 2016

Kristen for the Paris in Rome Metiers d'Art Campaign

Nevím, co se sebou dělat, jsem tak hrozně unavená. Myslela jsem, že by to mohlo zas souviset s tím, s čím před pár měsíci, ale podle doktorky se to naopak zlepšilo, tak já nevim. Radši to tu nebudu rozpitvávat, ale mám pocit, že se mi zdají tak šílené sny, že si prostě vůbec neodpočinu. Dneska se mi zdálo o dost divný apokalypse... jako fakt nechápu :D Z nějakýho důvodu jsem tam byla zabouchlá do Zaca Efrona (moje podvědomí asi pracuje, wtf? :D), ale nebyl to teda Zac Efron, jen tak vypadal :D a dost ke konci toho snu se tam objevil obří jezevčík... a to už na mě bylo moc a řekla jsem si v tom snu, že taková sračka se mi zdá, že už to ani neni možný a probudila jsem se :D No nic :D To jen tak pro pobavení. Takže až přijde apokalypsa, ve které bude hlavní roli hrát obří jezevčík... tak jsem to předpovídala! :D Nakonec jsem si řekla, že bych mohla něco málo napsat a proto mám pro vás tahle dvě videa. Jsou to videa, která vznikla v době, jako tenhle photoshoot a všechno je to pro kampaň nové kolekce Chanelu Paris in Rome Metiers d'Art 2015/2016. Ta videa jsou naprosto úchvatná, úplně z toho umírám, jak jsou perfektní. Kristen je tam naprosto nádherná! A i ta hudba je skvělá! :) Chanel se předvedl, vážně smekám!
* * * * * * *
I don't know what to do with myself, I am so tired. I have these crazy dreams and I don't even rest when I'm asleep, or I don't really know. I don't want to sound depressive, so I will not talk about it any more. I just don't have very good mood today. That's actually the reason why I wasn't here, but in the end of the day, I realized, that I could write at least something. I have for you two short, but incredible videos, that were made for Chanel as a part of Paris in Rome Metiers d'Art Campaign 2015/2016. You can remember these pictures from the same campaing, that I love a lot. These two videos were made during the shooting and they are both awesome, Kristen is soooo beautiful there. Let me introduce you to Slaysten Stewart. She's the queen.


5 komentářů:

  1. mno tak to je teda poriadne šialené a aj ta kombinácia Zac a jazvec tak to je ešte šialenejšie, to sa ti ani nečudujem, že si znechutená     , teda mne sa väčšinou sníva to keď som do niečoho zažratá buď to seriál alebo niečo čítam, a nie je to sranda keď to čo v poslednej dobe pozerám je Walking dead a keď nie to tak je to niečo hororové čo fakt "milujem"
    no a ten shoot milujem je v ňom perfektná, hoc je to decentné ale aj sexy keď má ten vŕšok takto rozopnutý

    OdpovědětVymazat
  2. Jezevčík co si dáváš před spaním? Chci to taky jinak videa nádherná, skvělá hudba a božská Kristen❤

    OdpovědětVymazat
  3. I mě se často zdají šílené sny, nechápu, jak se to prostě může stát! Já bych si Efrona ve snu nechala líbit. ♥ Jinak ty videa jsou úžasné! Kristen je v nich strašně nádherná. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Na blogu je vyhodnocení kontroly affilates - strašně se omlouvám za zkopírovaný komentář. :)http://lucyhale-only.blog.cz/1606/vyhlaseni-kontroly-affilates

    OdpovědětVymazat
  5. to chce klid i mně se zdají šílené sny poslední dobou  a taky tam mám i slavné osobnosti

    OdpovědětVymazat